122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134-Да ,водим парада,НО кой парад водим?-Водим парада по прибързани, безумни и необмислени решения за сметка на народа,който никога не е бил толкова беден и толкова зле !

121

нормално

преди 2 години

Пълна мобилизация на русофилите срещу българските интереси. Яко се ги заредили.

120

Star

преди 2 години

За да има Мир между държавите,трябва да се спазват договорите междъ тях.От създаването на Московското Княжество,Москва не е спазила нито един международен договор и спогодба.Това е и причината да са и най-голямата държава в света/временно/.Първата ,,освободител операция'' е приложена срещу българите когато Иван Грозни напада столицата ни Казан,и от тогава насам все ,,освободителни операции''.Ако не бяха се намесили американците и да ги отрежат на Берлин,щяха да ,,освободят'' и Лисабон.

119

???

преди 2 години

До АнонименИзвадиха Русия от системата SWIFT и тя няма достъп до европейските банки в ,в които до сега се плащаше.Лъжеш ти.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136Дете невинно ))) Ти защо си решил, че на запада ще му трябваш през 2030 или 2040? Запада вика реши... Запада ако реши, че утре не му трябваш... Кажи ми какви са твоите крачки след това?

117

Анонимен

преди 2 години

До ??? "Спряха ни газта,защото не искаме да плащаме" РАзпространяваш руски лъжи. България стриктно си плащаше както е по договора, който сме подписали с Газпром.

116

???

преди 2 години

До руски маймуниСпряха ни газта,защото не искаме да плащаме.Безплатен обяд няма.

115

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Кой шантаж? Че си искат парите ли?" Че се опитват да променят договорите, които са подписали. Бегай сега да ревеш за Пасито или Брюксел. :)

114

Анонимен

преди 2 години

Абе вие платихте ли си ? Що не го спряха на Германия,Италия,Гърция и т.н. - та си го плащат като попове, и то в рубли !

113

Анонимен

преди 2 години

E добро утро. Русия може и да е накарала някои западни страни временно да и купуват газта в рубли, но не забравяйте, че запада планираше да се откаже от фосилните горива до 2040-та. С тези си действия Русия успя да ги накара да се забързат и като нищо до 2030-та да са приключили с Русия и фосилите изцяло. А защо 2040та? Защото Русия има газ за още 30г, което е 2050-та, трябва да си поставиш целите доста преди крайния срок, та ако нещо се обърка да имаш време да реагираш.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "Зашо ви е страх да признаете,че е най-изгоден?" Диктатурата НИКОГА не е "изгодна". Освен ако не си РОБ. Тогава наистина само цената има значение.

111

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Ние сме доволни от избора си, а най-доволни сме от това, че на руския газов октопод му резнахме пипалцата в България. Дано удържат останалите европейски държави на руския шантаж. За пръв път ние водим парада на правилните решения на континента. Неуспелите комсомолци ревете за това колко е зле в Европа. :)

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-И защо да се откажем ор руския газ ? Зашо ви е страх да признаете,че е най-изгоден? Ера на въглеводороди- кога ще можем да го постигнем ? В кой живот ?

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122И тея решения на независимият българин да му ги дава Урсулка от ЕС? ))) И понеже е независими, ходим само да питаме, ама 2 лева по някоя евро програма ще има ли? Ама може ли газ да си купим? Ама може ли петрол още 1-2 години? Добре ))) харесваш ми... )))

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Отказваш да платиш газ" България съвестно си плащаше газа както е по договор. Разпространяваш руски лъжи.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "САЩ .... трябва да намери повод да спре купуването на руския" Русия ни спря газа, не САЩ.

106

Анонимен

преди 2 години

Плащаш самолети и отказват да ги доставят - всичко е Ок. Отказваш да платиш газ и не ти доставят газ, който не си платил - това е изнудване.

105

Анонимен

преди 2 години

До 124 Глад и мизерия настават само за тия, които припечелваха рубли досега. Как - всички знаем.

104

Анонимен

преди 2 години

не ви ли е ясни че за да мо е САЩ да пробутва скъпия зи листов газ трябва да намери повод да спре купуването на руския. Само че скъпия газ прави еврооейското производстви нерентабилно и пак пазара се ориентира към меид ин юсей. В тая Европа освен един Орбан всипко останали управници са зомбирани поели самоунищожение добровокно

103

анонимен

преди 2 години

А Гърция защо продължава да получава, че и на нас ще продава със сигурност по-скъпо, нали сме в ЕС.....Като ще е така, за всички да е.