40

Ужас

преди 2 години

Такива политици сами простреляха Европа в крака,всички страдат от високите цени и инфлацията зада угодът на сащ?!

39

Анонимен

преди 2 години

Нали Германия беше гарант по Минските споразумения?Тогава Германия можеше ли да диктува,г- н Шолц?

38

Анонимен

преди 2 години

"Мотор Сич", Запорожие е в пълен траур. Цехът му за авиационни двигатели получи високоточно - калибрено по канчето и е разрушен. СС-овският внук обаче продължава да твърди "аз съм убеден, че той /Президентът Путин/ няма да спечели".

37

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че Русия не може да спечели войната. Чисто икономически ще се изтощят дълго преди края на войната. За 3 месеца 21% инфлация. Запада е средно на 5.5% инфлация. Русия не може да си позволи още 6-9-12 месеца да продължава войната. Трябва им да я приключат бързо, затова толкова често споменават Ядрените си оръжия. Опитват се да плашат с тях и да накарат Украинците да преговарят от позиция на страх. Само, че Украинците им тестват блъфа.

36

Факт

преди 2 години

Това лице е позор за политиката на Европа...

35

Анонимен

преди 2 години

И да добавя. Нали тея ни учиха на реформи. - реформирахме се.

34

Азимов

преди 2 години

Путин направи поне едно полезно нещо с тази глупава война. Показа нагледно на целия свят какви негодни женски полови органи са ЕС и НАТО.

33

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Дадохте ли си по една заплата и пенсия за украинският беден народ за патрони? Аз- не,даже бях в Несебър скоро и се напсувах на воля на украински бедни хора.

32

Lina

преди 2 години

Но това не ви пречи да плащате в каквото каже и както каже, а иначе лицемерно пискате против войната. Ама сте умни , не сте като кокориното правителство, правещи се на силно и независимо.

31

Анонимен

преди 2 години

Мда.Шолц лъже.Тея танкове ги дава вече 3 месеца.Накараха ни да спрем газа,а те не го спряха.Искат с приказки да скочим в ямата с помия,а те да останат сухи на брега и да ни се подиграват колко сме кухи.

30

Ужас

преди 2 години

На Европа не са и нужни външни врагове с такива политици.

29

джо

преди 2 години

До анонимен 26 Има поговорка много древна Руска " Никога не казвай хоп преди да си скочил" тези където ги каканиже олаф са си чиста проба ала - бала. Просто ги наблюдавам , как са увесили носовете, защото тези задължително ще ги сменят след зимата а някои преди нея.

28

анонимен

преди 2 години

ами ний кога ще ремонтираме оръжия бе? то украинско няма да е че всичкото го взривиха, ама може да е руско, кирчо да търси части с рубли!

27

Анонимен

преди 2 години

Няма купуваме газ - купуваме. Ембарго на нефт - няма ембарго. Чакаме Укр в - ЕС - няма сега, след 20 год. Ще им поманаме - отговора го знаем. :)) Та и колко е зле армията на РФ си представям след такива новини.

26

Predator

преди 2 години

Що пък не?

25

Днес всички на опашк

преди 2 години

са се изредили да говорят. И надрусания в Киев, и беловласия Шоколададжия, и Улавия. Сега очакваме и Ураулата да стане и да каже и тя две думи критични, да оправдае заплатата за месеца. хаха

24

Анонимен

преди 2 години

Щом не му давате да диктува мира, Путин ще диктува войната!

23

Селяндур с джип

преди 2 години

Немец и истина, това е като феномена НЛО.

22

абе

преди 2 години

целта на путин е да няма кораби с оръжие към украйна, иначе тя за какво му е, затова завзема всички пристанища и в азовско и в черно море......остана одеса и тя вече е на прицел!

21

Анонимен

преди 2 години

Този е лицемер.ЕС тайно се споразумяха танкове и самолети в Украйна да не се пращат.Той знае,а говори такива неща?Лицемерие...В същото време си плащат руската газ. Най-добре да не му вярвам на нито една дума.А защо някой трябва да диктува мира?Толкова ли не могат един компромис да направят...дървени глави и лицемери са всичките.