14

Митьо хотелиер

преди 1 година

Оставяйте ги да ходят дет искат. И без това тук само ми листят менюто по 1 час и поръчва накрая едно шишче с таратор че най ефтино. В несебър даже избягваме да допускаме в ресторантите ни българи. То никъв оборот не прай, само с претенции до небето

13

Анонимен

преди 1 година

Снимката много напомня на плажа в Ормос Панагияс. Точно на един такъв плаж с единични чадъри се предлага безплатен престой за ден на плажа само и единствено като си закупиш един продукт от барчето на плажа. Тоест с едно фрапе за 3 или 4 евро си стоиш цял ден на сянката. Колкото и да поскъпне, дори и 5 евро да ти е фрапето, пак ще е по-евтино от България, където само за паркинг на плажа ще те наскубят със 60 лева.

12

Анонимен

преди 1 година

Обикалях гръците курорти миналото лято - Аспровалта например. Среден клас курорт. Ами най-големите мизерници са българите - селяндуури, помъкнали храна от БГ, заредили догоре резервоарите, обикалят магистралите, за да не плащат толове, викат, крещят децата, на плажа събрани по 4-5 човека под един чадър, щото само един чадър е безплатен към хотела, ако искат повече трябва да се плаща. Това ли е почивката бе, мъърши?!

11

Анонимен

преди 1 година

Ние пък ходим в Дубай на почивка, евтино и супер луксозно

10

До 5

преди 1 година

Ако нямаш 2000 евра за една нормална почивка- по - добре не се мъчи, а използвай отпуската за учене и квалификация. Белким изкараш за догодина.

9

Анонимен

преди 1 година

Не знам що за пропадняк трябва да си за да идеш на нашето бетонно море. Гърция и Турция са по- евтини. Не посещавайте бг, всеки лев похарчен тук е за нова ес класа и любовница за мутро- хотелиерите

8

Анонимен

преди 1 година

Глупости. 8 нощувки в студио за двама на Кавала - 400 евро------------Такова животно НЯМА. Покажи ми къде са тия 8 нощувки за 400 евро, че и за двама!

7

Умберто Жеко

преди 1 година

Викате друго си е на Слънчака. Евтиния, а едрите момчета на митьо очите може да ви сгазят с некой скъп джип

6

Анонимен

преди 1 година

Блазе им на почившите..

5

Анонимен

преди 1 година

Поръчкова или не, статията е вярна. Гърция е супер скъпотия - тол такси, бензина е 2 евро и т.н. Инатливите българи товарят дисагите, бурканите с манджа и хукват като въртоглави само и само да не са на БГ черноморието. А че едно фрапе е 12 евро по гръцките курорти, не им дрееме. Ако трябва кредит ще теглят, но пак в Гърция ще са.

4

Анонимен

преди 1 година

Резервацията ми за седмица в Гърция е на същата цена като преди година. Стига статии по поръчка на мутрафоните от фекаломорието, за там знаем, че ще е по-скъпо

3

Анонимен

преди 1 година

Само шебецитеее и невменяемите одят на почивки и море. Ние, нормалните, си стоим в дома на климатика. :))))

2

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Глупости. 8 нощувки в студио за двама на Кавала - 400 евро

1

Анонимен

преди 1 година

Платена статия от собственици на хотели по Черноморието. Каквот чо и да поръчате да напишат в статията - пак ще отида в Гърция или Турция на море, а не на нашата селения.