150

Анонимен

преди 2 години

Всеки ползва каквото има - укронацитата ползват цивилните за заложници

149

A

преди 2 години

Тая е като нашите нови специалисти - Лена Чантата, Кокорчо, Просто К и Лорер

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162Германия помогна ли на Русия да се възстанови след ВСВ, плати ли за милионите жертви?А и тогава САЩ и Великобр са подтиквали Хитлер да нападне младата държава на Съветите. Да ама Хитлер първо удари хитреците.

147

Анонимен

преди 2 години

Русия запазва зърното за Укрите. А западните манипулатори и търгаши ще останат с празни ръце и ще ядат фуражно зърно както ние ядем от години..

146

А

преди 2 години

Тоя Бербок да грабне мотиката и да си насади домати, чушки , зърно и всичко от което има нужда, а да не хитрее като Хитлер, който искаше да се добере до полезните изкопаеми и въобще до богатства на Рус. Още германците не са върнали на страните откраднатото. Срам!!!!!

145

A

преди 2 години

Тея изнагляха

144

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

А ЕС и САЩ водят война с целия свят с техните отрицателни лихви печатен на пари. Целя свят сега трябва да им плаща сметката - по лесно е да печатъш пари , отколкото да работиш .Работата е за бедните и третия свят. Ммайнат у на ЕС и СаЩ

143

Мишо

преди 2 години

Вие им налагате санкции те да ви гледат.*** нещастна, заради тебе и зелените ти идеи плащаме промишлен ток по 60-80 евро цента на киловат. *** нещастна толкова си празна че даже и не мислиш, а четеш написани от американското посолство текстове.

142

Sk

преди 2 години

Руснаците ще продадат зърното на украинците, защото им трябват пари за войни и крадят всичко, къде що може да се открадне, вкючително и в БГ, или сами ще го изядат.

141

Предложение

преди 2 години

Предлагам да не плащаме по 1 милиард долара дневно на Русия за енергоносители, а вместо това да купуваме от некои други доставчици некакви други енергии.

140

Анонимен

преди 2 години

Путин ги разпори тотално западняците, великите САЩ, ЕС, НАТО. Реват като жени сега, и за всичко Путин им виновен.

139

Помогите на Бухло

преди 2 години

Кулеба информира западните патньори, че Украйна се нуждае от един трилион за възстановяване + ***/sheyhtamir1974/18711

138

НАТО да удря вече

преди 2 години

Време е НАТО да удари тези мизерници, Те само се перчат но като чуят НАТО, изпадат в ужас, мизерници който разграбват магазини и къщи защото в Русия и тоалетни нямат като хората.

137

Анонимен

преди 2 години

И кой е виновен, че Русия може да води такава война? Кой спа 8г и финансира Русия? Кой вместо да се подсигури спа и си мислеше че всичко ще е наред щото има някакво рехаво споразумение в Минск, което да отбележа не е споразумение за край на войната, а за спиране на стрелбата. Така и не се сключи мир между Русия и Украйна и беше ясно, че ще се възобнови войната, но Германия счете за нормално да върже целия ЕС с Русия и да даде на Русия 200 милиарда. После "АУУУ Русия от де има пари и кой да знае"

136

БербокТъпата

преди 2 години

Мадам, вашето оръжие как пристига в Окраина??? Русия блокира украинските пристанища, унищожава шосета и железни пътища, за да спре военната техника изпращана от вас. Ами спрете да пращате железата си и нещата ще се оправят... Добре че Руснаците не са като вас - иначе щеха да сринат всичко включително и Киев....

135

тя

преди 2 години

А вие срещу Русия каква война водите - с милиарди и оръжие за да убивате !

134

руското блато

преди 2 години

трябва да бъде унищожено в следващите десетилетия - икономически, разбира се, санкци и и световна изолация до пълното им разпадане

133

Анонимен

преди 2 години

Птедлагам сите сороспетници да се самоиздавят, не по-добре да се самообесят, за да отърват света от себе си и да не цапат водата.

132

Анонимен

преди 2 години

Вона като на война, а не холивудски сапунерки, де бат рамби трепе вдичко и всички подред без грам драскотини.

131

Анонимен

преди 2 години

Бърбок е млада и неопитена. Тя не разбира нищо от ситуацията и от политиката.