42

123456

преди 2 години

Аз искам да почивам в Пампорово, през лятото, в зона БЕЗ укри и развален руски!

41

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите прибират парички.Ние се чудим кой е нагъл и кой ***.

40

Анонимен

преди 2 години

До евангелист - Ей, помощта не е да ги отглеждаме в лукс условия по курорти. Не се прави, че не разбираш защо недоволстват хората. Има някой да се кае, но не са българите.

39

Анонимен

преди 2 години

Заминават за НАТО и Лондон и Ню Йорк. Там имат пари вместо да праща оръжие на Зеленски.

38

Демократ

преди 2 години

Ако се бутна в тълпата дали ще ме пратят на приморско - 20 г не сьм ходил на море, не мога да си позволя

37

До Гларуса

преди 2 години

Тези 30 лева на ден на човек от къде са? Заеми без край... Прави бяха тези, които казваха, че ако ги настанят в хотели, няма да могат да ги изкарат. Нагли са! А нашите деца и стари хора доплащат за всичко в болници и санаториуми. Позор за кирчовците!

36

Анонимен

преди 2 години

До евангелист - Ей, помощта не е да ги отглеждаш по курорти в лукс условия, не се прави, че не схващаш защо недоволстват хората. Има някой да се кае, но не са българите.

35

До 36

преди 2 години

Защо 30 лв .храноден? Нали беше 15 ?

34

до 37-Анонимен

преди 2 години

Ти Амери**ска Прос**тутко ***.. Ходи прави златен дъжд или федерост на Премиера !Явно вкуса ти харесва :)))) Или както се казва *** на *** :*

33

евангелист

преди 2 години

Утре ако стане война в България и ние сме имигранти в съседните държави и така се отнасят със нас студено безразлично !Сега е момента да отворим сърца и да се покаем и помогнем!

32

Гларус

преди 2 години

Програмата от 1 юни е по 30лв на ден храноден за по евтините 4 звезди бази какво ревете вие нали ходите по Гърция по Малдивите и Мороко нали не обичате ла-йнуморието ?

31

Стоян

преди 2 години

Във времена в които има толкова хора в нужда да хабим ресурс за така наречените бежанци.Нямам нищо против да бъдат настанени в предвидените за целта места като това в Елхово,но в хотели по курортите и ние да плащаме сметката НЕ.А на всичкото отгоре единственото което чувам от украинците е да се оплакват и да ни обиждат.Гледах интервю на украинка която каза че децата и заслужавали да са в слънчев бряг на първа линия и преместването им било висша форма на погазване на правата им,страшна наглост

30

До Иван

преди 2 години

Къде виждаш 200 човека?? 300 хиляди са влезли, 110 хиляди са пи хотелите. Официални данни. И пак ще теглим заеми, че пари трябват за укрите...

29

Анонимен

преди 2 години

Веднага да се махат извън границите, кърлежи.

28

Анонимен

преди 2 години

Вас майтап ви се струва, но те от един курорт на друг ходят и си правят кефа !*** тура !! Кога ли на БГ-работника ще се предостави такава възможност 3 месеца на море, 3 месеца на планина и да е на Алл-Клузив . Родната държава мисли за нас :)

27

Анонимен

преди 2 години

Пак клекнаха тези от Елхово отивали на Пампорово.Правителството само ни замаза очите, ,,бежанците,, отиват пак по хотели просто се сменя дестинацията

26

Анонимен

преди 2 години

Искам и аз да се запиша за бежанка щом ще живея безплатно на Пъмпорово и ще ми осигурите лифт карта 3 пъти храна на ден с печено , хотел с топла вана басейн,спа център и шампоан душ гел и маска.

25

Анонимен

преди 2 години

Омитайте ги тези бандеровци с деца. Няма да ги бъде никъде в БГ. Дори ромите ще са по влели се в обществото от тези нацисти и тапири.

24

разни хора...

преди 2 години

Който се пери на Империя яде божура. Ние 500 години го... но дойде друга по силна Империя , че покрай нейния и западния интерес ни дадоха една локва територия. Дребосъците държави са буфери за големите. Спорни територии за пушечно месо. Английската и Руската империя се реформираха под формата на САЩ и СССР и до днес си го мерят. Французи, испанци, португалци и австрийци сбъркаха формулата на реформата и сега са *** на англосаксите. А рашките те камъни ще ядат, но държавата си не дават.

23

Анонимен

преди 2 години

Докараха 450 в Китен .Пак на моренце.Няма отърване от тези