18

Бай х

преди 1 година

Пак като не им откърши по един шамар!

17

Докога гавра?

преди 1 година

Детската площадка пред нас я превърнаха в блок в който никой не живее. Трябваше там да има и детска градина , превърна се и тя в блок. Общинска земя продадена без търг от корумпиран кмет . Това са герб. И пп и те са същите .

16

Гнусни доносничета

преди 1 година

Децата на соpocоидите са научени да правят доноси, така както са правили техните дядовци за 6-ти отдел на ДС.

15

Анонимен

преди 1 година

Сядали по масата за тенис, после топка хвърляли там утре някой пък ще реве, че са изпочупени спортните съоръжения

14

Баща

преди 1 година

Тоя му резвам топките , бавно по отделно от дясно на ляво с неговото му ножче с тъп0то.

13

Анонимен

преди 1 година

Те такива като този "юнак" само останаха в България, такива русофили които режат топките на децата от яд, че Русия губи войната и крещят с пълно гърло "Хайл Путин!"

12

Криминален профил

преди 1 година

Русофил е, няма спор. Въобразил се е, че трябва да се бие за Русия и Путин, а на децата гледа като на "либерални ***" т.е. на идеологически врагове. Сигурен съм, че като се прибере след работа, си пуска "Любе" и стари филми за "отечествената" война. Най-вероятно в момента на инциента е играел тенис с друг русофил, на когото е обяснявал как "братушките мачкат укрите и НАТО", и как се надява "пак да ни освободят от фашистите". Бил е надъхан и си го е изкарал на топката на децата.

11

Злоба,омраза,

преди 1 година

нетърпимост към другите,демонстрация на първични инстинкти-характерни на психясъли лузъри,на които светът е крив,че са некадърни да успеят.Този,ако живееше в САЩ,сигурно щеше да е извадил пистолет и да гърми по децата.Но тонът и примерът се дават от първите ни личности-политици,депутати,управленци, които дори пред деца се държат като махленски гамени,лъжат и мамят народа, докарват държавата до колапс,инфлация,брутална спекула и цени, а хората до мизерия с управленската си некадърност.

10

Аууу

преди 1 година

До Анонимен8 Тази ножка била "хладно оръжие"! Само не се знае тези деца, колко мизерии са му направили и колко псувни е изял! Младежите са много арогантни и се държат безобразно с хора направили им забележка /особено момичетата/. Като казвам забележка имам предвид, какво правят по детските площадки 70-80-100 килограмови "деца"!

9

До:14

преди 1 година

Летните месеци наистина е ужас, единствено през зимата е по спокойно и по точно месеците след ноември

8

Анонимен

преди 1 година

Голяма работа. Навремето и на мен са ми взимали топката една баба и ми е даде на другия ден . Но ние играехме по стадионите и в училищните дворове и не пречехме на хората

7

ДругатаГледнаТочка

преди 1 година

Живея точно до детска площадка. Подложен съм на непоносим шум от 08ч до 22ч. Никакво съобразяване от страна на родителите и децата в посочените със закон часове за почивка от 14ч до 16ч. Викове, писъци, плач, тупкащи топки, скърцащи люлки. Всеки ден, непрекъснато. След 22ч се събират младежи и вече пораснали безделници, които пушат трева, слушат музика, крещят и се смеят като за последно. Полицията не реаргира на никакви сигнали за нарушаване на уж някакъв закон за обществен ред.

6

Анонимен

преди 1 година

Мен навремето един чичо само ме заплаши, че ще я нареже, но като му обещах, че няма повече, ми я върна.

5

Край

преди 1 година

Създадохме най-детефобната градска среда. Закона за устройство на територията изисква при строеж да се предвиждат паркоместа и озеленяване. Нито дума за 1кв. метър даже за игра на деца. Вземете една количка и се пробвайте да разходите дете. Тротоарите са пълни с коли или са потрошени от големите джипове. Кучетата са о *** ли всички градинки.

4

МАЦА

преди 1 година

Що няма спортни комплекси дето да играят ами са пред блока?

3

Защо ли ми се...

преди 1 година

...струва, че ако бащата на поне едно от децата беше там, юнакът не би се държал така?

2

Анонимен

преди 1 година

цяла година дори в тоя момент рояк безделни български младежи дивеят и псуват зад блока на всякакви субстанции и то от 5 сутринта вероятно от снощна чалготека, но поне не са турчета

1

Анонимен

преди 1 година

Много са разглезени дечурлигата. При Бай Тошо в училище възпитаваше Макаренко, но либерастите съсипаха и образованието.