11

Анонимен

преди 2 години

Мнооо са ефективни особено през нощта и зимата брюкселските лентяи направо да затворят сите ядрени централи.

10

Е КАК ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ?

преди 2 години

КАК ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ДА НЕ БИ КОПЕЙКИН ДА Е ВЪРНАЛ КОМУНИЗЪМА ????

9

шопооо

преди 2 години

Поредния грабеж след електрокарите, зеленста енергия, зеления сертификат и зеленски.

8

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в ЕС (европейския социализъм), където ЕК (партията майка) решава еднолично какво да се прави и наказва строго непослушните..

7

Кривондел

преди 2 години

Идеално! И задължителна норма от боб на ден, с оглед газова независимост!

6

рибока

преди 2 години

Предпочитам да стоя под звездите с чаша вино в ръка и тока ми да идва по кабел отдалеко,а газа чак от Америка,че втечнения е с повече примеси и по-ароматен и с парфюм или без никой няма разбере,че си направил икономия.

5

Анонимен

преди 2 години

Щоза комунистическа приумица?

4

Анонимен

преди 2 години

Освен това изобщо не са рентабилни.. Докато се избият парите и панела дал фира..

3

Анонимен

преди 2 години

"До края на десетилетието то ще важи и за жилищните сгради."_________Няма проблем, подпишете ни празен чек и ще изпълним искането ви. В противен случай Ду Хаст, както се пееше в една песен.

2

Анонимен

преди 2 години

"Основната идея е да се осъществи преход към чиста енергия."===Всъщност, енергията от соларни панели не е чиста. Производството им е свързано с много пластмаса и купища други отрови, като кадмий, например. Животът на качествените панели (съответно доста по-скъпи) според лабораторни оценки е между 20 и 25 г., но в действителност е много по-кратък. Рециклирането им е свързано с отделянето на още отрови и затова се аутсорсва в страни от третия свят. Ефективността им е до 25%. Не е чиста енергия.

1

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

В същото време в България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до бившият Премиер Борисов!................................Моля за помощ от чуждите посолства в София! Германовmyyrro***gmail