30

Анонимен

преди 2 години

До 18. Ще гледаме каквото искаме, приятелю. Нали живеем в свободна страна? Или не? Как иначе ще разберем къде е истината? Стряскащо е, че хора, които гледат само една телевизия, напират да дават тон в живота на останалите.

29

Анонимен

преди 2 години

"КАКВИ НАПРИМЕР?" Е, какви, какви?? Ти у вас самовар имаш ли? А одеколон за пиене?

28

Анонимен

преди 2 години

"Руснаците имат в домовете си технологии, за които ти не си чувал." елдата ? ако не беше прословутото изказване на един руски министър че елдата ще стигне за всички светът нямаше да знае за съществуването и.

27

do 28

преди 2 години

Парите в стойност като коментарите ти ги оставям за бакшиш на сервитьорката , защото мога

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Руснаците имат в домовете си технологии, за които ти не си чувал." КАКВИ НАПРИМЕР? :)))) Тайна машина за правене на квас? !!!

25

Анонимен

преди 2 години

До 14. Това,което си написал, не го мислиш насериозно нали? Просто у теб говори злобата, а тя е лош съветник. Руснаците имат в домовете си технологии, за които ти не си чувал. Колкото до ръждясалите калашници, можеш да се присмиваш над чуждата бойна техника, ако ти имаш по-добра. Но ти нямаш никаква. З..никът ти е гол. Затова, по-добре, помълчи.

24

Българин

преди 2 години

То бива бива фейк ...

23

Анонимен

преди 2 години

Така, така, не са компютри а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Но при пълната липса на добри новини за свободния свят и това е нещо." ДОбри новини за свободния свят колкото искаш. То човек да се чуди коя от коя по-добра: пародията онзи ден, Черноморските безсмъртни кораби, руското "стратегическо отстъпление" при Харков, доставките на газ от САЩ, и още и още. :) А тепърва ще става забавно. :)

21

Анонимен

преди 2 години

в Херсон започна чистка на "администрацията" на измислената република. прападнаха плановете за референдум на рашистите.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19: добре поне че осъзнаваш че живеем в свободен свят, а твоите рашисти -в диктатура. Е, и харошите новини за тях не ги чакйа следващите няколко десетки години.

19

Dior

преди 2 години

Нещо не сте разбрали драги ми не че са се оттеглили а Путин ги сменя

18

Анонимен

преди 2 години

Путин ги уволни всичките, не са се махнали сами. Даваха го по телевизията, не по българската, рязбира се. Ние сме със запАда.

17

Анонимен

преди 2 години

До До 2/7 "Още вчера имаше на живо излъчване срещата между Путин и новите губернатори по руската телевизия"24"та не е лошо да спреш да разпространяваш лъжи!" Зрител на руската 24 часа обвинява някого в разпространение на лъжи. Да се смее ли човек, да плаче ли! От друга страна е стряскащо, че европейски гражданин гледа руска държавна телевизия.Това е все едно обикновен европейски гражданин да гледа държавната телевизия на Мозамбик или Ботсвана (макар че съм сигурен,че ги обиждам с това сравнение)

16

Анонимен

преди 2 години

брей - вече и губернатори дори не искат да са хората в Русия, всички с повечко ъкъл напускат потъващия кораб

15

Анонимен

преди 2 години

Слаба статийка.

14

Бай Миле

преди 2 години

Не ги мислете руснаците, така като гледам идеално си се оправят без нас. Всичко са измислили. Просто на някои ни е трудно да свикнем с новия ред, а именно разпадането на долара и американските борси/очаква се всеки момент, биткойн вече започна/. Очаквам и Китай да разцепи HSBC и тогава рева на англичани и американци ще е пълен.....няма вечен строй, а този се изчерпа

13

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че всеки мислещ човек там би искал да се махне далеч. Освен да пият и да сипят ядрени заплахи, друго не умее колхозническата управа. Типично за държави от третия свят. А едни украински фермери вече 5 месеца им виждат сметката на "великаЯ" армия. Горките руски боршаджии не знаят в коя посока се стреля с раздясалите си калашници. Тоалетни чинии чак крадяли от украинците, че за първи път виждат подобна "технология".

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Пък в крария всичко работи затова ще си получим умрелите 50 годишни таралясници със 100 години закъснение(ако въобще ни ги доставят).

11

До8

преди 2 години

Най вероятно говориш за Украйна?