62

Анонимен

преди 2 години

Тоя с ник Опааа сложи за агенти на Русия цялата опозиция.Ако е от платените тpoлове на ПП смятайте какво ни очаква...забрана на опозицията,забрана на мненията,отнемане на имуществото на мислещите различно.И за какво скачахме на лозунгите "Кой не скача е червен?".За да стане пак същото само че в друг цвят?

61

Анонимен

преди 2 години

Че тоя на снимката ,,умен'' то-луп кога е знаел какво става.Знае само да краде и лъже ама носи и заешко сърце-бъзльо, прави се на страшен ама си едно пуси. А сега трийте коментара,че затова ви плаща.

60

Анонимен

преди 2 години

Който краде ток, му го спират. Играеш глупави игри - печелиш глупави награди. Ще видиш властта през крив макарон, чичка, а после ще видиш и рае.

59

Опаа

преди 2 години

ИТН са предателчетата и агентите на Кремъл заедно с ГЕРБ-СДС-ДПС-*** !

58

Анонимен

преди 2 години

Пак лъже.Тока не е спирал ,сигурно не си е платил сметката,защото е свикнаал други да плащат.

57

Анонимен

преди 2 години

Чичакът изглежда угрижен за България, честно. Ето, вижте го, без ток.

56

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

БАТЕ БОЙКО НОМЕР ЕДНО СИ ,ПАК НИ РАЗСМЯ ...НЯМА ТОК НЯМА ПАРНО НЯМА ОЛИО.НЯМА ТВ НЯМА СЛАВИ... В ДЕМОКРАТИЧНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ,ЕДИНСТВЕНИЯ ДЪРЖАВНИК НАПРАВИЛ НЕЩО ЗА НАРОДА...ВЗЕМАЙ БЯЛАТА ДЖИПКА И КОМАНДВАЙ ЛОШИЯ МАТРЯЛ,ЧЕ ПОКРАЙ НЕГО ИЗГОРЯХМЕ И ДОБРИЯ МАТРЯЛ.ИЗБОРИ И ПОБЕДА.ВЪН РУСОФИЛОКОМУНДЕЛСКАТА НАПАСТ. ....

55

Анонимен

преди 2 години

За Борисов не знам, ама може ли този път зеления чорап Рундю да не реди служебни кабинети, че КТБ ще ни се стори като деска игричка на фона на това какви схеми ще се разиграят?

54

Всичко е дирижирано

преди 2 години

И върви по план. И Бойко знае, и Кики, а най вече Херото. Остава да фалират енергийния сектор и да шитнат Макетата.

53

Мнение

преди 2 години

Жалко за Борисов. Мислеше си, че ще си гледа старините с детето от Испания, с детето от Гърция, с дъщеря си, която изгониха от САЩ, с внуците, с любовниците, мислеше си, че ще получи уважение на политик и общественик. Нищо подобно. Целият народ го мрази с изключение на тези на които е дал милиони от нашите пари за да го обичат и да му служат и да НЕ служат на България и да ограбват българския народ. До 80 годишен ще го разкарват по килии и затвори. И не само него

52

Анонимен

преди 2 години

То неговия телефон беше от най-проатите като самия него не получаваше СМС_си но се оказа ,че е получавал съобщения от Бобоков.

51

Анонимен

преди 2 години

Тоя що се прави на улав,нещо май не му стиска да поема власта?Как ли да я иска като го държат за топките и Байдън и Путин!

50

Анонимен

преди 2 години

като чета коментарите , разбирам че на някои още не им е дошъл акъла след като продължават да вярват и поддържат Просто Киро и Кокорчо

49

Анонимен

преди 2 години

Даже не сте разбрали и ироничното изказване на Борисов. Естествено, че ще отреже на Прокопи мисирките.

48

Анонимен

преди 2 години

Може и наистина да няма ток,а съседите му да имат.Господ един по един ги търси крадците.А дано и Кирчо намери.

47

Анонимен

преди 2 години

Па и на теле она ти ли спря тока...не получаваш ли факсове от кораба майка...хахаха

46

ПроСоТо

преди 2 години

До Гошо...***....сигурен съм че си наясно,че чутовната злобна дивотия ,която е блъснала тук мойта "фенка" :-"До Гошо Tъпoто-Добре че си ти да не съм аз най пpоcту!"е просто..кокошакурешка..

45

Ghost

преди 2 години

До Анонимен: Просто гледаме как се гърчите.

44

Анонимен

преди 2 години

Аз съм му съсед тока не е спирал.Не се спря с лъжите тази празна КРАТУНА.Плюс това той има и агреегат а и телефона не е на ток.

43

Доктор

преди 2 години

А бе, защо му се е изкривила устата на Простото Киро ? Май е изкарал инсулт тази сутрин ! Гешев казал , че поръчал няколко чифта белезници за правителството.