134

Анонимен

преди 1 година

toksichni komunisticheski otpadaci hero masakeri teroristi, vie li ste mi vdigate cenite na bg tok, vodi, jito na bg narod suveren, a bg zaplatite ste mi darjite s bg zakoni mikroskopichni?! vie li?!

133

Анонимен

преди 1 година

Аз за заделения едини милиард за пшеница и слънчоглед стара реколта питам Г-жа Нинова! Ще купуват ли, че новата реколта дойде !? Некадърна популистка!

132

Нинов

преди 1 година

.означава, че няма да си министър повече. Само 6 месеца са малко. Означава, че и разни *** като Гечев и Михайлов ще им искат сметка.

131

Анонимен

преди 1 година

Какъвто и хаус да са сега изборите е по-добре от хауса на Кирчо и кокорчо

130

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, ама на Корни й го туриха до сливиците :))))))))) Дръпнаха й кокала беаш когато не очакваше :))))))))))))))) Чао Корни, няма да ми липсваш :)))))))))))))))))))

129

До Трола

преди 1 година

Тука "***" на ГЕРБ няма! Просто излезе един от коалиционните партньори и заяви, че тия крадат и с г*** си! И че държавата е опоскана и пари...няма!

128

Анонимен

преди 1 година

При избори сега БСП няма да може да вземе и половината от мизерните гласове, които успяха да вземат на предишните избори. Ще са на нивото на *** и затова не искат да се цепят от коалицията, каквото и да стане.

127

Аз

преди 1 година

Тая пък няма да се натъпче. Егати и противната комунистка

126

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха Нинова вика запазете спокойствие, ама с 5 валидола е лесно да се каже.

125

а заемите

преди 1 година

През това време правителството ще изтегли още милиарди и държавата съвсем ще залъжнее. Кой има съвест и кой няма? Важното е да си във властта.

124

Анонимен

преди 1 година

Другарко нямаш ли умни съветници да те светнат че ако не се оттеглиш сега на следващите избори ще яхаш катъро у Крушовица. Помниш ли СДС забравила си го. Драгалевският българин ти подари импекса прати синчето в хамерика и стана комунистка. От синя стана червена. Закопа СДС сега ще закопаш и БСП. Тези около теб пътки ги водиш към ада. На шкембе войвода скатажията и магарешки бях им писал че феновете им псуват като хамали и ги пратиха на *** им изотзадека. Сега теб те псуват и ще го последваш.

123

Корнелка

преди 1 година

Власт няма да види , ако има избори. Много го е закъсала столетницата.

122

Анонимен

преди 1 година

До До 147 СССР ни дава нефт, газ, АЕЦ , ракети, злато сребро и други метали които след 1989 г. са предадени са скрап от Костов и Борисов на ЕС и НАТО.

121

Анонимен

преди 1 година

Кире, с всичките тези милиарди, как с Фандъчката не намерихте време, да седнете на по ракия и да разрешите проблема с градините?! Не за друго, за да можем да ходим да работим да ви връщаме дълговете.

120

До 147

преди 1 година

Справка на Главна прокуратура за количеството български златни резерви, които Тодор Живков харизва на СССР, за да погаси част от задълженията на комунистическото управление към Кремъл и да спаси поста си можете да видите е Гугъл: Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков.

119

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика Колко време ще чакаме. Остави Гешев. Има Кювеши, има Магницки ако Гешев се прави на лисица.

118

Анонимен

преди 1 година

До До 128 Ти лъжеш и манипулираш. Сравни преди 1944 г. Може да не стигат парите след 1944 г. но всичко отива за бесплатно образование, жилища, медицина, армия. А преди 1944 г. царя и депутати заграбва златния резерв, дворци и 1 милиона декара земя. Раздава и държавни софийски имоти на генералите, ДС. и роднини.

117

Анонимен

преди 1 година

Щях да се очудя ако Корнелия се раздели с така желаната власт... Ми то само това я интересува и затова е лаеш като куче слаб политик!!

116

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 130: "Аз не виждам някой осъден за корупция"? Така е, но с този главен прокурор няма как да има осъден гербаджия, а корупцият три мандата я практикуваше ГЕРБ. Трябва да има осъдени, но затова трябва да има правителство и съдебна реформа. Не е време за избори.

115

Анонимен

преди 1 година

С преврат дойде с преврат ще си ходиш Ясно ако ли не знаеш там,бели автобуси решетки полиция,е играли сте го тоя филм нали лелче а па и ние сме го играли така че само кажи!!!!!