20

Стил

преди 1 година

А пък някои украински бежанци искали безплатна ***. Дори имало поръчки за безплатни шишета с водка. Ние предлагаме Просто Киро и Кокорчо да се надупят на украинските бежанци и да задоволят нуждите им.

19

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

С какво по- различни са украинските бежанци от всички останали,че са на хотели по морето??????

18

Анонимен

преди 1 година

Умна приказка.

17

Факт

преди 1 година

Украйнският народ трябва да свали хунтата в Киев който ги продадоха на сащ за пушечно месо и тогава ще има мир.

16

Овации

преди 1 година

Стига хейтихте бе . Хората за благодарност накрая ви поздравиха с песен за прослава на Украйна.

15

bbb

преди 1 година

Как да ида да почивам в курорта Св.СВ. Константин и Елена, като 5 000 украинци щели да останат в хотелите там???? Освен това за един ден ща преместят само 200 души, ами другите 6 800 ще успеят ли за два дни да ги преместят и къде по-точно?

14

Справедливото

преди 1 година

ни правителство, предполагам, че ще приложи еднакви стандарти и ще третира по същия начин и бежанците, жертви на вероломна американска агресия от Сирия и Афганистан. Или може би възлагам твърде големи очаквания към продажните лицемери от ПП?

13

Съгласен съм с тях

преди 1 година

Ако апартамента ти няма тераса с изглед към морето е геноцид.

12

Анонимен

преди 1 година

Българин пиши само от твое име и не определяй кои ни били братя защото не са никакви братя.

11

Анонимен

преди 1 година

Толкова нахални същества няма никъде на света. Искали месо и сешоар. Но месо и колбаси и то западно происводство има по супермаркетите Лидъл и Кауфланд. Също така защо не си носят сешоар в багажа от тях. Много много жалко за руските войници и офицери че абсолютно напразно загиват заради един много лош народ какъвто са украинците и заради политиката на САЩ и ЕС.

10

До оцелаващия

преди 1 година

Не знам какво ти е образованието, но с правописа си много зле...

9

Анонимен

преди 1 година

украинките бягащи от войната с ноктопластика,перманентен грим,изрисувани вежди,имат претенции да има сушоар в банята и в ежедневното меню за храна да има месо,вкички са с нови дрехи,маратонки ,нови измити автомобили на ст-ст над 30 000 евро.а ташите БГ пенсионери като клошари,обеззъбени с дрехи втора употреба гладни.това е промяната.

8

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБежанците са вкарали повече пари в държавата, отколкото държавата е платила за тях с европейски кинти. Ти какви осигуровки внасяш?

7

Анонимен

преди 1 година

"Бягащите от войната" са всъщност мързеливи симуланти, които намериха начин да живеят на чужд гръб.

6

Анонимен

преди 1 година

Лично аз не се справих достатъчно въпреки че имах образование и за да оцелея от години не си купувам месо за готвене а само евтини субпродукти. Вече не мога да си позволя нито сирене или кашкавал. Мразя управляващите от НДСВ насам до дъното на душата си мразя украинци те и американците защото те са виновни за войната.

5

А ТЕЗИ

преди 1 година

ДЪРЖАВНИ БАЗИ ЩО ПРАВЯТ ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРЕЗ ДРУГО ВРЕМЕ?!??.. ЗА ИЗБРАНИ ГОСПОДА И ГОСПОЖИЦИ. ТАМ МОЖЕШЕ ВМЕСТО ОКРАНЯНО ДА ПУСКАТ ЗА ПО СЕДМИЦА ПЕНСИОНЕРИ. БЕЗ ПЛАТНО.

4

44

преди 1 година

Вие плащайте данъци и двойни цени, а капризните украинци да живеят на 1ва линия в хотелите.

3

Анонимен

преди 1 година

Никой който не си плаща лично не трябва да остава по хотели на морето където половината българи не са ходили от години. В пълен потрес разбирам че ги хранят и то с месо. Сигурно имат и постоянно течаща топла вода сешоар маникюр и прически. Докога ще продължи това безобразие и безумие.

2

от село

преди 1 година

Искали и калкан ,защото скумрията била само за клошари !!

1

Бежанци ???

преди 1 година

"постъпили искания от бежанци, че задължително трябва да има месо в менюто и сешоар в стаите, някои пък искали да са на първа линия на морето..." Кога ще им връщаме екскурзиантите на тия? Дошли на безплатен ОЛ Онклузив "клетите"!