35

Анонимен

преди 2 години

Не се радвайте в аванс комуномутрички, съветската пропаганда си е подготвила всякакви варианти, но защитниците си остават защитници. Единственото което може да стане е допълнителни репарации след края на войната . А войната Путин я загуби в деня когато започна вероломното нападение на съсед и то близкоговорящ. Сега някои се мъчат да отмъкнат дребни привилегии, ни те не тежат достатъчно, пък и сметките им всички ги виждат. Пресата на санкциите изсмуква ресурса на Русия. Бавни и сигурно

34

До 30

преди 2 години

Фойерверките, които видяхте са фосфорни бомби.

33

Анонимен

преди 2 години

Не са докарани, а са се евакуирали по посока на Сибир по препоръка на личния им лекар с оглед чистия въздух и чистата вода който има на места като Сахалин и Чукотка. Физическия труд ще им се отрази благотворно и ще помогне да се освободят от натрупания стрес.

32

Анонимен

преди 2 години

Що така бе не бяха ли евакуирани от зеленски. Как така се оказаха пленници на Руснаците. Когато лъжете си синхронизарайте писанията. Щото ми писна да чета и гледам лъжливи новини. Мен неможе да излъжете гледам всички Руски телевизии със сателитната чиния директно от спътника. Още вчера знам че азовците се предадоха част от тях са настанени в болница.

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Интересното ще започне когато огласят арестуването на адмирал Ерик Олсън.

30

Анонимен

преди 2 години

нацисти казвате, един от съоснователите на Азов, Натхан Казин, евреин, бивш военнослужещ от IDF - израелската армия. евреи нацисти ?

29

До 26

преди 2 години

Не за това. В подземията те са получавали прясна вода и храна през тунели с влакова композиция. Можели са винаги да избягат. Руснаците чак миналата седмица разбират за това и я разрушават от въздуха с бомби. Укритията въпреки това, не са пробити. Долу имат биолаборатории с усилени изкуствено патогени. Не са им дали да избягат техните. Тогава ще стане ясно всичко. 1 млрд. долара са превели на близките им.Те самите не могат да разрушат биолобораториите, защото пак ще умрат.Тези долу са виновните

28

Като САВЧЕНКО

преди 2 години

Язовците Ще ги остават да им заработят мозъците и после ще ги пуснат като коректировчицата Савченко. От нея Потрошенко беше свил опашката между краката. Тя стана една от най-активните противници на зеления кървав клоун! А само как укропитеците я героизираха в началото!

27

Сталин

преди 2 години

Целите на спец операцията ще бъдат постигнати, дали с лунен пейзаж и фоерверки(запалителни)..но ще бъдат!!! Назад няма!!!

26

Някой

преди 2 години

Следваща спирка - разходка до Сибир!Дали осъзнават, че техният край няма да е Happy?!

25

Българин

преди 2 години

Батальон Азов докладва, че поставената им задача по "евакуация" е изпълнена успешно.

24

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Само за сведение, Кремъл не третира нацистките батальони участвали 8 (осем ) години в геноцида в Донбас като военнопленици, а като военнопрестъпници!

23

евакуирани в ПЛЕН :)

преди 2 години

интересна "евкуация" се е получила :)

22

Беновска пита

преди 2 години

Ало," анонимния #18 За какви " бойци" дрънкаш бе тикво куха?? Това са укрофашистите от " Азов" татуирани с нацистки символи и свастики,както и канадски,френски и какви ли не наемници!! Всички те са като плъхове,изпълзяли от катакомбите и тунелите,озверели от глад,жажда и инфектирани наранявания!! Всички те след " евакуацията" са взети в руски плен!!

21

Анонимен

преди 2 години

Половината язовци са мъртви, а другата половина - в руски плен. И защо - защото на Зеленски нареди да се сражават на всяка цена за Мариупол, вместо да се изтеглят от него, въпреки очевидната военна логика и съветите на всички генерали. Абсолютно копие на трагедията и плена на 6-та армия на Вермахта с фелдмаршал Фридрих Паулус в Сталинград, заради ината на Хитлер, преди 80 години!

20

АнонимеН

преди 2 години

ПУТАНОФИЛА ДА НЕ СЕ РАДВА!! ЗА КОМУНДЕЛИСТАН ВЕЧЕ БЪДЕЩЕ НЯМА И Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ КА ПУТААНА ЩЕ ОСТАНЕ ЖИВ ОЩЕ МАЛКО ИЛИ НЕ!

19

Анонимен

преди 2 години

Гледам тези нещастници и си мисля, кой им проми мозъците на тези украинци? Всички говорят руски. Няма руско семейство без украинец и украинско без руснак.

18

Анонимен

преди 2 години

Вместо вакснция в България ще отидат на почивка в Сибир.

17

АнонимеН

преди 2 години

ПОДКРЕПЯМ УКРАЙНА, НО НЕ И ЕКСКРЕМЕНТА ЗЕЛЕНИНСКИ ЕДНО ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ!

16

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се сбъдне мечтата на нацистите да влязат в Москва. Вярно, не като завоеватели, а като военнопленници, точно както фашистките орди преди 80 години!