378

Избирател

преди 2 години

И аз може да зарадвам ППромяната, като гласувам за нея, но повече няма да се поддам.

377

Анонимен

преди 2 години

Вече нагледно може да се види до какво води израстването и разбиранията , която има джендърската политика - арогантност и самозабравяне! Този джендър да си ходи в Канада! Оставка веднага!!!

376

Shark

преди 2 години

Браво Кирчо. В същото време Италия и Германия се разбраха с Русия да плащат газ в рубли. Браво още веднъж Кире, браво некадърна подлого! Ай да си събираш партакешите и да се пръждосваш откъдето изпълзя!

375

Анонимен

преди 2 години

420 Защо все още не е изгонена Митрофанова? Преди се оправдавяха, че заради моряците ни я държат. БСП манипулира Киро и Байдън. Смях.

374

И така

преди 2 години

Браво Кире! Мутрафонова е "щастлива" и най-накрая може и да си замине обратно в раша. Поздравления!!!

373

Каскетя гошо

преди 2 години

Сега чак всичко ми се изясни . Путин лично се е заел Кирчои постоянно му пречи и затова била цялата криза и инфлация . Знаех си че друг му пречи на премиерина ни.

372

Анонимен

преди 2 години

Германия и Италия откриха сметки в рубли, но шпионинът маймуньо се пъчи в гърдите и обрича народа на гибел

371

Анонимен

преди 2 години

Съгласили се на новите схеми за плащане на газ: Германия, Италия, Франция, Австрия, Унгария, Северна Македония. Разглеждат се нови схеми за плащане с Русия: Румъния, Гърция, Белгия, Швейцария, Хърватия. Отказали са да плащат с рубли: България, Полша, Холандия, Дания, Латвия, Финландия, Великобритания, Чехия, Литва, Словения, Естония.Най- бедни сме и още по занапред ще пропадаме. А богатите страни - си гледат първо своята икономика и интерес. Продължаваме Падението!

370

Анонимен

преди 2 години

Кирчо тръгнал на мъж да се прави за сметка на народа.... Аре обратно в Канада, некъдърник... Като те е страх от големите батковци защо се натиска да ставаш МП на Бг...

369

Анонимен

преди 2 години

Кире както е казал поета "ще висиш със страшна сила". По-голям предател на българските интереси никога не е имало. Ще виснеш скоро Кире - народната любов иде и в Канада няма да се спасиш!

368

Анонимен

преди 2 години

Толкова се е захласнал да се хареса на господарите, че е забравил за какво е избран.

367

Случаен минувач

преди 2 години

Радев, колкото и да го не харесвам, зададе много логичен въпрос на правителството: ЗАЩО САМО НА БЪЛГАРИЯ И ПОЛША СПРЯХА ГАЗА? А На Кирил може да му се каже - Кириле, стига си се бил в гърдите! Вратата е ей там.

366

Анонимен

преди 2 години

Германия и Словакия са открили сметки в Газпромбанк, по които ще заплаща доставките на газ. Защо България не го направи, си отговорете сами.

365

Анонимен

преди 2 години

И аз не съм избирал Кирчо. Новини ще спра да гледам заради него. Той не е променил говоренето си след като стана премиер, същия си беше и на предизборната кампания. Омразата към ББ ли заслепи разума на хората или отчаянието им?! Словоблудство

364

Трагико-комедия

преди 2 години

"Дали да си замълча и да ме помислят за glupaк или да си отворя устата и да разсея всякакви съмнение по въпроса". Тоя glupaк не е чел Марк Твен и за това не се сеща да си затвори човката. Той дойде на власт с клизма и половин доверие да пребори корупцията, а се оказа един американски шпион и ***. Полша се е запасила с 67% газ, а ние със 17% и сега ще го духаме. Всички големи фирми си плащат като поп на руснаците само Киро-канадеца ербаб. Ако не го изритаме на часа тоя ще ни закопа окончателно

363

Анонимен

преди 2 години

Толкова елементарно бръщолевене от премиер не бяхме виждали досега и това видяхме. Срам за България

362

Щирлиц

преди 2 години

Като чета последните коментари,явно има напредък в мозъчното пространство на българите..Бавно,но славно и сигурно,се връща нормалното съзнание.

361

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Тоя на коя планета живее ? След показното наказание над Полша и България, ЕС разбра че Русия вече не се шегува и почнаха чинно да откриват рублови сметки в Газпромбанк.

360

Анонимен

преди 2 години

Поне се отървахме от руската газ. Браво на Киро.

359

Анонимен

преди 2 години

Не бъди толкова сигурен,че твоето правителството няма да падне Гладът и мизерията са много силни.