61

Анонимен

преди 2 години

До до 52 На максималните увеличават със 100 % а на най-ниските 20 % вместо обратно. Само настройват хората едни срещу други и лато стане гражданска война ще се избият,

60

Анонимен

преди 2 години

вместо да вдига на тези с най ниска гледа да оправи на академиците и професорите пенсиийте и на разни дърти пачаври

59

SS

преди 2 години

Всеки който работи издържа по двама пенсионери ! А някой ще вземат пенсии 3-4 пъти по висока от заплатата му !Защо ? Защото са били послушковци и държавни ! И защо да работи тогава ?

58

тома

преди 2 години

А бе този гьоков да не се пенсионира че вдига максималната пенсия на 3400лв

57

Анонимен

преди 2 години

Я..колко ще е с 5 лв .хляб и 10 лв литър бензин бря гад

56

Анонимен

преди 2 години

Вдигнете минималната, не максималната.

55

Анонимен

преди 2 години

Много депутати са пенсионирани и искат големите си пенсии. Има таван на вноската. Лъже за 20 000 пенсия.

54

SS

преди 2 години

Разберете бе,с 3400 лв пенсии дето ще вземат някои става безмислено да се работи ! Защо да до правя и да произвеждам ,да плащам данъци, осигуровки ,на мен и работниците ми за да издържам бивши комунисти,крадци и па-ра-зи-ти ? Защо да ми лежат на гърба и да ги храня ? Помислете не съм ли прав ?

53

Анонимен

преди 2 години

То и по Европътъ нема такива пенций

52

до 52

преди 2 години

Не съм казал, че пенсийте се получават от внесеното преди 20 год. /а пък и инфлацията била го изяла/. Накратко -всяка година има държавен бюджет. Необходими за пенсии- Х лв. От осигуровки-У лв. Като се съпоставят има недостиг-Z който се допълва от държавния бюджет. За банките-ами не е точно така-има гарантирана сума /беше 100 х. евра-196 х. лв/. Само, че трябва предварително да си ги внесал.

51

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ААА, МЕН,*** НЕ ЛОВИ, ЩЕ СИ МРЕМ С ИНВАЛИДНАТА ПЕНСИЙКА.

50

ЧАПАЕВ

преди 2 години

УСЕЩАМ ВСЕНАРОДНАТА РАДОСТ. МАСИТЕ ЩЕ ГИ ПОНЕСАТ НА РЪЦЕ ОЩЕ ОТ УТРЕ! БРАВО КИРЕ!

49

Анонимен

преди 2 години

А бе ей овчар, дай парите на хората кво като са под хиляда. Работили са, внасяли са, заслужили са ги, парите са си техни и не е твоя работа да ги броиш.

48

Анонимен

преди 2 години

До до ss Осигуровката от преди 20-30 г. отдавана е изядена от инфлацията. Какво си внесал като няма нищо. Внеси в банка но банката ако фалира си на нула.

47

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да иде бачка за 700 лева ако пенсията е 3400 лева. Само балаци.

46

Анонимен

преди 2 години

Така е при раздутият бюджет на Кокорчо и после се чудим защо е толкова висока инфлацията в България- над 40%, а на някои стоки и над 100% а в ЕС инфлацията е от 5% до 7,6%

45

до ss

преди 2 години

Вместо да се пениш, каже на какви заплати си осигуряваш работниците, защото ако ги осигураваш на реални заплати, няма да реагираш така. Вярно, че пишман политици с измислени увеличения на минималната пенсия обезмислиха един диапазон от осигуряването. Но пенсията трябва да е функция от осигуряването. Все едно да направиш депозит 100 лв., а да искаш банката на падежа да ти даде 1000, защото тока поскъпнал или съседа получил 1000.

44

Анонимен

преди 2 години

Дигат техните пенсии ГЕРБ, ПП СДС БСП ДПС щото трябва да се пенсионират. А на народа минималка. Никой няма да им гласува повече.

43

ОБЕЩАХА БЛАГОДЕНСТВИ

преди 2 години

ДЕСИТУ РАДЕВА ЩЕ Е ДОВОЛНА. РИСТЮ БОЙКИКИЕВ БЕШЕ ЗА МАЛКО МИНИСТЪР, 2 ГОДИНИ, АМА И ТОИ ЩЕ ВЗЕМЕ ТАВАНА, НИЩО ЧЕ НЯМАЛ ПРЕДИ ТОВА ТРУДОВ СТАЖ. СЕГА Е ТРЕТИ ПАРЛАМЕНТ ЗА ПО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДЕПУТАТ И... 3400 СА МУ ГАРАНТИРАНИ. МОЖЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА ВЕЧЕ.

42

Лллл

преди 2 години

Нечовешко е така да се разтвори ножицата .някой да взима 10 пъти повече .