184

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Анонимен------руснаците в Украйна се бият за Украйна, а руската армия бомбардира рускоговорящите градове Мариупол, Харков, Николаев, Одеса, Запорожие...а тези които завзеха с оръжие администрациите на Донецк и Луганск през 2014г., не бяха местни руснаци а наемници от Русия начело с полк. Стрелков /Гиркин/.

183

Петров

преди 2 години

Малко са ! Може още пет пъти по толкова да "полегнат" в любимата им Украйна и дано там си останат! Окупаторите друго не заслужават!!! Най-много по един какъв да е ковчег !

182

Анонимен

преди 2 години

***, във вашето село може и да не знаете но чин или длъжност бригадир в армията не съществува.

181

Анонимен

преди 2 години

Стигнах до,, Според британското разузнаване '' и спрях да чета по нататък.

180

Обикновен фашизъм

преди 2 години

В завода в Мариопол,Руснаците са открили фургон с 152 тела на загинали воени от ВСУ,който били минирани,пленени фашаги са казали че е станало по заповед от Киев.

179

207ми

преди 2 години

Понеже си велик исторовед не се ли научил, че Руско-Турската война не е освободителна, а имперска. Става въпрос за Геополитика. А пролятата кръв не е само руска, а полска, украинска, финландска.И като отидеш на Шипка, може да попиташ защо няма флагове на загиналите от други страни.

178

Анонимен

преди 2 години

До 876 - Грамотнико , думата неграмотни се пише така , а не както си я драснал (не грамотни ).

177

Олд

преди 2 години

Някой да е видял руски танк Армада в Украйна , сигорно са само за парадите в Москва.

176

Ясен Желязков

преди 2 години

Русия въобще изгуби всичко. Само до преди 3-4 месеца беше стабилна държава със сравнително добро приемане от света. С началото на нападението над Украйна загуби между 30 и 50 години от международния си имидж и се върна на равнище 1979 - тогава бе осъдена за нападението си над Афганистан. Олимпидата в Москва 1980 беше пълно фиаско - България на второ място в света по олимпийски дисциплини!!! Сега пак се докараха до подобно положение, но този път е по-лошо. Нападнаха братята си от Украйна!

175

876

преди 2 години

До ИСТОРИЯ. Не мога да разбера, как абсолюнто не грамонти хора имат самочувствието да пишат по форумите.

174

Анонимен

преди 2 години

На тоз дето ми сложи минус да му го сложа в британският разузнавателен дирник.

173

Анонимен

преди 2 години

А колко млади офицери влизат в едно поколение-питам да се ориентирам за бройката де.

172

Анонимен

преди 2 години

Поредната порция наглосаксонски *** представени ни за реалност!

171

Анонимен

преди 2 години

Войниците герои стават офицери а офицери герои стават генерали. Така е в червената армия и се става на чин по заслуги а не по някакви благороднически и роднински връски като е в САЩ или английската армия и генералите са роднини на краля или мамини синчета на Байдан и дупетатите а войничетата са индийци или бедни зелени карти от Африла и И. Европа.

170

Анонимен

преди 2 години

Тва британско разузнаване голяма работа ша знайте. Всеки ден с нова новина ни загряват.

169

Анонимен

преди 2 години

До ИСТОРИЯ Тая история е написана на Лубянка и абсолютно не отговаря на истината. Русия идва да пороби България, а не да я освободи. Стига вече с това освобождение. Пред очите ви е Украйна и виждате как я освобождава Русия и продължавате с вашата иддиотия Русия освободила България. Благодарение на Берлинския конгрес съществува България, а не на руския фалшификат Сан Стефано.

168

Анонимен

преди 2 години

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ Колкото нзехте Киев за три дни и Одеса за 1 дезмица. Ех мечти путинофилски. И сбед Севернодонецк за три часа, както ни казваш, Полша за 1 месец ли ще вземете. Как ви намират такива к р е т е н и. Ямя кяквата нивото на русия, такова и на феновете. Ако подобия на теб се изнесете в раша ще е празник за България.

167

Анонимен

преди 2 години

При 12 убити генерали има поне 35-40 убити полковници, 120-150 майори 400-500 капитани и 1500-2000 лейтенанти. Просто такава е структурата на армията. Надолу по веригата всичко се умножава минимум по 3.

166

Анонимен

преди 2 години

Героичният украински войник показва възможно максималното без подходящо оръжие! Доказа вече , че когато му е доставено подходящо оръжие разгромява руснаците! Не е фатално положението! Пушките пътуват! В какво се състои величието на магучая? Че са въоръжени до зъби понеже в Русия са отдали живота си за свръхвъоръжаване и заграбване на територии? ####### Русофилите са злобари !

165

Анонимен

преди 2 години

Обаче взе половин Украйна.