22

Хахаха

преди 1 година

Абе всичко идва от Русия. Вуздуха, водата, слънцето,,,,

21

Анонимен

преди 1 година

Хайде да си спомним какъв беше проблема. Та проблемът драги забраванци, проблема беше че не искахме да плащаме в рубли. Плащането в рубли не тривиален въпрос. Това означава цената/курса да се диктува от Русия и рублата да стане конвертируема. И не ние отказахме притока на газ.

20

Експерти

преди 1 година

България е пълна с експерти по КТБ, енергийна независимост, здравеопазване и социални дейности...Резултатите да ясни.... А истината е една...монополът на Русия ни вкарва във високи цени и платени медии и политици. Само да припомня.... Румъния разби този монопол и за десет години ни изпревари тотално...

19

Анонимен

преди 1 година

Руски газ отишъл до САЩ и докаран обратно с танкери и то по евтино вервате ли

18

БГ ПОСЛОВИЦА

преди 1 година

Специално за Кирчо и Кокорчо: "Щастлив като оса ужилила кравшки рог!" :):)

17

Мамицата

преди 1 година

Му на Кирчо, тъпончо, ръбчо, който и той поредния мизер-ник продаде България! Да му се връща, на него, и децата му. Хари да невиди!

16

Анонимен

преди 1 година

От 27 .04 Русия спира доставките на газ за всеки който се прави на интересен.

15

До Чичо психиатър

преди 1 година

Идеята на казаното е друга, но явно нищо не си разбрал...

14

Аз

преди 1 година

Снощи се оправих сама и съм много горда от това.

13

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, нас ни интересува цената. Гореспоменатия "експерт" казва че ще има суапове. Дори и да е американски, ще получим руски, което за нас няма значение

12

Анонимен

преди 1 година

Ния благодарение на про100 Кирчо гордо сме се отказали от Газпром.Сега сме щяли гордо да се оправяме сами обаче гордо още не знаем на каква цена:):):):)

11

Чичо,

преди 1 година

Във всяка рационалност са налице иманентно присъщи ирационални шупли, през които се просмукват интересите на евроклептокрацията.

10

Случаен минувач

преди 1 година

Въпросът е докога ще го търпим този лъжец да не управлява. Трябва да го свалим от власт, разберете! Ще ни докара големи беди с лъжите си!

9

Анонимен

преди 1 година

Добро утро, свате! Че от къде другаде да е, след като 4 от деветте най-големи находища на газ в света се намират в Русия?

8

Режем клона

преди 1 година

На който седят фирмите. Правим го като домакински потребители.

7

Чичо психиатър

преди 1 година

Преди дни американската пoдлoгa баба Урсула заяви че ЕС трябва да купува газ и петрол от Русия защото иначе видите ли Путин щял да продава газта и петрола на световния пазар и щял да печели много пари.Демек ще му купуваме петрола за да му натрием носа на Путин и да не печелел повече на световния пазар.Подобно твърдение ясно илюстрира кризата на рационалността при цялостното възприемане на реалността като такава.Може да се тълкува и като терминален вик на западния свят за помощ

6

Хахахаха

преди 1 година

А, добър ден. Сякаш не знаехме че тъй ще стане

5

Анонимен

преди 1 година

Бил от РъФъ, ама кукуво лето!Това е опорката на ушан кофилите, че няма смисъл да се търси алтернатива на руското, щото всичко на земята е от Русия.

4

ХА ха ха ха ха

преди 1 година

Ох добре се посмях. Здравейте сега ли разбрахте че няма от къде от друго място. То самите кравари се редят за руските рекурси пък на нас ни набутаха тортата Кирчо за да ни прецака и скара с Русия.

3

Внимателно

преди 1 година

АЛО аман от пседополитици и ПИАР негодници.. Газът се доставя от самостотелни фирми.КАК ще плащат купувачи на продавачи си е тяхна работа..ПРимерно във великобритания всички други валути освен британския паунд са туристически.За да живеят ударените от наглата диверсия наши братя в руската федерация им трабват плащания вкл в рубли.. КАква е работата на парашутиста Кирчо Петков че ще си прави ПИАР агитация като анти рублист..