34

Анонимен

преди 2 години

Безочлив богат ***! И на всичко отгоре обвинява хората, че се застояли в домовете си заради Ковид...като че ли не ни задължаваха да си седим в къщи, за да могат такива като него да умножават милионите си, а бедните да стават още по-бедни! Аз не познавам милиардер с по-лесно придобито богатство от него, а колко здраво той самият работи, след като по цял ден туитва тъпитеси разсъждения!!

33

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е проумял. Ходи да вдига акциите само щото се напушил. После го съдиха за това че завишил на 420.

32

Неудачник

преди 2 години

Божке, защо съм се родил в българия (!#плачещ емотикон)

31

Анонимен

преди 2 години

До 27 не е отишъл там сам. Закарал го баща му. Майка му канадка. Те такива са "ромите". Ни корен има, ни държава. Къде раздават там се бута. Че още от баща му така. И сега философства докато пуши трева.

30

Мотика

преди 2 години

До Фен(32), това беше идеята, да се съсипе малкият и част от средния бизнес, за да се изкупи евтино от големия бизнес.

29

Анонимен

преди 2 години

Визира Путин и олигарсите. Твърде дълго богатеят на гърба на балъците. Време е за саморазправа.

28

Трън

преди 2 години

До 4, С кое точно е прав този льольо?! Поредния набеден за много иновативен, умен, проспериращ и т.н. тъпан. Тези които създават тези хора, използват тези образи за манипулация на масата. И понеже масата вярва в идолизацията, все още вървят тези трикове.

27

Фен

преди 2 години

Пропуснал е само, че тази рецесия бе създадена изкуствено. Верно съсипа много средни бизнеси и живота на обикновените хора, но пък наплоди стотици нови милиардери.

26

Анонимен

преди 2 години

Мда а Ганньо е изобретил на Тесла-та дръжката. И щото е много умен затова не валят пари отгоре му.

25

Анонимен

преди 2 години

До Храчи народе ... Как може да си тоооолкова заблуден. Пейпал бил създал... хахахах . В Пейпал Мъск отива с парите дето има след продажбата на дела си в компанията на брат си ... МЪСК НЕ Е СЪЗДАЛ И ТЕСЛА а се намърдва там като инвеститор с парите от продажбата на дела си в Пейпал .... тоест , Мъск е инвеститор с грандомански мераци. Прочети му биографията. Първите 10г. Мъск работи единствено с ресурси на НАСА с инжинери на НАСА които основно разглобяват и разучава стари руски ракетни двигатели

24

Име

преди 2 години

Тоя яко го кълве кълвач! Ако не му наливат яко пари, тази теска е готова баталясала!

23

1

преди 2 години

Кой го казва. Не че не е вярно де. Просто е иронично някак.

22

До До До

преди 2 години

Ами естествено, Бил Гейтс, Стив Джобс, Марк Зукерберг са преуспяли защото са отишли на правилното място. В ЮАР освен дyхач на черни кларинети друго нямаше да излезе от него. Дори в щатите как нарита ония черни мумунни шофьори на мотокари ли какви бяха, дето се опитваха да го съдят.

21

До Храчи народе

преди 2 години

Нито Пейпал е създал, нито Тесла. Даже не е бил близо до никакви процеси развиващи се в компания наречена Пейпал. Много преди това са го изгонили и си е останал с акциите. Случайна печалба. И не е един от основателите на Тесла, а ***, който я е откраднал от основателите й. Това са факти - почети малко. Със СпейсХ използва чуждестранни и държавни разработки, купени и финансирани с пари на данъкоплатци като изпълнителна компания и се дъни яко. Ако не бяха НАСА и неспиращата подкрепа на САЩ...

20

Мухаха

преди 2 години

Тоя забрави за годините когато все беше на загуба и държавата наливаше милиарди субсидии в Тесла и СпейсЕкс .... Тогава други приказки приказваше .... Тесла редуваше производствен ад ... логистичен ад ... СпейсЕкс имаше единствено инжинери на НАСА... работници на НАСА, работещи в лаборатории на НАСА ... с материали и оборудване на НАСА ... на 100% субсидиране от НАСА ... и използваше ракетните площадки на НАСА .... Сега голям го раздава .... Плати ВЕДНЪЖ данък и голям герой стана ....

19

До храчи народе

преди 2 години

Ако беше останал в РЮА, щеше да е обикновен работник. Той е успял предприемач, благодарение на това, че живее в САЩ, която е страната на неограничените възможности.

18

Батя ви

преди 2 години

Вали му на тоя бял прашец по носа. Хич не слиза от черешата!

17

Храчи народе

преди 2 години

чета и се смея как беге неудачниците плючт та храчат по човекът, който създаде Пейпал, Тесла, Спейс Х (първата частна космическа компания която превози хора до МКС), и още какво ли не.

16

Хахаха

преди 2 години

Няма лошо, като ти дават, взимаш, като те гонят, бягаш. Е как ли няма да им работя. Цял ден бича айляк на работа и на края на месеца прибирам 4000 лева. Така съм от 7 години и хич не ми дреме. Който иска да работи и да се скъсва от работа, но на никой не му пука и никога няма да те издигнат. Най-много инфаркт да си докараш от нерви. За протокола, работя в западна частна компания.

15

Опала

преди 2 години

Че върни ги парите. Какво се оплакваш. Излъга сумати хора, обра данъкоплатците и една кадърна работа не свърши като хората без да крадеш и да си приписваш заслуги.