164

Анонимен

преди 2 години

До ББ - не възхвалявам Путин, погледа ми е по-високо. Представи си в планетарен мащаб. Не пропагандирам нищо, изразявам мнение по собствени наблюдения. Да, може да са грешни, може да са глупави, но може и да са верни. Нали точно това представлява мнението. То е идея, която имаш в момента, на база на наблюденията си. Човешко е.

163

ББ

преди 2 години

До ха хабегай за сибир мой...свобаден крепостен...няма...путин има нужда от "доброволци"... и да аз отново ще гласувам за г-н Петков и Василев...и сме милиони...искаме Свободата си от путин и рашизма,от петата колона,от копейкин,болен и а от ония джамбазин...с хайл в ЕП...нечовешки позор за България,братя елате на себе си бре...децата ви ще ви презират...путин е мъртав...убива русия...и ме боли...жертви са!!!

162

ха ха

преди 2 години

До кирчо в ДавосОх, то проблемът е точно в това, че Кирето говори без преводач....Като му чувам глупотевините и откровените простотии на български, не се чувствам горда от това, че говори там на английски.... и че....."правел каквото си иска"? Моля? Вие за това ли гласувахте за този-за да прави каквото си иска на международна сцена....Значи такива като вас напълно го заслужават. Аз обаче-НЕ!!!!!

161

ББ

преди 2 години

До само за справкабожий син съм...и предците ми и Апостолите ми...и децата ми...не кради...не убивай...не оставяй нечин син без майка...или някоя майка без син...прости неща...с Бог и синовете му който Иска...против Бог и синовете му...путин и крепостните му нямат шанс!!!

160

ББ

преди 2 години

До само за справкане съм ви отправял обвинения!спорим с аргументи и ценности!

159

ББ

преди 2 години

До големия рестартхаха...и знаете ли защо ви се позволавя да манипулирате минусите и плюсовете...не работите за путин...звучите отчаяни...евтино-манипулативно...в 21 век да заплашваш...образовани хора,с...глад...как путин щял да ограби житото в украйна...стимул...може и да не може!това няма да го реши той!...масква потъна...6 Американски и Кралският на НВ...бяха деликатни...може да решат да се запознаем!!!внимателно с пожеланията...моля!!!

158

само за справка

преди 2 години

До ББ - не съм гербенуга

157

ББ

преди 2 години

До големия рестартсамо с еденЕ не става мой,ама си си кули къща в барселона с ограбеното от гладните...не посетил я веднъж...ама глад...на село...ще копате...има идруг вариант...да сте крепостни на путин...още по гладни...да сте роби...те имат само това манипулацията...няма да има глад...живеем в Солидарен Съюз...САЩ никога не са изоставяли приятели и съюзници...за разлика от путин...убиващ децата на братя...Кайн на 21 век...нечовек...плел мрежи от десетилетия,през колони ...и ще умре презрян..

156

Кирчо в Давос

преди 2 години

Кирчо в Давос, говори без преводач, разхожда се, прави каквото си иска - е ся Боко Тиквата и Ива Николова днес вече пикаят гaз :))

155

големия рестарт

преди 2 години

Само ще ви кажа, че преди 6 месеца Путин беше в Давос, след това спря Ковит, започна войната, а в следващата половин година ще изчезне зърното. Отивайте спешно на село и започвайте да отглеждате зеленчуци, само това ще ви кажа. Зимъска няма да има нито топло, нито хляб. Не обвинявам Киро, защото беше ясно, че ще го постигнат някак. Още декември ви виках, че планират зърнена криза, тогава ми давахте минуси. А ся яжте минуси. :)))

154

ББ

преди 2 години

1913 г. 70 % от руснаците са били грамотни...получавали са заплата от 100 рубли,хляба струвал...2 копейки,не познавате Историята...дано следващите 1000 русия върне нивото,та и троловете ви такива...нито смисъл...нито ценност...обичам..мразя..обичам..мразя..плащат ми не ми плащат..онези които не ти плащат...ще ви вземат главите...заради убийствата и грабежите...заради манипулацийте...заради сълзите на майките...и на децата без майки!!!Бог да пази САЩ,Петков е новият Апостол!!!Подкрепа г-н Петков!

153

кака Кристалинка

преди 2 години

Ех Киренце... тази вечер на мека-пухена възглавничка ще спинкаш!

152

Анонимен

преди 2 години

Да служиш на втория комунистически интернационал ( WEF ) е доказателство, че е чужд агент и предател.

151

Караджа

преди 2 години

На Кирил му съвпада посещението с това на Сорос в Давос! Бъъъъългариииии това ли искате ??? Възраждане е моя път напред. Боже пази България!

150

акуд

преди 2 години

БРОУНОВ ГАЗ и КОНОП спасяват ЕС ......а и целия свят

149

Анонимен

преди 2 години

Тъпака го помислили за келнер и организаторите му дали бадж, че е министър-председател, че му поръчвали пици и напитки...

148

срам, срам, срам...

преди 2 години

Киро пак е станал за смях с обичайните си невнятни брътвежи. Дал пример как "в кратки срокове след спирането на доставките от "Газпром" България е успяла да намери алтернативи"... Еб***ти алтернативите - по-скъп руски газ заради натресените ни лично от Киро и Кокорчо посредници, плюс една плюнка американски газ - два танкера, за които никой в държавата не знае как ще ни доставят стоката (цената също е мистерия). Тези в Давос сигурно са занемели от възторг пред нашите гениални "алтернативи"...

147

ГЕРБ

преди 2 години

Генерал Бойко Борисов трябва да се отърве от Томислав Дончев и да поведе държавата отново! Напред с гернерал Борисов!

146

един

преди 2 години

До Анонимен Как така Кирчо и Кокорчо ще си ходят??? Трябва да дадат отчет къде похарчиха милиардите, които взеха като нови заеми. И за фирмите посредници на газ.

145

Анонимен

преди 2 години

И лелките го слушали и си казали Хайде да бъдем единни с този хубавец