29

Анонимен

преди 1 година

Мен ми е интересно тази Мирта Мерлино, какви точно въпроси е задала от студиото. Да не от тия, дето за тях в Русия в момента изчезваш, а "припадъка" да е бил планирана предпоставка за задаването им.

28

Бай Дрън

преди 1 година

И моля ви се ***, такива трoлове дето призовават за ел. стол на русофилите ги докладвайте на службите. Може ли тоя да ми каже, с какво са виновни русофилите за припадъка на журналиста? Или ги трийте тия или докладвайте където трябва, защото не може така в демократична България!!! Много пъти и съм казал ал. Който е навитак, нека заповяда. Да го видим що за смелчага е.

27

Руушки пооодлоги

преди 1 година

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...

26

БАНко

преди 1 година

КЪДЕ В ЦЕНЗУРИРАНИТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕМ , КАКВО Е КАЗАЛА ЗАХАРОВА ??? ЕХАааааааааа , НИКЪДЕ !!! ЦЕНЗУРА !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Значи... имаше статия за руските трoлове в България, затова сега си направих труда да преброя русофобските и русофилски коментари, като изключих неутралните. 15 русофобски коментара и два русофилски. При 20% русофоби в България, как ви се струват тия числа? Какво и са истинските ***?

24

Спортен коментатор

преди 1 година

Няма да навлизам в детайли, но ако аз трябва да направя интервю с въпросната, положително ще се снаряда авансово с една дузина хапчета.

23

aa1830

преди 1 година

Захарова му е показала балконите си и захарта му е паднала.

22

SSB

преди 1 година

В цял свят има роби на руските кръвопийци-които за шепа копейки си продават майките!!! Има в Италия, има в Германия, има в Чехия, Австрия, Унгария....най-много има в България обаче!! Скоро точно тези роби на Жужин ще плюят най-много по Джуджето и руската ***, ще се отметнат веднага и после ще твърдят, че никога не са били ***!! Скоро.....сам огледайте и четете!!!

21

Анонимен

преди 1 година

То не е лесно да интервюира такъв дзвер

20

Анонимен

преди 1 година

До номер 20:Не чета руски фейкове,а новините.Цитат:"Украйна не желае да разговаря с руския президент Владимир Путин, но трябва да се изправи пред реалността, тъй като това вероятно ще е необходимо за прекратяване на войната.Това заяви украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от "Ройтерс".".Да не вярвам на Ройтерс ли?

19

Анонимен

преди 1 година

Добре че се разболях от ковид и не си сложих ваксината....като гледам всички набоцкани имат деградация на интелекта и се държат като маймуни.Вчера примерно един обясняваше как ЕС и НАТО имало 1912 г. Изкукали.По някое време ще натиснат на ядрените бомби всички и край с нас.

18

Анонимен

преди 1 година

Линк?

17

Анонимен

преди 1 година

18 САЩ не забранява на Украйна да преговаря. Напротив Зеленски многократно е изявявал желание за преговори с руския агресор. Спри да четеш руски фейк новини.

16

Анонимен

преди 1 година

При вида на такова страшило, не е издържал горкият. Още повече, като я е чул да говори. Може и миризма да излъчва, кой знае.

15

Анонимен

преди 1 година

И там пълна деградация на функцията на главния мозък щом си позволяват такива обиди.Преди години нямаше да е така.Къде отиде дипломацията?Значи било пропаганда,че 8 години по мирен път е пробвала да реши проблема?А защо САЩ забранява на Украйна преговори?Украйна част от САЩ ли е?Значи ще чакаме САЩ да си промени мнението и вместо Украйна да подпише мирния договор.

14

българин

преди 1 година

Сигурно за момент си я е представил гола !

13

Анонимен

преди 1 година

Ами разбирам го човека. Тя и на снимка е страшна, а представяте ли си на живо да трябва да сте покрай това чудо! Като си отвори харпийската уста и всеки би пропаднал, да не кажа, че на много не би им издържало сърцето. Има причина тая никога да не я пускат около Путин - само като я види и ще се тръшне джуджи!

12

Анонимен

преди 1 година

Е к.в.а е тази новина. То е ясно, че кат е погледнеш другарката и припадаш...хохахахахах

11

бай Ламби

преди 1 година

Мааалиййй.....горкия Масимо.Кой знай как е воняла на джибри тая че чак да припадне чиляка.Италианци кво да ги прайш, не носят на джиброви изпарения.Те там са свикнали да им мирише на теменужки.

10

Анонимен

преди 1 година

Да не са го черпили с чай "Литвиненко"..хуманистите и демократите в Путиния..