247

Анонимен

преди 2 години

Руската армия била установила контрол над 48 града снощи. Ало, психиатрията ли е, имаме нов тежък случай!

246

Анонимен

преди 2 години

До 300 Снощи руската армия е установила контрол над 48 града)))))Руски лъ жи! В цял Донбас няма толкова градове

245

а бе

преди 2 години

Нали Путин нямаше да нападне Украйна, защо я нападна. Това справедливо ли е, а? Ужас, а? Империята на злото! Мордор? А НАТО гледа като наакана баба, що така? Империята на доброто страх ли я е да се намеси в Украйна и да освободи невинната Украйна от Империята на злото?

244

Анонимен

преди 2 години

"Границата на Русия ще е река Днепър" ______________________________________ Река Днепър минава през центъра на град Киев. Ще има ли нов Берлин - Западен Берлин?

243

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, имайти малко търпенийце колxозниците да свършат оръжията и денгите! Тогава започва геноцида, пардон, ткупона!

242

444

преди 2 години

Ген. Ходжис: Отговорът ще бъде опустошителен за Русия. Впрочем, изобщо не се налага този отговор да бъде ядрен. () Можем да си представим няколко неща. Нашите стелт изтребители F-35 могат да унищожат руските подразделения в Украйна - това няма да отнеме много време. Владимир Путин може да загуби и по-голямата част от Черноморския си флот и да понесе още доста други загуби. Отговорът на западните войски във всеки случай ще бъде опустошителен за руската армия. И то без използване на ядрено оръжи

241

Анонимен

преди 2 години

"руската църква дори освети " Сатана"" ________________________________________ Не си разбрал и руснаците не са виновни, че сайтовете са пълни с плондери. Това, което си написал е отановското название на руската МБР "Воевода". Руските свещенослужители освещават руските творения "Воевода", "Сармат", "Ярс", "Синева", "Булава", "Стилет", "Кинжал", "Авангард", "Буревестник", "Калибр", "Посейдон" и тн

240

Гражданин

преди 2 години

Толкова цинично! Толкова вулгарно!Това е като да ти влезнат в дома, да ти избият част от семейството, да ти изнесат покъщнината пред очите, да ти запалят няколко стаи, да те гледат в очите и да ти твърдят че на това място дядо им е имал къща някога затова и мястото не е твое.

239

Сосидж

преди 2 години

Ми той и Киев иска същото, иначе тая война нямаше да я има

238

Анонимен

преди 2 години

Дежурните русофили цъкат минусите, но нямат нито един логически аргумент в полза на поведението и действията на Путинова Русия.... 99% от държавите в Европа не искат да имат нищо общо Мордор, заради тази бeзyмна война и то след пандемията , която уби хиляди бизнеси и милиони хора в целия свят...? Вместо навсякъде да има мир и благоденствие, туризъм, общи проекти... Русия започна война...

237

Анонимен

преди 2 години

На путин кат гледам кви са му дзъркелите, майка му е прескачала до Китай!

236

Анонимен

преди 2 години

До а ба - а преди три месеца, миличък, пееше, че Путин няма да напада Украйна! Какъв "генезис" на "вижданията" ти! За морал да не говорим - не ми се ще да те затруднявам да ровиш по тълковните речници за чужди за теб думички. Богатир!

235

Анонимен

преди 2 години

До а ба - Путин е точно там където беше и преди два месеца. А руснаците - още сто години назад! Особено интересно ми е, какво би направил с милиони въоръжени до зъби партизани на територия по голяма от Франция. Не мисля, че ще доживее да разбере.

234

До 287

преди 2 години

Ало,аланколу битката за азовстал приключи преди 10 дни, прочети втория лист,който сме ти дали. Новите опорки са там, хаха

233

Нагли руси

преди 2 години

ДНР и ЛНР са плод на агентите на КГБ! Национални предатели.А, предателите заслужават само едно ,!?!

232

Анонимен

преди 2 години

И все пак, това е чудовищно престъпление което Русия извършва спрямо Украйна.

231

Анонимен

преди 2 години

А бе де факто до месец-два руската армия ще бъде разгромена,а част от руската територия окупирана, за да го играе като разменна монета. Лукашенко и той си отива. Общо взето лятото ще бъде чудесно и ще завърши с мир и просперитет.

230

Анонимен

преди 2 години

Великата Руска армия :)))) Ко ?

229

Анонимен

преди 2 години

До До 261 - 275 - о, да! Получих накрая Просветление! Единствения ентелИгентен Бай Ганковец е тоя дето е последовател на Копейкин! ЕС е "мъртъв"! Майко мила. Я сега да видим - както е мъртъв наля близо 4 милиарда в Украйна и се гласи за още. Но друго по ме интересува в "позицията" ви. Разбирам, че България нямала сигурност в НАТО?! Кайто е съюз на 30-те най мощни икономически, военно и научно държави. А кое ще ни даде "сигурност" извън НАТО? Милостта на Путин ли? Кажи моля?

228

а ба

преди 2 години

НАТО нещо нема ли да помогне на Украйна, ми то Путин си взе вече половината Украйна, НАТО нема ли да се намеси? Или ги е страх?