261

До 277

преди 2 години

Ей, писна ми да чета измислици като твоите. 600 хил в приемни семейства. Айде ходи пред блока ги разправяй, барем ти теглят една българска

260

Анонимен

преди 2 години

Почти всички украински бежанци си намирали лесно работа в Германия. Дали германската държава им нещо общо? В Полша пък 600 хиляди украинци са настанени в полски семейства! И престанете с тези туристи. Милиони са бежанците от Украйна в момента, 95 % жени и деца. Сите избегали на туризъм!

259

Анонимен

преди 2 години

И сега има нормални хора, преди малко по тв една млада жена съвсем искрено благодари на българите. Мести се, не мрънка, но отбеляза, че навсякъде са срещнали добри хора, ппомощ и съчувствие (перифразирам). Някой подарил китара на детето и, специално наблегна. Просто си мисля, че нашите журналисти, дето само сензации и скандали търсят, непрекъснато ни занимават с капризни курортисти, вместо с наистина бежанци от война.В Сарафово наистина майки с деца и възрастни хора отиват.

258

Анонимен

преди 2 години

Забелязахте ли как им се спихнаха флошмобомете със слава украини и героем слава. Край, до тук. Вече се кахърят, че ги раселват по селата. *** те не могат по селата. Там една селска кръчма и толкоз

257

Анонимен

преди 2 години

И бежанците вече се изнежиха!! Едно време какви бежанци от война имаше. Радваха се ако имат храна и вода!! А ако могат да спят на закрито без да ги вали дъжд..това бе лукс за тях. Но най се радваха, че никой не стреля по тях.

256

Анонимен

преди 2 години

Путин е адски пра Укренските нацита племе трябва да се изтпреби до крак

255

nimportequi

преди 2 години

В Украйна само на климатик ли са живяли? И джакузи и спа пак че не поискаха :)

254

Анонимен

преди 2 години

Познавам поне 3-***, които циркулират около кофите за *** и ще са щастливи да получат такива условия. Не ги е срам. Махайте су у вашата укра, къш

253

От България с любов

преди 2 години

Мешка, каска, противогаз и обратно във Домбас!

252

Анонимен

преди 2 години

Нали са големи националисти, да вървят да се бият за страната си. Измислен народ и измислена държава

251

До 264

преди 2 години

Като не им харесва тук, да вървят в Германия. Храни куче да те лае! Как не ги е срам да плюят по страна, която ги храни??

250

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ВИЕ ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ЗАЩО ПРИЕХТЕ УКРАИНЦИ КАТО БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ НЕ ГИ ЖЕЛАЯТ И ЖИВЕЯТ В БЕДНОСТ? МАЛКО ВИ Е ДА БЪДЕТЕ ИЗБИТИ КАТО БЕСНИ КУЧЕТА .

249

Борисчо

преди 2 години

Марш обратно , нагли нагли гадни хора. Кой ще ви плаща хотели цяло лято бе? Българските пенсионери изнемогват и живеят като животни, вие климатици искате. Мамка ви

248

Анонимен

преди 2 години

Украинците вече споделят в световната мрежа, че в България се държат с тях по-зле от животни!! Някой от тях, споделят, че било по-добре да загинат от Руските ракети от колкото да преживеят този ужас и унижение в България.

247

Анонимен

преди 2 години

На ти тебе украински бежанци!Рани куче а че те уеде!!!!

246

Довиждане!

преди 2 години

И не се връщайте, разкажете и на приятелите си фашисти колко е лошо тук! Да не идват!

245

Зозо

преди 2 години

На сърдитко Петко, празна му торбата. От утре хотел "Звездоброй", ресторант "Гладен стой" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

244

Крадът и лъжат

преди 2 години

БСП открадна парите. Настаниха ги в хотели държани от партийци русофили на БСП. Сега пари няма и айде в палатковите лагери. Парите за АМ Хемус къде са? ГЕРБ им ги остави отделна сметка. Изкоренихте ли корупцията? Или пак за "наши хора"

243

Ми верно не е луд

преди 2 години

Ние сме луди, че сме го настанили в хотел и чак сега го пращаме в контейнер. Не е луд този, който яде баницата... Ама тя свърши и сега ще пита къде cepaт гладните! Пък ако не щеш лагер, ей ти Украйна, дядка. Там животът е супер лукс.

242

Палатков лагер?

преди 2 години

С 200 мил. евро колко апартамента могат да се купят? Не във София, но в някой голям областен град като Русе, Плевен, Враца, Видин, Хасково, Сливен? Сигурно доста.