52

Анонимен

преди 1 година

148 млн евро не ги използваме ние, а ги използвате вие. За бежанците. Местите ги от Слънчака на Боровец, защото в Елхово им е неудобно. Нито пари получихме, нито почивка. Проклети да сте. Украинските бежанци също. Z

51

Анонимен

преди 1 година

110000 туриста x 45лв на ден без ддс са близо 5млн лв с ддс 6 за 3 месеца само да ги сложим -> 540 милиона

50

Анонимен

преди 1 година

54: питай Кирчоу и Кокорчоу. Отговор няма да дадат а само разтягат локумите. Показаха че че народа не е важен, важни си някакви други народи. Замислете се малко какво се случва и се вдигаите на простести а не да спите.

49

Анонимен

преди 1 година

Ядох череши.

48

Анонимен

преди 1 година

Не може по време на световна криза парите на бг народ да се харчат за чужд народ. Значи бг народ ще умира и намлява,а парзитите нацисти ще се плодят? Това е паразитизъм,и трябва да се премахне. В родината им местата където има война са малко,и могат да си се съберат в киев, лвов,иванофранковска област. Какво търсят тук?!

47

Анонимен

преди 1 година

Тик, так, тики така ставайте дечица!

46

Developer

преди 1 година

Българите озверяха заради някакви 20 евра на ден за бежанец. Смятам го - ами това е малко под един час работно време на квалифициран служител.

45

Анонимен

преди 1 година

Аз да попитам, защо украинците са по-важни, от българите?

44

Таня

преди 1 година

В нашата компания вдъгнаха заплатите на два пъти през последните 12 месеца заради инфлацията. Същото се забелязва и в други компании. Това ще води до още повече инфлация. Новаците преди 12 месеца започваха на 2500лв нето, сега започват на 3400лв. А месечните им разходи не са се увеличили с 900лв. Излишъка от парите си харчат както сметнат за добре. Това ще надува цените още.

43

Анонимен

преди 1 година

Вие не разбрахте ли, че цъфтим и връзваме. Можем да си издържаме, който си поискаме. Детски болници направиха, тунели под Стара Планина, пътища като слънце, здравеопазването на ниво, високоскоростен влак. Ток и жица всичко, вие се жалвате, не ви е срам.

42

ей

преди 1 година

ей, асане, да ги махате тия търтеи от тука, където им дават не искат, да работят не искат - само ще ги хрантутим тука и дневни за харчлък ще им даваме...да бягат в западна украйна, там няма война

41

Анонимен

преди 1 година

Кой плаща членски внос в ЕС ние, защо украинците, ще харчат повече пари от нашите родители? Геноцид върху децата ни и родителите ни. Колко %украинци искат да се интегрират? Сигурно са 5%,другите са на курорт. В Германия как е?

40

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, спорно е, откъде са парите. Но как да обясня на майка ми, че има справедливост? Гледа болната си дете, сестра ми в продължение на 4 години, до смъртта й. Това не й се призна за стаж. В момента получава мизерните 370лв. А украинците в София специално, дразнят с претенции и поведение. Тези по курортите пък не искат да напускат и да ходят във вътрешността. Ами, че там хора не живеят ли? Гнус ме е от всеки един политик. Щеше ми се, вие да сте различни, но не. Всеки по своему неприятен

39

Анонимен

преди 1 година

А за българите осъдени да живеят тук, колко сте предвидили да използвате от програмите?

38

Антонио Ресио

преди 1 година

Кокорчо, ти си провален политик, защо Бойко Борисов не е арестуван?

37

Анонимен

преди 1 година

До Прости сметки, не са ти точни сметките, 1- во 60 хиляди са за месец май, през март и април бяха доста по-малко 2-ро за деца се плаща 1/2 от тази сума и 3-то, някой от тях започнаха работа и тази помощ се прекратява при това условие

36

ЖОЖЖЖ

преди 1 година

СЛАВИ ТРИФОНОВ ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЖЕ ПРЕД КАМЕРИ ЗАЩОТО ЗАПОЧНАХА ДА ГО МИСЛЯТ ЗА ПОКОЙНИК

35

анонимен

преди 1 година

ЕС давали парите, та те са пак от нас,бе от членски внос. После на страната ни пак отпускат най-маалко пари в сравнение с другите независимо за какво. Кого заблуждавате

34

Българин

преди 1 година

Остават 90 милиона за 30 хиляди бежанци до края на годината. По три хиляди лева на бежанец. Тези пари няма да им стигнат до края на годината със сигурност, така че България ще трябва да плаща и от своя бюджет по механизма за "европейска солидарност". А бедните българи ... да гладуват.

33

Анонимен

преди 1 година

Да ги смесят с другите бежанци и сами ще си тръгнат. Тъй де - какъф е тоя расизъм да се делят бежанците на украински и други, НПО-тата да се самосезират!