349

От Вселената

преди 2 години

Така в Рая Адам и *** си Живели, прегръщали се двамата и пели, Танцували си по полята, а в гората се надбягвали със сърната. Целували се те. Обичли се е поглед. Ден и нощ. Нощ и ден, превръщали нощта в ден, така било всеки Звезден Ден, Тъй както Земята се въртяла... но не щеш ли дошли след 1944г и земята цялата в ТеКеЗеСето изгоряла..Сега стоят и чакат от небето Не само Дъжд да вали, но и Нафта, Дърва, Газ, Въглища ..па и Луканки, Мляко, Хляб, Кокоши яйца, Запъртъци, Зелева Чорба, Ракия, Вино!

348

Ментора бай Иван

преди 2 години

Лъжеш Кирчо , най-много два кораба да дойдат и това ще е!Като мухлясалата царевица на бай Жельо - това е Американската помощ!

347

Весел

преди 2 години

Течен газ ни докара, даже без посредник ни го.....вкара. Кораб газов се задава, от терминала газа се подава...за цената тъй прекрасна....кики лази по партньорските килими.

346

6556

преди 2 години

Марио Драги: Повечето вносители на газ откриха сметки в рубли - това е истинската новина днес. А ние "умните" "преданите на западни интереси" "немислещи са народа си" спряхма плащанията и ни резнаха газа. Е как иначе щяхме да се молим на сащ за в пъти по-скъп газ ?!? малоумието ни е безконечно!

345

EEEEEE

преди 2 години

Едно нещо да направи най сетне. Америка ще плаща а така!

344

Анонимен

преди 2 години

Два кораба са добре, но по-добре да бяха два танкера... Но нищо не се казва за времето ПРЕДИ да пристигнат, до времето за подготовка на газта за използване - ще има ли топла вода? А ток? А със следващите две седмици от юни какво ще правим?

343

Анонимен

преди 2 години

На лъжливото овчарче никой не вярва, Киро. Ефекта като те хванат, че мамиш и лъжеш постоянно

342

не може да бъде!

преди 2 години

Изявленията на г-н Петков са благи приказки за наивници и хвърляне на прах в очите за да не се виждат глупостите които прави!Втечненият газ от САЩ може да бъде по-евтин само конюнктурно-за определена пратка или за период до един месец!?Другата причина е че руският газ сега е наистина доста скъп заради глупостите нашефовете от ЕС-или са отказани предишни договори или са променени - спотовата съставка е 70% според информацията.А Турция,Унгария,Сърбия и Австрия нямат никакви проблеми с цената!?

341

От Вселената

преди 2 години

Юдеите Владимир Шаломович (Путин) и Давид Ааронович Менахем Мендел (Дмитрий Медведев) трябва да се изпратят при Мойсей в насипно състояние. Доку Уматов и Уйгуро - Булгарско Братство знаят Как и Кога!!!

340

Анонимен

преди 2 години

Кирето или не е учил никога в Харвард, още повече икономика и или като дойде на власт като всички до сегашни пишман политици му са ампутирали мозъка и мисли с аналния си нерв. Патологичен лъжец и лицемер се оказа xайвана

339

ЦЕНАТА НА АВАНТЮРАТА

преди 2 години

РЕАЛНОСТТА: Цената стана с 30% по висока - първо гърците плащат повече за руския газ, след това Гърция слага надценка и МЕТ слага надценка. ОЩЕ: "Никой, никога не е твърдял, че плащанията в рубли са в противоречие с ограниченията. В действителност повечето вносители на газ вече откриха сметки в рубли", Марио Драгию. / / / ИЗЛИЗА, ЧЕ ЗА СЪЩИЯ РУСКИ ГАЗ ПЛАЩАМЕ СИЛНО ЗАВИШЕНА ЦЕНА, ОТ КОЯТО ПЕЧЕЛИ ГЪРЦИЯ И ПОСРЕДНИЦИ. ИНФЛАЦИЯТА СЕ НАПОМПВА, БИЗНЕСИ ФАЛИРАТ, А КИРИЛ СЕ Е ГЕЛОСАЛ, ЗА ГОСПОДАРИТЕ.

338

РАДЕВ,

преди 2 години

ОТТЕГЛЯЙ ДОВЕРИЕТО, ЧЕ ИКОНОМИКАТА ЗАМИНА! СЛЕДВА И ВЪПРОСА ЗА СМ!!! ГЛУХ ЛИ СИ???

337

Йоаким

преди 2 години

Кире,Кире тези неща ги разравяй на баба ми на хурката!На лъжите,вече никой не ви вярва!За 270 $ хората плащат 1000 куб.,ти пак лъжи и пак лъжи!

336

Обективно

преди 2 години

ЗА КОЛКО ДНИ ЩЕ СТИГНЕ???

335

Анонимен

преди 2 години

И какво като знаете, че Кирчо лъже за цената на газа? И какво като се досещате, че даже в тази цена е включено и предателството за РМС? Това вече не е достатъчно. Лъжецът и предателят трябва да понесе заслужено наказание.

334

Да питам

преди 2 години

Къде е евтиният украински ток който договори преди месец?

333

Анонимен

преди 2 години

След Социализма думата .... Танкер със Згъстен Газ и Танкер със Втечнен Газ стават като едно понятие - Абе Танкер Бее...

332

разкарай Нинова

преди 2 години

Киро - разкарай руската kpaва Нинова. Руски нощни гърнета не ни трябват в правителството.

331

qwerty

преди 2 години

Междувременно още 10 европейски фирми са си отворили сметки в рубли, а Марио Драги, дето все се дърви на Русия е казал, че плащането в рубли не е проблем -хахаахх. Само Киро-Простото купил газ на под пазарната цена от Камила Харис. Алооо, кой ще ти продаде газ под пазарната цена при положение, че всеки търси газ сега?

330

П.К.

преди 2 години

Наш Кирчо да не говори, а да действа. Първо, да уволни "вицето" на "ефективното" управление и да закрие тази щуротия. Защото това вице първо е длъжно да работи ефективно, а след това да иска да работят така и институциите. Второто е да остави един-двама вицета, а другите всички, които бяха ударени в земята от избирателите, да ги разжалва. Третото... май е това, което искат ширешите се и набиращи скорост и мощ протести на обикновенните българи.