95

Зеленски

преди 2 години

С тези деца ще се нахрани после канибала Путин

94

Анонимен

преди 2 години

ОТ АЗОВЦИТЕ КОЛКО ЛИ *** МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ.

93

Анонимен

преди 2 години

100 - да ми плюнеш на у------я.

92

Анонимен

преди 2 години

Още малко и канибали ще ги изкарат, смешна стана вече пропагандата на Зеления :))) Да правиш пропаганда е добре, но прекалиш ли с това, почваш да ставаш смешен, ама отде да го знаят урките това нещо :)))

91

Магелан

преди 2 години

Какво и да се напише за геноцита над децата в Украйна в 21век ще е малко.Явно че дявола си върши добре работата като е зомбирал един психясал и полудял *** който не знае на кой свят се намира.И за съжаление децицата който горките станаха заложници лудите амбиций на хора който се мислят за богове .И в края на крайщата човек като се замисли какъв е. Залога в тази война?Територоя,природни залежи или болни човешки мозъци????

90

Z

преди 2 години

Тези смятат избягалите украинци във Русия от лапите на убиеца зелен. Бандитите му убиват де що видят и спасението на хората е във Русия.

89

Анонимен

преди 2 години

Еееее а по леко де. То бива бива плуване ама вие се размирисахте.

88

Западен печат

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо руските танкисти гепят бойлери? За да има топла вода за дечицата.

87

Я, па Я

преди 2 години

Русолюбията е единственото психиатрично заболяване което е доказано заразно при определени условия. БГ русолюбците са кандитат-пациенти. Русия не е държава а психиатрия управлявана от ОПГ с главатар В. В. Путин. Плюите сега на воля ...

86

Анонимен

преди 2 години

В Полша и Германия са

85

адолф

преди 2 години

Мдаааа....*** все по-вече заприличва на чичко Сталин.Явно добре е усвоил уроците по пречистване,разместване и асимилиране на националностите в СССР.Бравос!Молодец!Дано да свърши като него в леглото опикан и оакан до ушите!

84

Анонимен

преди 2 години

Децата от клиповете в Мариупол за отвлечени ли ги броите , а от Луганск и Донецк ?

83

Я, па Я

преди 2 години

До Програмист: Зверствата на мордор се записват в реално време и се пускат в мрежата. Няма скрито покрито, който има глава на раменете си пазбира какво се случва. Това не важи за мозъчно кастрираните русолюбци. Такива им липсва основна базова платформа в мозъка. Разбирането и различаването на добро и зло, да не говорим за критична, аналитична и логическа мисъл. Повечето от тях са способни само да повтарят като папагали тезите и пропагандата на Роскомнадзор. Мисленето е забранено за русоробите.

82

БАНко

преди 2 години

ТОВА Е ОТГОВОРА НА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА НА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ДНЕС , ЧЕ СТОТЕ УКРАИНКИ СНАЙПЕРИСТИ ОТ ПОДЗЕМИЯТА НА АЗОВСТАЛ ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ НА ПО ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИЙСТВО НА ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ !!!

81

Ас

преди 2 години

Хахахаха

80

БАНко

преди 2 години

ИСКАМЕ ОЩЕ САНКЦИИ И МНОГО ОТ ТЕЗИ НОВИНИ НА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА !!

79

Анонимен

преди 2 години

Да, ще ги носи на Путин да ги яде.

78

Анонимен

преди 2 години

Ако напиша, че турците са човекоядци, дали ще се вържете на това ? :))) То бива пропаганда, ама малко достойнство да имат урките, не е хубаво да очерняш един народ така :)

77

До 82

преди 2 години

Нали знаеш какво е казал Захари Стоянов:...защото са знаяли, че руский камшик повече боли от турския. А той за разлика от копейкаджиите е живял по време на турското робство.

76

ни са знай

преди 2 години

Не го ли интересуват 8000 пленени?като им обяснят нещата и ги превъзпитат руснаците, май няма да може недоузрелият никъде да се скрие!