47

Анонимен

преди 2 години

Досега не ми е попадало мнение на президента или на министър-председателя за евентуално члиенство на Швеция и на Финландия в НАТО. Някъде прочетох, че в НАТО канели, не се кандидатствало. И трябвало мнението на страните-членки да е единодушно. Каква е позицията на България? Отново ли ще налива масло в огъня и ще каже да на нарушаването на подписаната от НАТО договореност да не се разширява на изток? Пак ли родината ни ще се представя от озверели и недостойни властимащи?

46

голямото НИЩО

преди 2 години

Радев, ти от какво ли разбираш, от нищо. Ама ти се едно голямо НИЩО. Фалшифицирахте изборите, само и само кирчовци да са първи. Сега се скрий и замълчи! Ти си не по-малко виновен от кирчовци за кризите.

45

плач

преди 2 години

На Муню му се реве . Вече го мразят и леви и десни , предаде всички .

44

Анонимен

преди 2 години

30 години, ни правят на прани каскети, някакви кукли на конци от НПО-та. Минаха ми най-хубавите години в лъжи. Горете в ада продажници. Съсипахте прекрасната ни Родина.

43

Анонимен

преди 2 години

*** - пъпеша с уши гледа жално ама жална ни майка на нас.

42

Анонимен

преди 2 години

нали много точно си го каза ,това че кризата ще съсипе хората не е най-важното,най-важното е кабинета да опази политиците от кризата ,всички 240 +малък зелен юмрук на площада с камъни!

41

Радев

преди 2 години

Опс грешка, ше я оправиме и ще сложим Янев на тяхно място,а ако и той не се справи ,ще го сменя с Майчето

40

Анонимен

преди 2 години

Вън мутро! Ти ги сложи тези некадърници

39

Финансист

преди 2 години

Кризата в България си е изцяло политическа. Особено за политиците, управлявали страната през последните 10-15 г. Като са политици, да си я решават кризата. И политиците и кабинета и Министерски им съвет и Народното им събрание. Да не се опитват да изкарат виновни за всичките кризи обикновените хора в страната. Те гласуваха няколко пъти през изминалата 2021 г.

38

Анонимен

преди 2 години

България е в политическа криза от момента, в който Фигурантов вдигна юмруче в подкрепа на обвиняемите престъпници-олигарси, които ограбиха българите и България. В защита на олигарсите, на съветниците си /есемеса и други агенти на русия/, и за прикриване на собствените му кражби, далавери и измами Фигурантов поруга държавността, нападна НС, съд, прокуратура. Назначи в нарушение на Конституцията Киро, и даде власт на кокоро, дамаджанов и т.н. мошеници. Сега реве защото махат неговите протежета...

37

Д-р Челинджър

преди 2 години

Какво ревете всички сега? Избрахте си го! Аз гласувах за Герджиков. Мислех си, че след орешарски хората са си научили урока: "никога повече червени във властта" ама нейсе! Нищо не е научил ттъъпппииияяя народ, сега сърбайте ...

36

ленин

преди 2 години

а къде са станишев и вигенин ? нещо се скриха и дума няма от тях ? за кой викат ? в кой итбор са ?

35

генерал

преди 2 години

старшината се спука да коментира и само се оглежда по плаца такъв страх има от решетников че останах още само 4 години и после пак в артелната да мишкува

34

ъхъъ

преди 2 години

Радев, очевидно е че се провали като президент вече. Отделно от провалите стана и очевиден предател, време е да млъкнеш и да не си буташ гагата където не трябва

33

Анонимен

преди 2 години

рундьо въведе целения сертификат и съсипа бизнесите така че ще му ядете надробеното

32

русофил

преди 2 години

Радев вкарвай ни бързо в Брикс и ОНД там са ресурсите запада умира

31

Анонимен

преди 2 години

Ако кажеш че си натовски генерал, по добре се гръмни Радев :)) Язък, че ти платиха обучението в щата Алабама :)

30

Анонимен

преди 2 години

Как може един летчик, който и като такъв не е бил реални военни действия да дава акъли по всякакви теми. То самия той, че е некопмпетентен е ясно, ама червените ченгета от ДС и рускуте шпиони които са му съветниците да проверят пак какво значи фигурант.

29

Анонимен

преди 2 години

Радев никой не разбира ценовата политика на Булгаргаз, щото тя е дъщерна фирма на Газпром :)) Че има българи там, има, ама нали се сещаш какви са :)) Едно дружество като Булгаргаз да излиза винаги на загуба през последните 30 години и да продължи да съществува, не е ли съмнителна работата :))))

28

Анонимен

преди 2 години

Кризата си е навсякъде. Както и да я наречеш няма да сбъркаш. Я кажи кой е тоя наш господар, който ти препоръча Кирето Петков? Появи се от нищото и към нищото се е запътил, но и нас ни е повлякъл натам, което е бедата.