183

Ицо

преди 2 години

Бодигард да си в днешно време. Бойко до къде стигна уау.

182

Анонимен

преди 2 години

Вижда се, че хората подкрепящи Путин са от ниските прослойки на обществото, което само по себе си не е лошо. Лошото е, че не търпят друго мнение. Ако е по-различно от тяхното и нямат доводи винаги се стига до обиди и квалификации. Това до някъде е обяснимо с тяхното лично не удовлетворение от справянето им в живота. Путин няма да ви оправи живота, нито някой друг!

181

Анонимен

преди 2 години

До 195 Изброй постиженията на руснаците във всяка сфера, моля! Така както намираш за важно да сипеш персонални обиди към хората с различно мнение, направи си труда да посочиш руските успехи през последните 30 год.

180

Анонимен

преди 2 години

"В космоса са на едно ниво с частната космическа фирма." Мъск ги сложи в малкия си джоб - батут работает!

179

Анонимен

преди 2 години

Немския на Путин е само за другарите -геносен .

178

Анонимен

преди 2 години

До195. На върха на спорта са, като се назобат. А в науката само те си знаят какво са. В културата са на много нива и трудно може да се каже " е това е типично руско." В космоса са на едно ниво с частната космическа фирма.

177

Ади

преди 2 години

До Анонимен Единствената прилика м/у Путин и Хитлер - и двамата говорят немски.

176

Ади

преди 2 години

До Анонимен "Руснаците са с толкова крепостническо мислене" - ако тяхното беше като твоето "Мислене-безмозъчно" надали щяха да са върха на спорт, наука, изкуство, технологии. Не считам за нужно заради теб да изреждам подробности - явно мисленето ти е силата?!

175

Аз

преди 2 години

Интересно как някакви измислени русофили гласуващи за вчерашния фашист Сидеров и сегашния Костадинов, които даже не са стъпвали в Русия минимум 20 години, комо ли да са живели там коментират кое какво било!Гласувайте си още за патерицата на Борисов Коцето Грантаджията и не мислете за руската вътрешна политика!Най-вероятно наистина ще има чистка и борба между службите там, но нивото ви на знания и т.н. не ви позволява даже да го осмислите! Кланайте се на Костадинов :)

174

отговор

преди 2 години

До А ПЪК ТУК напук на всичко е само хумор и сатира. Бедност, глад, жената плаче, децата нямят пари да учат - бааах мааама му - весело да е. Кирчо и Кокорчо да са добре - ние някак все ще издеяним - все някой ден и ние ще се научим как се крадне - да не сме пък чак толкоз проЗти, е не че сме учили у Харвард, ама и ние сме хора.

173

Анонимен

преди 2 години

Нивото на западната журналистика е ниво свободно съчение от началните класове. А англосаксонската журналистика държи палмата на първенството в това отношение.

172

питам

преди 2 години

кои са нацисти- тези които окупират чужда държава и сеят смърт, или тези които се защитават.

171

Ади

преди 2 години

До ТРОЛЕНЕ НА ХОНОРАРГрях голям е! Да искаш нечия смърт ??!!! Тези ли дето призовавт са дали живот на човека, чиято смърт искат? Идете питайте майките си - стига да не от тези дето казват - бий го, убий го, друго ще направим.

170

Ади

преди 2 години

До ...Не разбрах добре несвързаното ти писание, ама нито Путин е Левски, нито руснаците са толкова продажни като българите. ***, чедо неграмотно, на паметника на Левски, поднеси цвете в знак на признателност. История прочети, за да не се излагаш като пишеш небивалици. Боооже мили, прибери ги тези /не зная къде/ ама да не тровят децата ни с такива простащини-грехота е. То/писалият/ не знае сърби ли го или що му е, ама акъл тръгнало да ръси.

169

мив

преди 2 години

а ние сме доволни от бате киро и напикания дядка байдън. Като почнем да плащаме за газа от САЩ ще бъдем още по-доволни. Най-доволни сме като влезем в някой хранителен магазин. Там направо ни изнасят на носилка.

168

П.К.

преди 2 години

Поредната ялова изцепка на западняшките тайни служби. Това означава, че този човек им разгадава всички явни и тайни злокобни тайни. И ги удря жестоко по слабините. А, колкото и да се стараят и злобеят, толкова тази Русия ги удря в дън земята.

167

ТРОЛЕНЕ НА ХОНОРАР

преди 2 години

Коментарът с пожелаване на смърт и над 70 харесвания за 10 минути си е чиста проба ТРОЛЕНЕ на хонорар!

166

Мухахахахахахахаха

преди 2 години

По голяма глупост , не бях чел скоро !! Доверието в Путин се е увеличило драстично , след руската военна операция , проверявайте преди да пишете небивалици , храна за тези които неистово вярват на БТВ &Нова ! И аз бих бил горд , ако управляващите ни взимат решения с достойнство , а не меки китки !!! К за Украйна "Z"

165

Анонимен

преди 2 години

Путин е до животен власт имащ. Да отидат еврогейците и краварите да го убият и тогава ще го сменят. Имали смелчаци да отидат в русия да сменят Путин. Ама да не са депилирани и с изкупани вежди.

164

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!