41

Перник

преди 2 години

Абе бе махайте се и да забравяме за вас!

40

чалга

преди 2 години

Булонката няма ли да исфъфли нещо ? А Тошко да не е с маймунски грип ?

39

Анонимен

преди 2 години

Само Слави, България от мафията ще избави!!

38

Анонимен

преди 2 години

Вижте си министрите,които си избрахте и тогава скачайте като ужилени.Тая на външните работи е по-зле и от калинка Захариева.И останалите двама са същата стока.На какво отгоре се репчите,като сте хвани единия,удари другия.Мислехме,че сме се отървали от гербавите калинки,а ни се натресоха същите.

37

къде е

преди 2 години

Гологлавият плъх ? Няма ли да изпълзи от дупката ?

36

Анонимен

преди 2 години

Тия ИТН кои бяха?

35

ИТН-Янев-Радев

преди 2 години

Руските бушони започват да подготвят почвата за следващия руски проект - на Янев. Клатят правителството, за да дадат властта в ръцете пак на руския помешчик Радев, а той след това ще повтори упражнението със служебните правителства и след това ще "издигне" поредния "спасител", в който той "несъмнено ще има много доверие в качествата му", както говореше и за Петков.

34

Ганчо Гришев

преди 2 години

А на бас, че никога няма да напуснат коалицията. Просто правят номера, че не им дават това което искат.

33

Анонимен

преди 2 години

Бяха попитали Карамански дали би приел висок пост в чужбина,а той отговорил:Ще питам Слави.Когато не можеш да вземаш самостоятелни решения,ти не си за никакъв пост,най-малкото за шеф на БНБ.

32

Ами, вървете си!

преди 2 години

Ами, вървете си бе, ефенди Каримански, вървете на майка си сарайска, ама ще гледате парламента през крив макарон и го знаете, нали? Газ пикаеш40857, че не те избраха за председател на БНБ и не изпълнихте нареждането на "сценариста" ви от сараите, а той без БНБ отива на кино, нали? Никога няма да бъдеш шеф на БНБ, не го ли разбра? Че нали ще фалираш банката бе, ефенди Коримански, както фалира две други банки, а за ролята ти в събарянето на КТБ тепърва ще се говори! Ега ти гьосурата!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "ИТН са ГЕРБ" Затова когато ГЕРБ спечели изборите ИТН не направиха коалция с тях, щото "Слави и Борисов са приятели". Руските мегафони се чудят какви лъжи да пускат, коя от коя по-нелогична.

30

Анонимен

преди 2 години

До S.O.S. - искат да ни въведат фашизма - ... - непркъснато се употребява клишето "фашизъм" като някаква заплаха. Още хан Кубрат е бил за фашизма, като е показвал на синовете си силата на снопа, откъдето идва името. Девизът над входа на НС е сентенция на фашизма!

29

Анонимен

преди 2 години

ИТН са ГЕРБ,БСп са ГЕРБ,ДПС са ГЕРБ.Едни и същи мафиоти ръководят партиите.Възраждане са ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 2 години

Не се карайте,а вземете пример от Боко.Той коткаше партньорите си с яки пачки,затова бяха толкова послушни и там такива дрязги нямаше.А вие само се джавкате и се правите на кой е по-по-най.

27

Анонимен

преди 2 години

С тези продажници и БСП подобре е да се разпадне не само правителството а и дръжавата.Да се разделим на комунисити и демократи,продажници и честни,корумпирани и некорумпирани.

26

Анонимен

преди 2 години

Тия гласуваха 5 месеца заедно и вкара държавата в блатото

25

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Който познава хора,които не гласуват...мотивирайте ги да гласуват...а не само да мрънкат и блеят!

24

В полза на Радев

преди 2 години

Руските мегафони започнаха да пускат слухове как ИТН били хора на Борисов: никаква логика, но явно това сега е опорката, за да се прикрива ролята на ИТН като партия, която ще клати Коалицията в полза на Радев.

23

S.O.S.

преди 2 години

Напускайте да ни спасите от Кирчо и Кокорчо,защото искат да ни въведат фашизма.

22

Анонимен

преди 2 години

И като напуснете,какво ще спечелите?Нищо.Ще отидете в небитието,както много други.