57

Анонимен

преди 2 години

След като оставиха моряците на Курск да се издущат в потъналата подводница, само и само да не "изтече информация" стана ясно, че в Русия нищо не се е променило от сталиново време насам: живота на човека буквално не струва пукната копейка, да не говорим за човешко достойнство или права.

56

Анонимен

преди 2 години

До Стига бе Със сигурност ТИ не знаеш.

55

Анонимен

преди 2 години

Поради руската некомпетентност сега ни грози еко катастрофа в Черно Море.

54

Анонимен

преди 2 години

Аре стига. Нещо по-актуално? Как са избили за пореден път 23-*** американски ученици. И ще ви кажа нещо-по соца боравехме с калашници и бойни патрони. Е, как на нито един съученик не му изби сачмата да избие целия клас. А това нямаше да е проблем.

53

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ужасная резня на фронтах Донбас. Пълен погром за украинските войски на Донбас. Нямат никаква тилова поддръжка. Няма оръжия, няма горива. НИщо. Един гол ентусиазъм да се бият срещу руснаците. На всичкото отгоре украинската военна прокуратура малтретира украински поделения които не могат да изпълнят задачи, които им налагат. А те не могат, не защото не искат а защото изнемогват, нямат сили и не са почивали и един ден от 24 ти ферурари. Пълна корупция и погром в украинската армия.

52

Стига бе

преди 2 години

Хубава работа ама по руски. Всички знаем как се случват нещата там.

51

Анонимен

преди 2 години

Използвайте времето да се информирате от няколко независими източника, че пишете глупости.

50

Анонимен

преди 2 години

До 34Това ***, не означава, че е фалирала, а означава, че си чел нещо и не си го разбрал.В момента и туризма в България е умрял, но не означава, че е фалирал... Статията не е само заглавието.

49

Анонимен

преди 2 години

Украинска пропаганда за русофобите. С перце ви галят ушите. Колкото по- лъжлива статията, толкова по е одобрявана.

48

Анонимен

преди 2 години

До ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБКакъв ГЕРБ те гони бе баце! Тия ги няма вече години, а ти още взривяваш влакове.....

47

Ха-ха-ха

преди 2 години

Септември 21ва Путин каза че най-големия проблем в Русия е бедността. Гледайте иказването му бе тавариши(да не кажете че това е фейк твърдение). И какво направи *** за да реши най-големия проблем? Направи още по-голям проблем и бедността вече не е най-големия.

46

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

"Последните твърдения потвърдиха по-ранно руско твърдение" - Браво на ***, уникално изречение...

45

Анонимен

преди 2 години

Във Фесбука четох, че Зеленски САМ е прокопал тунел до Москва и сега ще арестува Путин! УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 2 години

До :) "Колхозните твари дори не подозират , че живеят като жалки скoтoве :)" Не са ЧАК толкова заблудени. Например, през 2018 бях в провинцията на около 100 километра от Москва - и хората ОСЕЗАЕМО виждаха, че стандарта ни е значително по-висок от техния. Някои се опитваха да го поприкриват, но повечето просто си признаваха, че в Русия това е положението.

43

Анонимен

преди 2 години

Информирате се от някакви по сериозни източници, а не от Ютуб и Тик Ток...То е въпрос и на умствено ниво!

42

Касчей Безсмертний

преди 2 години

Не е бе, руснаците ви казаха, какво неясно има, загинал е само 1 моряк - човека който по невнимание си е хвърлил незагасения фас в склада с барута. Всички останали 499 моряци ги видяхме да отдават чест на площада в Севастопол. Имаме ли причина да не вярваме на офииалните руски власти?

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен44 Как да не са виждали американец украинците - в Азовстал са изловили няколко ...

40

Анонимен

преди 2 години

Телата е съмнително колко може да ги извади като са на дъното на морето а черно море е много отровно на дъното от сярна кислениа и ги е разяла вече. Документи е съмнително какво са извадили също. Прилича на съчинение на някой натовец.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41. Вярно - вчера пак са застреляли (но демократично по американски) 20-тина дечица. Така се прави! Към това се стремим и ние! И тук да стане така! УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА........

38

Анонимен

преди 2 години

100% са виновни САЩ и Украйна! Нищо че в Украйна никой не е виждал американец, освен на кино!