38

Анонимен

преди 1 година

Според вас докога българския народ ще издържи, преди да удари тотален колапс?

37

bbb

преди 1 година

Кога Агенцията по заетостта ще стартира подобен пакет за българите, оказвасе, че 1 млн. българи нито учат, нито работят! Безвъзмездна помощ няма, все някой, някъде е изработил тези пари, които сега ще се изхарчат за бежанците, така добре обгрижвани от нас.

36

Р0ботещите Р0бе

преди 1 година

какво Коментирате, айде Удрайте Поредният Бустер, 5-та Игла, Правете ПСР теста, Налузвайте Маската и на Тръстиката - Плантация България, има нужда от Заработените от Вас пари!

35

Анонимен

преди 1 година

Повече е от 710.Наемите са доста скъпи.500 лв е за мазе.

34

Анонимен

преди 1 година

Горките...добре че имат интернет.Без интернет не знам как ще живеят.

33

Анонимен

преди 1 година

Наема да кажем ще е 500+ лв. на месец,отделно по 356 лв. на ръка,отделно пари за режийни разходи(ток,вода,парно)...Докараха го пак над 1000 лв.Къде да кандидаствам за бежанец и да се отказвам от българско гражданство?

32

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Търпението на Българите е Наистина е БезГранично, а Айнщайн каза, че само 1 нещо е безгранично и не е вселената!!

31

Анонимен

преди 1 година

ох искам и на мен някой да ми плаща интернета, пък и наема ама няма. Все пак съм Българин в България и тук са никой

30

Анонимен

преди 1 година

Украйнците ги настаниха на хотели 2 Пампорово и Боровец. Марш на работа БГ роби, трябва да изкарвате парички за ЕС после да ги раздава за почивчици на Урките.

29

Анонимен

преди 1 година

Да си събличаме дрехите и да си подаряваме апартаментите на украинците! От война бягат все пак! А ние изобщо не сме си важни! Хахахахха, каква пародия е този евроГ-е-йски съюз.

28

Следя

преди 1 година

Взела съм си пуканки и сядам пред телевизора да видя как ще излязат от черноморските, планинските и спа курортите и ще идат на работа.

27

Анонимен

преди 1 година

"Поучаване на интеграционна добавка, включваща разходи за наем, режийни разходи и интернет в размер на 356 лв. на месец за период до три месеца.".Ще им плащаме наема,тока и забележете...ИНТЕРНЕТА!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Юли месец ще го изкарам в Бургас и с чиста съвест заявявам, че ако някой украинец или дори жена му мо изнаглее ше го смачкам от боой без да ми мигне окото. Деца до 12г. ще минат метър, но пубертеттите също са в рисковата зона. Хич не ми пука и даже няма да ми е гузно после. Дано са се изнесли и не се стига дотам, щото ми дойде до гуша и някой ше го отнесе - заслужено!!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Гледайте в туб-а как цели складове с храна, дрехи и детски колички са оставени на произвола. Каква помощ, какви 5лв. Хора събудете се, наливате вода в бездънна каца.

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ

23

пенсионер-ветеран

преди 1 година

цял живот, гоним 80-десетака, пари даром никой не ми е давал!

22

Да видим

преди 1 година

Мисля, че след лудите изпълнения по хотелите и почивните бази, малцина работодатели ще посмеят да си вземат такава беля на главата.

21

Добре де,

преди 1 година

А вие какво предпочитате? Ислямски манали които се пялат собствените си лагери и изн*силват български момичета по улиците на София? Защо украинските бежанци в Полша, Словакия и Унгария са 99.9% майки с малки деца, които наистина бягат от войната, кротки са и не правят зулуми и не се оплакват от лоши условия, ами в само *** и Германистан идват с луксозни коли, искат да се отнасят като с кралски особи с тях, а жените се държат като евтини парцали с капризи?

20

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за, но ако откаже работа вън от хотели от помощи. Нека си ги изработят и да видят солидарните бг работодатели

19

Анонимен

преди 1 година

Ай стига с тия бежанци бе. Държат се сякаш вие сте им роби,не спазват закони. Да си отиват в Украйна, там по убаво.