9

NoirFire

преди 2 години

Изхарчил е партийните субсидии, реши да спре да мишкува и се проявява, но нови партийни субсидии няма да има.

8

Ужас

преди 2 години

Запада си отгледа една "Украйна "до нас...

7

freedom

преди 2 години

трифонов не може да осъжда цял един народ. Българо-македонския проблем е изкуствено създаден и поддържан от Русия. Разделяй и владей. Изхвърляме руснаците в кошчето и решаваме проблема. трифинов да се занимава с чалга.

6

ГОЧО

преди 2 години

Слави и компанията му от аматьорско-комичниполитици се оказаха алчниплужеци струващи няколко хилядарки! Скачаха и крещяха срещу Боко а сега те се оказаха по-зле и от него!...нагли.., живеещи на гърба на населението!

5

О, тук ли си?

преди 2 години

Изгуби 2 години на държавата, но хората, които дори го докараха на първо място са виновни. На следващи избори ще е под чертата. Той затова си трае в коалицията. Ако ги слушаш ще кажеш: Тези са много сериозна опозиция на Кирето. Все едно ще го свалят от власт. А иначе се държат за министерства и комисии като удавници за сламка. Не им прави чест. Лицемери са големи. Като много знаеш, излизай и да ви видим.

4

Анонимен

преди 2 години

Отворих видео по темата в тубата от произволна македонска медия, наистина възхваляват извършителя, а аз ги репортнах за насърчаване на тероризъм.

3

Епиграми :

преди 2 години

1 . След Девети заспа комунист .След Десети се събуди реформист. 2 . Престори се на десидент - за пост висок е претендент .

2

Вижте го

преди 2 години

Изгуби времето на държавата. Два пъти отхвърля мандат, поднесен на тепсия. Още два пъти трябваше да се пилеят пари за избори. Преметна цяла България, а някои още му вярват. Правете си изводите.

1

Бау

преди 2 години

Тоя пак мрънка сякаш от отвъдното! Стига си се крил! Изпълзи и се ангажирай с нещо конкретно, страхливецо!