34

АнтиГост

преди 1 година

До АнонименТи изби рибата. 13км/сек. Абе мислете преди да пишете

33

ZZ top

преди 1 година

Здравейте Евроатлантически *** преди повече от 5 часа се насладих на успешния изстрел на ракета ЦИРКОН от кораб "Адмирал Горшков" ами уникално. Камерата може да проследи до там където е нормално после ракетата става мноооогоооо бърза. Та как, кога НАТО фащ ще реагират ако ни изпукат няколко циркона ? Да знам предназначението на Цирконите. Ама те и балестичните им ракети идват много бързо. НАТО тотален колапс РФ бие Укрите с оръжие от 70-те и им набиват празните кратуни. Учете история.

32

АнтиГост

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЯвно си пропуснал уроците по физика. Достигането на 100км височина не епроблем. Проблемът е достигане на необходимата скорост да останеш ворбита.

31

Анонимен

преди 1 година

Технологиите са толкова напред, че с дронове ни следят от всякъде. Всичко е известно предварително и ако "изкуствения интелект" стане самостоятелен ще се самоунищожим. Тези с "дръпнатите" очички са най-напред, но са и най-дисциплинирани.

30

Анонимен

преди 1 година

Хора! Нима Третата Световна война ще започне с карикатури?

29

Анонимен

преди 1 година

Абе я кажете нещо за менюто на корейците,ден трева,ден водорасли,ден скакалци,какви са тия ракети,ядрени бойни глави и тема подобни!!!!Ама,хааааа!!!!!

28

до 32

преди 1 година

Байдън не може да си го намери, камоли да го премеси :)

27

ПроСоТо

преди 1 година

До aZ-ът... знаеш ли,на времето активистите твърдяха,че другарят Сталин е.."НАЙ-ГОЛЕМИЯ УЧЕН на нашето време"...Тия хвалби към северокорейскиясатрап,които си изредил, ме върнаха в онова време..Диктатора е диктатор,ако ще и десет езика да владее..А пък северните корейци просто си го заслужават.."КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРВОТО"..

26

Анонимен

преди 1 година

И Байдън си го премести.

25

ПроСоТо

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА...е като "нема земно притегляне" над 100 км,защо е спряла да се издига след 335-тата миля?.."УДАРИЛА Е СПИРАЧКИ" ?../изкарал ли си барем седми клас?/..

24

До 20

преди 1 година

МКБР летят в космоса преди да навлязат обратно в астмосферата и да ударят целите си. Всъщност създаването на такива мощни ракети прави възможна космическата ера.

23

Бигот

преди 1 година

Евала, евала! Искам и за нас санкции,ама от най-лютите!

22

Анонимен

преди 1 година

Щом не са Авангард на УС, значи не стават )))

21

Анонимен

преди 1 година

Щом и тия ви прашат-ясно.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя юнак хич не е за подценяване. А също така и армия има. И не е никак зле въоръжена неговата армия. Доколкото си спомням турската армия е втора по големина в НАТО след американската, но севернокорейската е втора по големина в света.

19

Анонимен

преди 1 година

Абе нали Говедария налагаше санкции 50 и кусур години на Северна Корея,как така получи че тия се сдобиха с ракети,космическа програма,ядрено оръжие,подводници и какво ли още не?

18

Анонимен

преди 1 година

Да попитам в КНДР има ли директиви и правила на ЕС и Български мутри?

17

Жиб.

преди 1 година

След Гьоринг и Модел Нюрберг се стяга да посрещне нови скъпи гости - Кимчо и Путин

16

ПроСоТо

преди 1 година

едната се е издигнала до 335 мили, което прави 540 км,или със сто километра НАД МКС...?!?!...Как става тая работа?

15

aZ-ът

преди 1 година

Има избори за Конгрес в САЩ тази година. Белите, латиносите и евреите ще изритат либерастията от демократичната партия. Тръмп умееше да разговаря с противниците си. С Путин успяваха да се спогаждат, дори са казвали че се уважават взаимно. За първи път в цялата история на Сев. Корея се срещнаха с ам. президент. Най-малкото показва уважение към противника. Идвай бай Тръмпе, идвай че тия не ги тъъъъърпиииимммм...