33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тролчета бокови минусите не променят истаната

32

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ И БСП НЕ МОЖАХА ДА ПОМОГНАТ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И КТБ. ЗАПАДА ИЗРИНА РУСКИТЕ КАПИТАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ. И ЦАЦАРОВ НЕ МОЖА ДА МУ ПОМОГНЕ И ГЕШЕВ ДОРИ. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ БОКО СИ ИЗПРОСИ ПРЕСТОЙ В ОПОЗИЦИЯ, ВЕРОЯТНО ЗАВИНАГИ. ЗАЩОТО СИ БЕШЕ МНОГО ПОВЯРВАЛ

31

Коко

преди 2 години

Сегааааа- стана много интересно. Изводите са няколко. 1.Караибрахим - Ц.В. Хранеше цялта политическа прослойка, използваше парите на цяла България, а сега всички се правят на ощипани. 2. Сърбия - вето, вето, вето за ЕС. Номерата за това, че получил убежище или щял да бъде репресиран, са приказки за кафевите медии и техните клакьори. Затова приемане на свинарите в ЕС след 1000000000000 години3. Сегашната политическа ситуация с новите хрантутници от четворната ни коалиция ни води към 96-та

30

Реалист

преди 2 години

ГЕРБ фалираха банката на Цветан Василев като успяхат три пъти да си присвоят милиардите на банката, за което платихме всички ние. Не, че Цветан Василев е безгрешен, но ....

29

Анонимен

преди 2 години

Ако имаш пистолет можеш да обереш банка . Ако имаш банка можеш да обереш всички.

28

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Така е, не забравяй, че след Орбан там сега са най-големите лакеи на Тупин в целия ЕС!

27

Анонимен

преди 2 години

Всичко се случи по времето на Вожда ви. Няма как да не е замесен. Даже се носеха слухове, че първо е била планувана да е ***.

26

Истината

преди 2 години

А 5-те милиарда, гепени от КТБ, кога ще ги върне? М?

25

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Сърбия винаги е била слуга на Русия. И през 1885 и сега.362И винаги както може пакости на България.Македония и Сърбия - никога в ЕС.

24

Анонимен

преди 2 години

КТБ беше уникална здрава банка, коята в РБ, кадето всичко друго беше вече разграбено, привлече много апетити. Дебелия организира гепенето заедно с Бойко и под диктовката на Доган, изпълнители бяха цацата, Орешарски, Искров и вътрешни предатели от банката. Просто е.

23

Анонимен

преди 2 години

Тц, тц, тц... сиромасите в Дубай взели подкуп от Черепа...беднотия е там.

22

Анонимен

преди 2 години

Някой сръбски съдия е останал доволен от "почерпката".

21

Анонимен

преди 2 години

Никой няма вяра на правосъдната ни система. И дубайците не искат да връщат Черепа.>>>>всеки дал милиони подкуп няма да го екстрадират. Разсъждавате малко с единствената си гънка.

20

Анонимен

преди 2 години

Нинова е в сегашния кабинет, незабавно да го докара.

19

Анонимен

преди 2 години

Никой няма вяра на правосъдната ни система. И дубайците не искат да връщат Черепа.

18

Пито платено

преди 2 години

Народа плати 4-5млрд лв. Великото дело което издигна доста хора на високи позиции потъна в небитието. Активите вероятно вече са доразграбени. Ако имаше жална ние със/без Цветан Василев всичко щеше да бъде разкрито а не заметено под килима. Той можеше да съдейства и от там. Но никой не искаше да го слуша защото можеше са каже нещо неудобно за някого. Общо взето частния банкет го плати народа. Както винаги

17

Анонимен

преди 2 години

Не са предатели, в смисъл, че не искат да предадат един човек, какъвто и да е той, след като знаят, че с връщането животът му би бил поставен под опасност. От чисто хуманна гледна точка. Дори и да е в противоречие със законите. Българите са точно обратното!

16

Анонимен

преди 2 години

Замислете се, че и сегашните управляващи явно не са стока, щом не искат да го върнат.

15

Анонимен

преди 2 години

КТБ хлопна капенците при Борисов. Вежди Рашидов беше министър на културата и ревеше, че не може да си изтегли парите и не можел за заведе внучките си на ски в Швейцария.

14

Тангра

преди 2 години

КТБ остава една от най големите кражби, които се плащат от нас 4 милиарда.Благодарение на Пеевски и Борисов . А нашата съдебна система е ясна прогнила и миризлива.