110

дддд

преди 2 години

Този наистина много *** ще излезе като парньора си Кирето.Кученцата че кученцата,абе то беше преди 15 години,а цената на газа започна да пада при ГЕРБ,като изгониха посредниците,до тогава при Тройната коалиция цената на газа летеше на всеки три месеца.АМа от де да знае Асанчо тези неща!

109

Михаааал

преди 2 години

Кокорчо, не разбрахте ли че от Вас нищо, ама нищо не става. Чавдарчета

108

Анонимен

преди 2 години

Кученца не подаряваш, но крадеш интелектуална собственост от бизнес партньорите си и лъжеш за това. Много си морален, продължавай подмяната!

107

Кучевъд

преди 2 години

Трябва да отбележим , че кученцето на Путин е по-умно от Кокорчо. То поне не е вземало заеми всяка седмица !

106

Анонимен

преди 2 години

Този иска да ни убеди как като обеднява народа с високите цени, Борисов е най-лошото на света, а че те вече не строят нищо е просто перфектно, защото уж няма корупция и не се краде, защото вече просто нищо не се случва в тая България!!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Ококореният гледай като те погне тълпата !

104

Анонимен

преди 2 години

При Борисов нафтата беше 1.50 при вас е 3.50. Това е в наш интерес, а?

103

Анонимен

преди 2 години

Този е психично болен, много много зле! Това куче е подарено преди толкова много години! Само психотата се ровят в миналото. Още повече такива трабантчета като кокорчо.

102

Анонимен

преди 2 години

Гнидите на въшките имат по-голяма полза от този *** жалък цървуляк злобен. Няма такива дребни душици злобни.

101

анонимен

преди 2 години

Няма лошо, че ББ е подарил кученце на Путин! Лошо е, че вие от ПП подарихте на народа огромна инфлация и ни докарахте до мизерия, а факта че не предприемате никакви мерки, показва, че сте гола вода министри!

100

Офф

преди 2 години

То да бяха само кученца...3,5 млрд за Руския поток подарък. И КТБ в добавка.

99

Нормално

преди 2 години

Кучето на Борисов за Путин е първата регисттрирана българска порода. На Първанов му подариха кон.

98

Анонимен

преди 2 години

Във ваш интерес е да обеднявате.

97

Майора

преди 2 години

Жалко ти никога не си бил и няма да бъдеш искрен! Това го казвам не аз , а твоите партньори които казват че си нелоялен и ги предаваш ! И всяко твое действие заедно с просто Киро не е в интерес на страната , а във ваш интерес! Сигурно Германия , Франция и другите страни са по глупави че да купуват еуски газ, а публична тайна е че американската е по скъпа и се облагодетелстват хора! А колкото до Борисов има още много мляко да изпиеш за да го стигнеш!

96

Анонимен

преди 2 години

От март 2021г до сега изминаха 14 месеца, а тръбата до Гърция все още не е завършена. За магистралите нито 1 км. Какви ги плещиш. Два танкера от САЩ сте поръчали с 0,2 млрд м3, а трябват 20. Работете по усърдно

95

Анонимен

преди 2 години

Щом от ГЕРБ и ДПС скачат като ужилени и реват кански, значи сте на прав път. Само така се прави нова модерна политика , диверсификация и отхвърляне на заробващата руска зависимост! Браво !

94

Защо?

преди 2 години

Не е честно така. Борисов направи 90% за сегашната диверсификация

93

Анонимен

преди 2 години

До 122А Германия, спря ли да купува, я Унгария и Сърбия ? ))))))))От посочените държави нито една не плаща в рубли, освен това Русия ни спра газа,а не ние сме се отказали купуваме.

92

Тотален скандал

преди 2 години

Хванали са Главният Прокурор Иван Гешев да извършва пед.офилия с малки роми!

91

Оцъкленият ви мами

преди 2 години

Ето я схемата на неговата така наречена "диверсификация" : Отказваме се от руския газ, купуваме американски газ който се втечнява в техен завод и се товари на една гемия която след дълъг презокеански преход пристига след 3 месеца в Гърция (понеже не може да премине през Босфора а пък и ние нямаме терминал за втечнен газ). Гръцкия терминал обаче няма капацитет, затова Гърция ни продава забележете Руски газ със 30 % надценка и взема американския !? А изцъкленият мошеник прибира комисионната ! Край