72

Анонимен

преди 2 години

РСМ няма място в ЕС. РСМ и България са в състояние на студена война. Ние ги мразим, те не мразят нас. РСМ да оттегли кандидатурата си за ЕС и да забрави, че се познаваме, както сме го правили и досега.

71

Анонимен

преди 2 години

Макетата първо да излязат от Титова Югославия, после ще говорим. Рано е.

70

Анонимен

преди 2 години

Никакво пускане на бонговците. Влязат ли в ЕС ще кажат, че е техен. И ще искат цялата територия на ЕС.

69

Анонимен

преди 2 години

Макетата сега показват на ЕС какво представляват и как се държат. Агресия, лъжи, кражби. Пуснем ли ги, ще ни се качат на главите и ЕС ще стане ад за нас с техните лъжи и кражби. ЕС е добре без тези лъжци и крадци и сръбски мекерета. Трябва да обясним на ЕС, че макетата са сръбски агенти и ще блокират санкциите срещу Русия и ще работят в полза на Русия, по заповед на Сърбия. Европейския съюз и САЩ ще разберат само това.

68

Анонимен

преди 2 години

Северна Македония напада и се държи агресивно със страна членка на ЕС. Как да ги пуснем? Макетата още живеят в Югославия и не смятат да я напускат.

67

Анонимен

преди 2 години

България е ЕС. Крадци и лъжци не пускаме в ЕС. Обединени сме. И холандците не ги искат.

66

Диана

преди 2 години

До Анонимен 93 ЕС е нещо много по-голямо от това,което виждаме днес - просто БСП и СИЕ имат неимоверния талант да и.си.рат всичко хубаво на този свят! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Днес имаше митинг в София за искане на оставките им - малък и слаб в сравнение на техните фалшиви превратаджийски митинги- театър, но за сметка на това ИСТИНСКИ протест, а не театър и това е само началото..СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИО! - змей те гази...

65

Русофил

преди 2 години

Ако Украйна спечели конкурса за песен на Евровизия, Русия ще бъде домакин следващата година :)

64

Диана

преди 2 години

Този жабок видял, че подковават коня и той вдигнал крак...Сърбите са много по-опасни хора за мира от руснаците - те разпалиха първата световна война, те дерибействат близо век над съзнанието и културата на македонците и те властват в РСМ /защото македонците както там, така и в Гърция били много глупави и лоши хора и въобще не могат да управляват живота си, значи/..Не трябва да се забравя, че сърбите управляват Македония там, че с присъщата им на.гл.ост се опитват да ги използват за Троянски кон

63

Загрижен

преди 2 години

Хе хе Мицкоски, ко стаа с вашио ПатронЪ Груески? Още ли на гости на Орбански? Или ке фата патя къде Москва?

62

Анонимен

преди 2 години

Какво се натискат толкова за този ЕС,не виждат ли какво се случва в него и в какво се е превърнал.

61

ЕС

преди 2 години

С поведението си България остана самотна в ЕС. Вземете поука от Сърбия как да изградите добросъседски отношения с македонците.

60

Анонимен

преди 2 години

Споко маке Киро ще ви уреди

59

ЕС

преди 2 години

Сръбската православна църква призна Македонската църква в Светия синод. Така най-накрая, 55 години след схизмата, помирението с църквата в Северна Македония трябва да падне. Това е пътят към съжителството и любовта.

58

аа1830

преди 2 години

Има един лаф - видиш ли македонец на снимка, удари му шамар. Та важи с пълна сила за Мицкоски. Премиерът им е много по-читав и умерен в изказа си. Но за съжаление явно и доста мекушав, щом няма напредък в полза на дветв страни

57

Анонимен

преди 2 години

Тия луди ли са да искат да влизат в ЕС!Нали ако ги приемат половината ще избягат на запад и нищо няма да остане от "великата" им измислена държава.

56

аа1830

преди 2 години

Хапчетата, Мицкоски, хапчетата си взимай. Докато македонизъм означава анти българизъм винаги ще сте там където сте - карахте се със всичките си съседи - Милошевич искаше да ви разпердушини, църквата ви е дъщерна на сръбската, албанските бунтове ви докараха Охридското споразумение и втори официален език, гърците ви въртяха 30 години за едно знаме и име на държавата ви, с нас обаче ще ви е най-тежко, комплексиран измислен македонски народ с мания за величие.

55

Анонимен

преди 2 години

Красьоооо, пиши грамотно бее!

54

До 74

преди 2 години

Маке,не сме комплексари,браним си историята,която вие искате да ни откраднете,защото нямате своя,защото сте посръбчени българи,шиптъри и некакви други.

53

Анонимен

преди 2 години

Мицкоски много е *** ..,типичен българин