218

Анонимен

преди 2 години

Путин - В Русия съм, в Русия съм!

217

не може да бъде!

преди 2 години

Винаги има възможност някои наречени разузнавателни или просто пропагандни служби в Англия да станат за резил.Интересно че те напоследък рядко пропускат тази възможност!?А истинските разузнавателни служби дискретно си мълчат -такава им е работата!И докладват само на този на когото трябва!

216

АгентОтМиСедем

преди 2 години

Путин е рептил, съответно безсмъртен. Само ще му сменят тялото. Дам, вярвайте ми.

215

Анонимен

преди 2 години

Ми 6 - шоуто на Бени Хил. Ама го оставихте човека да умира в мизерия.

214

Двойник

преди 2 години

Сигурен съм, че Путин и Ким заедно са се скрили някъде, гледат новините и се смеят от сърце на пpocтия запад. Тия англо-саксонски интриганти и не по-малко празноглавите южно-корейски колеги ръсят едни и същи глупости. И двамата били болни, и двамата умряли, и двамата с двойници. Сменете репертоара или гледайте "умрелия" Путин как ще докара руската войска до полската граница.

213

xx

преди 2 години

Е значи не е проблемът Путин, а Русия..

212

ПРИКАЗКА

преди 2 години

Някой не мисли ли че човек остарява ?Явно са гледали снимки на Путин от 1989 .

211

Румен

преди 2 години

Че не е оригинала не е . Но и тия от апаратната на Кремъл с какви очи говорят за пред Света , . Путин казал така , Путин казал онова.

210

МНЕНИЕ

преди 2 години

MI6 са комици . В тази връзка ще ви кажа една истинска история - Доклад на агент от ми 6 - следя един пръч , мадите му се клатят , скоро ще паднат .

209

Анонимен

преди 2 години

Аз пък чух, че са се напили с Шайгу, сбили са се, и Шайгу го е утрепал. След това го е изял за мезе докато си допивал водката. Източник на информацията - МИ66

208

Анонимен

преди 2 години

Я па тия! Стига вече с простотиите на някакви псевдошпиони! Путин е мъртъв, рептили ни управляват, във Ватикана са заровени мистериите на извънземните построили пирамидите, акведуктите в Рим и безсмъртието...

207

Анонимен

преди 2 години

От МИ-6 да бяха предупредили, когато подменяха Кунчев, а не да гадаем той ли е, не е ли той.

206

дистанционно

преди 2 години

*** сигурно са направили десетина клонинги на путин.И сега само ги активират от кремъл.

205

анонимен

преди 2 години

До Д-Р ДУ ЛИТЪЛ.ПУТИН Е БИЛ НАДАРЕН А ДВОЙНИКА МУ С МАЛКА ИШКА? ПО ТОВА ГИ РАЗПОЗНАВАЛИ ИНАЧЕ НЯМАЛО НИКАКВА РАЗЛИКА. Затова ли Шнура (Сергей Шнуров от групата Ленинград) изкараха песен Наша икономика как х*ек у гномика? Има я в youtube. Яко парче!

204

анализатор

преди 2 години

Изобщо не би ме учудило. Путин може да използва двойник отдавна, още докато е жив. Това е правил и Сталин. Даже гледах навремето интервю с "пенсионирания" двойник на Сталин, разказваше как са го използвали. Путин може и да е жив, а може и да не е. И вместо него да използват двойник. Дали е жив няма как да знаем наистина.

203

Мда

преди 2 години

Изобщо няма да ме изненада такава ралност! Факта, че най-приближените му седят на 10м от него говори или за тежка болест на оригинала, или да не са твърде близо да познаят фалшификата! Промяната в поведението и политиката на Путин в последните години може да е свързана точно с това, че вече не е Путин!На тази теория не ми харесва само, че няма да се знае гроба му, за да пиикая на него!!!

202

Анонимен

преди 2 години

Според мен Байдън отдавна е умрял. Това, което ни показват е неговия двойник, който е също остарял и има вече деменция!

201

Румен

преди 2 години

Преди 4-5 години ми се стори , че оригинала от Дрезден не се показва а двойник , може и тройни. То е нормално за Русия да лъже и заблуждава . Така де, на ли и с Чингиз Хан така е спекулирано от приближените му в Империята.

200

Обективен

преди 2 години

А, така е , Джони Инглиш е служител на МИ6 а на него може да се вярва.

199

Д-Р ДУ ЛИТЪЛ.

преди 2 години

ПУТИН Е БИЛ НАДАРЕН А ДВОЙНИКА МУ С МАЛКА ИШКА? ПО ТОВА ГИ РАЗПОЗНАВАЛИ ИНАЧЕ НЯМАЛО НИКАКВА РАЗЛИКА.