121

Анонимен

преди 2 години

Байдън и Путин отдавна са се разбрали да развалят ЕС. ЕС е имало и при Наполеон, и при Хитлер, и кой ги е разтурил. Кравата и ***. За Окрайна не им пука.

120

Добрата фея

преди 2 години

Други желания имаш ли? Може би едно последно? ...... ти опропасти народа си!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че някой се връзва на думите на треторазряден актьор. Този наркоман просто краде и се готви за безгрижен живот на атол.

118

profetey

преди 2 години

Нормално е когато последните 8 години се инвестива основно във военно промишлена инфраструктура, която се разрушава при военни действия, дори да са далече в тила. Не се говори че много инвеститори не припарват до Украйна, защото е прекалено рисковано да се инвестира там. Затова има много бежанци към ЕС и социалните разходи са станали огромни. Един мир би помогнал икономически, но за това трябват отстъпки, които от Зеленски не се правят.

117

Анонимен

преди 2 години

Путин е мека Мара. Ако беше Сталин сега щеше да има ново море наречено Украйна и маджарките да се печат на него. Но какво ли ще стане ако дойде млад, надъхан. Леле

116

до 135

преди 2 години

Това е в замяна да се пазят военни тайне бе прошляk, в Украйна американците имаха лаборатории за химическо и бактериално оръжие, защо в Украйна - ами защото краварите си научиха урока от Плъм Айланд - мястото, където е била изпусната бактерията причиняваща лаймската болест.

115

Анонимен

преди 2 години

Споко. Ще ти платят руснаците. Малко олово в тила и край на мъките украински. Пито-платено. Точка(.)

114

Анонимен

преди 2 години

40 милиарда се печатат и е лесно да се дадат. За напечатаните обаче няма нищо във Форд нокс.

113

Анонимен

преди 2 години

Кой дава 40 000 000 000 гущера помощ? Я поискайте от банката или някой друг дори и един лев помощ да видите как се взема. Няма безплатен обяд. Нито вечеря, нито закуска. Никой не дава такива пари без нещо в замяна. Ясно?

112

Анонимен

преди 2 години

Както в Украйна стана и за Македония същото ще стане, специална военна операция за Македония

111

Анонимен

преди 2 години

Вече е ясно и кой потопи масква. Оказва се, не е зелето. Всичко цъфва. Скоро ще изпълзят и наемниците от азовстал и цъфнат.

110

Анонимен

преди 2 години

Рублата днес удари 5 годишен връх като достигна 1.7 цента (58 рубли за долар). Айде някой икономист да ми го обЕсни това как става - всички западни компании се изтеглят от Русия, доставките за газ спряха основно към разни дpипави държави, внос на западни стоки забранен, нещо май пазарната икономика и модел не работят както трябва тука, А?

109

Анонимен

преди 2 години

Зелето прави пари от помощите. После с олена ще идат на живот безгрижен в атол. Експерименти си прави НАТО с него.

108

Е, (Да де, ама...

преди 2 години

да де, ама зеленият циркаджия не знае, че най-големият цирк ще е при разпита на предалите се укро-нацисти.Ще има:не съм военен, не съм стрелял, не съм от тях, не съм от лошите, дори не знам кой съм, не съм аз, това не е моят телефон, и т.н. увъртания.Да де, ама службите на РФ имат пълни списъци,че и снимки на укро-нацистите,та даже и техни селфита+видеа от подвизите им.Та затова:снимка с брада,после обръсване и снимка без брада,и след това:я ела,че им трябваш на хората от ДНР/ЛНР

107

Анонимен

преди 2 години

Ето затова призовавам всички уважаващи себе си българи да бойкотират хотелите в черноморието тази година. Те за печалби ни докараха 100000 укри. Сега на море нека ходят отрепките, наркомани и корвети. Да покажем, че сме гражданско общество

106

Анонимен

преди 2 години

Порусначени елементи в България се мъчат да прокарват омраза сред българите срещу украинските бежанци. Една много мерзка дейност в изгода единствено на агресора Русия злепоставяща България пред целия свят.

105

Анонимен

преди 2 години

Много лесно става - да дадат руският държавният резерв на Украйна и да я оставят по дoлни raщи.

104

Анонимен

преди 2 години

Няма да има такава държава , че да плащат !

103

Анонимен

преди 2 години

Високоточна руска ракета изстреляна от стратегически бомбандировак ТУ22М3 е поразила тоалетната на централния плаж в Одеса. Свидетели съобщават че въздухът на плажа е бил сериозно изпортен в следствие на високоточната руска атака.

102

Анонимен

преди 2 години

Русия иска да си изчисти покрайнините от чужди вражески елементи. Това си е вътрешен въпрос на Русия. Ако аз бях на власт, все пак щях да се замисля за възпитателния ефект от погрома на един определен остров.