127

Анонимен

преди 2 години

Вчера в Мелитопол пристигнал ешалон с танкове Т-62 , образец 1961 г. Изкарват и последното старо желязо и смятат, че ще уплашат света с него. Все съм си мислел, че от съветската геронтокрация от нач. на 80-ге г. по-голямо дъно няма, ама сегашната путинска геронтокрация копа ли копа надолу!

126

Анонимен

преди 2 години

Украинските войски са на границата с Русия при Харков. Украинските гаубици могат да ударят Русия и сега. Аааааа, той има предвид, че ако Запада не остави Русия да си "набере" украинските територии, в които се е нанесла ли? Това е друга тема, и няма да мине номера на русНАЦИте.

125

ТАВАРИЩ

преди 2 години

ЩЕ ИМА БРУТАЛНА ЕСКАЛАЦИЯ ДО ИЗРИВАНЕТО НА РУСИЯ СЪС ЗЕМЯТА

124

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е прав Лавров.

123

Дякона

преди 2 години

Подтекста на Лавандулата: Що ги ядем тия шамари !? Ушанките започват да приличат на побойника от класа на когото са издърпали ушите :D

122

Карачанаков

преди 2 години

Лавров а прашки може ли да им се дават с тях дали ще застрашат целостта на Расията.А фасове можна наверна нет щото един потопил" Мацква"

121

.!.

преди 2 години

Епа почна се! споко още има да ви влиза! сега само требе да се молите за вазелинче щото чини ми се танковете зеха да ви свършват! Споко в скоро време и с корабите ще е така! само да пристигнат новите антикорабни ракети! та сега се молете за вазелинче само!

120

Анонимен

преди 2 години

Каква ескалация, бе смеш ко? Изпращате в Украйна Т-62. Като "ескалирате", ще изпратите Т-34, ли?

119

аа

преди 2 години

Абре Бай Лаври Амуджов тебе никой не те бръсне за слива, ти си просто дискредитирано човече, дето плещи нещо там, ама на никой не му пука какво.

118

Зелен Гущер

преди 2 години

Нееее, нееее, ние няма да нападаме Русия! Ние само ще я депутинизираме чрез т.нар. "специализирана военна операция"! Това не е нападение, това е освобождение, товарищи!

117

Анонимен

преди 2 години

Наглите рушки пак дрънкат ... Вие като нападнахте Украйна беше всичко нормално, ама като рекат те да се защитят и отвърнат на удара, ревете. Що така, нали вие започнахте война, смешни варвари!

116

анализатор

преди 2 години

Ми Русия и сега търпи нападения... незнайно от кого. Украйна отрича да напада Русия. Русия не обвинява Украйна. А кой тогава я напада? Кой гърми складове с горива в Белгородска област и други стратегически обекти на Русия? Може би руски партизани?Хеле пък какво ще стане ако наистина някой я нападне?

115

Анонимен

преди 2 години

До Д "Няма вариант Нато да нападне Русия, това би било края за всички." НАТО няма да напада Русия, само ще проведе специална операция за денацификация на страната. Доколкото ми е известно, това не се води нападение. Така казаха руските другарЕ.

114

Анонимен

преди 2 години

До Мдааа - четеш Толстой и разбираш отношението на Руския имперски "елит" към собствените му крепостни селяни. Крепостните в Русия са живели като скотове. И отношението е било като към животни. Затова и Александър II е наречен "Цар Освободител" - заради премахването на крепостничеството през 1861. Но това не може да стигне до капсулованите мозъци на русофилите.

113

Анонимен

преди 2 години

До Д "Русия ще отбранява завоювана и асимилирани територия със стратегическо оръжие." На това НАТО вече даде отговор. Ако Русия прибегне до каквото и да е стратегическо оръжие, от нея няма да остане нищо.

112

Гошо

преди 2 години

Русняците започнаха да подгъват коленете.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - към Имперския подход на Русия можем да добавим меко казано съмнителните руски договорки с Великата порта по отношение на нашите Възрожденци и българския революционен подем. Затова и Апостола казва - който ни освободи, той ще ни пороби. Затова и Георги Мамарчев завършва пътя си в Диарбекир. Затова и Раковски и Захари Стоянов са имали тея си мнения. А за Ботев, който нарича Русия "тюрмата на Света" въобще не говорим. Да припомним и Граф Дибич. И още и още. Империята си е Империя.

110

Затова

преди 2 години

Знаете ли защо Лавров говори така? ЗАщото ги ТРЕСЕ СТРАХ. От какво? От това, че след сегашните събития по овладяването на Донбас, на Русия ще й се наожи да премине в ГЛУХА ЗАЩИТА там. А това значи, че украинците ще получават все повече и по-добри оръжия и ще стават все по-силни, а Русия ще става все по-слаба. Рано или късно укаринците ще тръгнат В АТАКА. И за да отрежат руската армия ще започнат да мелят и тила на коупаторите в Донбас, а този тил е в Русия. И режима започва да се ТРЕСЕ ЯКО.

109

може...

преди 2 години

русия може да бъде ударена и с голямо розово guлgo koemo да излезе през устата на nymлеp. Вие пък познайте откъде ще да е влязло.

108

Стамат

преди 2 години

Кон лъжлив !