41

баба мара

преди 2 години

в тунелите има турски военни инструктури затова турция иска да ги евакуираама няма да стане всички на съд за убиист-ва срещу човечеството колко народса изтрепали по света сега ще си плащат да излизат с бялото знаме и ръцете натила и камерите да снимат

40

Картинката е ясна

преди 2 години

Няма изход без бял флаг.

39

Анонимен

преди 2 години

бай чобан може само да плаши гаргите. Може да играеш на една страна. От два стола се пада на земята.

38

ББ

преди 2 години

До Атанас Велмазовхаха какво ...лудост...Украйна е 45 милиона...плюс 10 милиарда подкрепящи ги...къде бре!къде водите децата си,нима си мислите че е сън и ще мине...сдтойте и гледайте...останалите живи,САЩ и Свободнияат ще се намесят...путин не им дава друга опция...заблуждава се,че ьядрените муса му достатъчни...не струват нищо,принуждава ни да убиваме невинни руски...в това е проблема...САЩ и Свободният не са русия на путин...трябва да оцелеем...нямаме избор!

37

ББ

преди 2 години

то турция е крайно време да го отнесе....относно роба на путин...Украйна ще те намери и ще ти отдаде заслуженото..заради убитите деца и мирни украйнски...ще те намерим и ще те покажем как се молиш за спасение!!!Бог дава Спасението...ни е по човешки...няма да ти простим убийствата на невинни...за копейки...и "власт",имаш власт над две села от неграмотни безбожници...Украйна и Свободният идва за теб...престъпнико-робе!!!

36

xoxo

преди 2 години

#59Дрън-дрън,та пляс...не са нацисти,неонацита -бандеровци са.Няма да излязат от подземията на Азовстал,можем да се обзаложим ;)

35

Бойците от Азовстал не са "нацисти" а украинци, Нацисти са военнопрестъпниците които нахлуха в Родината на бойците от Азовстал за да анексират, рушат, убиват и мародерстват ... Нацист и фашист е Адолф путин и кремълското му обкръжение, нацисти и фашисти са и машите му които убиват мирни граждани, жени и деца, грабят, изнасилват и извършват престъпления с/у суверенна Украйна и човечеството ... !!!

34

Аха

преди 2 години

Не го ли заплаши, че ще превземе Анкара ?

33

xoxo

преди 2 години

Това наци от Азовстал ли е на снимката или някакъв клошар ?

32

Хахаха

преди 2 години

Не съм сигурен, че някой от мюсюлманският свят взима на сериозно бръщолевенията на кадиров, а още по-малко от ислямският свят. Няма как фамилията ти да завършва на ов, което е славянско и да не те презират мюсюлманите. Не съм сигурен, че изобщо някой ги счита за мюсюлмани. Турция няма да се съобрази с нищо, ако реши да освобождава. Кадиров най-много да си изтрие профила в телеграм или тик-ток.

31

Мишо Бирата

преди 2 години

До Лаврентий Берия полеко с лейтенанта да ти не звъннат ичкерци.

30

IQ 3.14

преди 2 години

в сравнение с Дудаев, болонката на пупим е реджеб иведик. васалите не се мешат кога атовете си мерят ***.

29

Imam Samil sheykh

преди 2 години

Кадиров е предател на собственият си народ. Яндарбиев, Аслан Масхадов, Джохар Дудаев, Салман Руждиев, Шамил Басаев са истинските лъвове на чеченците, отдали живота си за свободата. А този е едно путинско пале, което предаде хората си. Много турци станаха шехити в чеченските войни. Ердоан знае всичко това. И знае, че след края на войната Чечня ще му благодари, че ги е отървала от този сатрап - предател на Исляма. От имам Шамил народа св бори за независимост, а този се продаде за пет копейки. Срам

28

Лаврентий Берия

преди 2 години

Джохар Дудаев беше лейтенант от Съветската Армия , но 1992 г. стана незаконен президент на Ичкерия , и заради това получи вакуумна бомба , с електронно насочване от собствения радио сигнал на мобилния му телефон , изстреляна лично от ген. Лбед , в юни 1996 год.

27

Анонимен

преди 2 години

Ердоган си го премести, ха ха ха

26

Влади-Мир

преди 2 години

Закривай!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Алу натовци и у атлантици ,ЕС гестаповци ,привет )

24

Анонимен

преди 2 години

падне ли режима в Русия кадиров ще го oбecят на първото дърво.

23

Анонимен

преди 2 години

Кадиров призова Ердоган да не евакуира бойците от "Азовстал" докато не направят сцената за ЕВРОВИЗИЯ.

22

Анонимен

преди 2 години

Фейк, и пропоганда...