29

Никакви човешки пари

преди 2 години

Да, родителите ми искаха да заведат дело след 90-та година, но давността беше вече изтекла! Точно така, Тодор Живков ни разруши дома! Прати ни в забвение в селото! Той всичко можеше, беше с особени диктаторски наклонности! Цялата власт беше у него! Каквото кажеше - това ставаше! И не само нашия дом унищожи, стотици са! Няма гражданин, да не е бил репресиран по някакъв начин от него! Аз не знам как не ни е изпратил в концлагер!

28

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Никакви човешки пари ..Никакви човешки права или пари. Неграмотен лъжец!

27

Анонимен

преди 2 години

През 1950 г. като подсекретар на Околийския съвет на БКП, Тодор Живков вкарва над 20 симпатизанти на режима на БЗНС, сред които и Александър Манолов - български писател, председател на Демократичния фронт на писателите в концлагер Скравена. Близките на Манолов казват, че после така и не са го видели, чак през 1953 г. останките му са открити в масов гроб. Както са направили и с Гео Милев и много други

26

Поредната

преди 2 години

Путлеристка наглост !

25

Анонимен

преди 2 години

"Оттам Тодор Живков издава разпореждане да се отнеме домът ни в полза на държавата и сега там се издига градски супермаркет." ------- Т.Живков издал "разпореждане"? Ти или лъжеш или си някой напълно неграмотен или луд човек.

24

аз

преди 2 години

Естествено, 8-9 години този съд не видя нищо нередно в Донецк и Луганск

23

ссс

преди 2 години

При 51 пола, човек се обърква. За кои точно става въпрос.

22

Анонимен

преди 2 години

Не били съгласни с еднополовите бракове? Альооуу да клецате улични сабаки може, но еднополовите бракове, не..??

21

Никакви човешки пари

преди 2 години

През 65-та година нашият дом е бил посетен от агенти на ДС, защото кметът на града ни, е издал нашите, че пропагандират западни ценности. Претърсили целия ни дом, с главата надолу го обърнали, и намерили само някаква книга на английски, издадена в Калифорния. Оттам Тодор Живков издава разпореждане да се отнеме домът ни в полза на държавата и сега там се издига градски супермаркет. Нашите с много труд си купили след 90-та година апартамент, иначе живеехме на село, в старата къща.

20

анонимен

преди 2 години

Какви права. те винаги са за властимащите,които са се превърнали в не човеци

19

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИЗЪМ И ПРАВА НА ЧОВЕКА СА ДВЕ ПРОТИВОПОЛОЖНИ НЕЩА!

18

Демократ

преди 2 години

Най-добре е и да освободят планетата от себе си като империя на злото и да се превърнат в нормална държава.

17

Германец

преди 2 години

Тръмп около тях трябваше да построи ограда. Диваци...

16

Анонимен

преди 2 години

Нормално този съд отсъжда каквото му наредят от западния център на властта. Тоест Русия няма да получи честен и безпристрастен процес.

15

Анонимен

преди 2 години

И България трябва да напусне Съвета на Европа и соро'соидните му институции. ПП. Да припомня на неграмотните про'стаци, че ДПС е регистрирано под натиска на Съвета на Европа.

14

ДА

преди 2 години

Браво....

13

Анонимен

преди 2 години

То па тоя съд да не би да защитава правата на човека! Таратанци. Създаден е за има къде Кончита да мрънка, че не я записват жена въпреки наличието на вюрст в полата. Да не мислите, че гледат някакви други права. Като затвориха европейците и обявиха, че тия с ваксата са повече хора от другите, къде беше тоя съд? Хората без ваксини, здрави и нормални ги държаха като евреи в нацистко време без право да влязат в кафене или кино, като в апартейда нямаха право да пътуват с влак и автобус. Закривате го

12

Ужас

преди 2 години

Какъв съд е този който действа с двойни стандарти?

11

Аа

преди 2 години

И аз не признавам еднополовите бракове,и произтичащите от тях права,ге,йове да осиновяват малки момченца.

10

Анонимен

преди 2 години

Както каза проф. Георги Фотев - "Русофилството е болест, това няма нищо общо с прихласа към руската култура, а към политически пристрастия! Тази болест трябва да се лекува, но за целта трябва да се отворят допълнителни психиатрии!"