64

Анонимен

преди 2 години

От тези курортисти няма да се отървем повече,ще има да си ги храним и гледаме с години.Ми поне да затворят границата и да не пускат нови

63

Пресолихте манджата

преди 2 години

Трябва да се помага на всеки, който бяга от война!Но да се създава излишно напрежение на кой му трябвало транспорт, на кой ветеринар ...Има си институции да си гледат работата.Цял ден хората бягат по работа, с грижи, семейства, възрастни родители.Ефектът е обранен и се създава ненужно настроение.С мярка!

62

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука изобщо?

61

Анонимен

преди 2 години

Кой каза че нямало безплатен обяд? Не можете да ги изринете по украинските им деревни още 100 годин

60

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление,че масово новините свързани с тях започват-,,Украйна иска,, ,,бежанците искат,, Аман от тези

59

Анонимен

преди 2 години

Все тая ми е как се чувстват! Мен пита ли ме някой как се чувствам, като си броя стотинките в магазина ... пита ли ме как се чувствам като и от изток, и от запад ни заплашват с ядрена световна война ... пита ли ме как се чувствам като си помисля, че децата ми може и да не пораснат ... да си налягат парцалите и да си гледат и техния интерес, а не краварски !

58

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден прииждат по официалните данни 3000 нови наглеци и хрантутници

57

Анонимен

преди 2 години

Направо ми се повръща от тези ! Това ли е най-важното в тази държава. Защо им се дава възможност за медиина изява.Искаха подслон и храна,имат такава на който не му харесва да си заминава

56

???????????????

преди 2 години

"Областна администрация е подсигурила личен лекар, който ще ги посещава", а някой задава ли си въпроса, как се справят възрастните хора по малките планински селца...Или за тях ще се прилага "Телемедицина" и ако оцелеят, оцелеят....И за българските пациенти, наказания ако не са успели да сИ сложат диагноза и са заблудили медицинските лица /проекто закон на МЗ/...

55

тя

преди 2 години

До кога смятат да идват?Разбраха за "банята "и давай при простите българи !

54

Анонимен

преди 2 години

А сега не стига,че работим за да ги храним и угаждаме на капризите !!! А трябва и да ни интересува как се чувстват?! Кой се интересува как се чувстват нашите деца?

53

Анонимен

преди 2 години

Маникюристки и фризьори им осигурили, че са жизненоважни. Да осигурят лекари на старците по селата, че от години не са виждали такива, и транспорт за лекарствата им от съседни селища, добре че сме жилав народ и какво ли не търпим.

52

Анонимен

преди 2 години

До :) - Свършиха нещо и доброволците, и помощите от тях. И тая сутрин реваха по тв, че идвали украинци, пък нямало какво да им дадат и показваха почти празни рафтове с някой и друг пакет по тях. Що ли тъй?

51

тя

преди 2 години

Една украинска медиаторка каза ,че в Германия им давали пари на ръка , но не каза , че с тия пари те трябва сами да се гледати никой повече не се интересува за тях !

50

Анонимен

преди 2 години

От сутринта се почва с тези навлеци! Някой да се интересува примерно от пенсионерите които гладуват за да си платят тока и лекарствата.? Или от семействата на болни българчета които събират пари от дарения,защото държавата България няма пари за тях?!? А за тези нахалници има хотели и кетеринг 3 пъти на ден

49

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ги дондуриме ! Станаха ми много антипатични !

48

Естествено,

преди 2 години

Че България плаща. Не вярвам парите, които получаваме от ЕС да са безкрайни. А и там такси внасяме. Никой не казва, че им се плащат и на месец пари и те са повече от Гърция и Румъния. Спрете да ни занимавате! Все някой от тях има кола и могат да се организират. Не е необходимо бедна България да мисли за всичко. В хотелите четох, че сме им осигурили и фризьори и маникюристи. Срам и позор. За българските деца и пенсионери кога?? Живи и здрави украинските туристи и в най-скоро време на път!!

47

тя

преди 2 години

За бежанците има лагери , а от тях следва разселване по обшини и интеграция или напускане на страната ! Елементарно , но тук подходиха много порочно и всичко за наша сметка !

46

:)

преди 2 години

Голямо браво на всички доброволци! Дано хората да се чувстват спокойни и в безопасност. И дано по-бързо се осигури редовен транспорт до Дупница.

45

Анонимен

преди 2 години

Посланикът им иска оръжие !Тия хора от дума не се разбират , трябва да ги обстреляш та да те чуят !