27

Анонимен

преди 2 години

"говорителят на Одеската регионална военна администрация"Т.е. говорител на регионална администрация, в рамките на която не се водят бойни действия казва какво е положението на фронта, отдалечен на няколко стотин километра. И вие искате да вземем това за чиста монета? Не знам защо мислите читателите си за толкова мaл0умни...

26

Антинатовец

преди 2 години

На фашагите от Бандера никой инщо не вярва даже те самите не си вярват за лъжите. Важното е Путин че троши фашагите като орехи както сам се изрази а на него се вярва за всичко.

25

Жътва

преди 2 години

Минали години по това време украинците жънеха жито, сега друга жътва им се налага да правят. Жалко за трагедията им, но щом се налага ....

24

Винету

преди 2 години

А укронацитата не ги убиват, тях ги пишат - "дезертирали", но към вечните ловни полета.

23

Анонимен

преди 2 години

До Dinkou ... само краварите нападат за ресурси.

22

Dinkou

преди 2 години

И за какво е цялата работа? За ресурси и нищо друго. Иначе Кремъл щял да освобождава хора които не искат да са освобождавани

21

Позор

преди 2 години

Класика в фашистката украинска пропаганда.

20

Анонимен

преди 2 години

прочетох само заглавието, а не статията, и се упокоих ....Русия продължава тотално да печели...

19

Ей мисирки

преди 2 години

Глупости и лъжи....

18

Анонимен

преди 2 години

Русия буквално мачка подразделенията на въоръжените сили на Украйна по време на специалната военна операция в Украйна, въпреки противоположните съобщения от западните медии.Това заяви италианският журналист Марко Травальо в ефира на телевизионния канал La7.Никога не е имало руско поражение на бойното поле, четох за това само във вестниците. Русия просто взема всичко, което я интересува, каза той.

17

Анонимен

преди 2 години

Преценете кое е световна новина. Това, че някакъв си говорителят на Одеската регионална военна администрация Серхий заявил: "На всеки пет минути в Украйна загива руски войник" или това, че професорът по икономика Ханке предрече катастрофални загуби за Пиндостан и Еесовската Зона в резултат на санкциите им срещу Русия.

16

Анонимен

преди 2 години

В края на юни Путин ще губи по 5 вонйника за 30 секунди.

15

Анонимен

преди 2 години

Американски генерал: Няма никакъв начин украинците да победят руснаците. Украинците никога няма да имат достатъчна бойна мощ, за да изтласкат руснаците от Украйна, казва още генерал-лейтенант Стивън ТуитиБившият заместник командващ на Европейското командване на въоръжените сили на САЩ (2018-2020 гг.) генерал-лейтенант Стивън Туити с коментар за случващото се на фронта в Украйна. Коментарът му е част от дискусия за американския аналитичен тинк танк Council on Foreign Relations.

14

Шейтаня

преди 2 години

Какво твърдят укрите и Индипендънт сма изобщо не ме интересува. И руското радио ,ако искат да заглушават и да рецитират оди за непопедимата украинска армия,а мисирките пригласят. Когато,обаче всички там свършат като азовците незнам каква песен ще измислят. Впрочем, не ми се мисли какво се случва в момента с онези утаййки.

13

Анонимен

преди 2 години

До в тила на врага Несъмнено от същия автор, който засне пристигането на крайцера МаЦква в Севастопол след 15 април.

12

Анонимен

преди 2 години

Вие сериозно ли пускате такива глупости и лъжи? Абе отворете телеграм и вижте за какво става въпрос, стига сте лъгали. Дори главния пропагандатор на Зеленски твърди, че положението на украинците е критично. Какви са тези 4 удара в южна Украйна? Не е истина какви измислици се пишат, просто не е истина какви лъжи и дезинформация се изливат...

11

Анонимен

преди 2 години

По време на война се лъже най- много. Нарича се пропаганд.Никъде няма достоверна информация за жертвите от украинска и руска страна.

10

в тила на врага

преди 2 години

Аз гледах клипче как руски спецназ опуква няколко укронаците. Остана само един жив, но ранен, който изнесоха.

9

Анонимен

преди 2 години

аха и тази агенция що не каже колко губи украина, като гледам не Русия прави мобилузация. Явно на някой вече му се изчерпва човешкия ресурс.

8

Анонимен

преди 2 години

С това темпо украинците ще победят Русия след 500 години.