494

младен

преди 2 години

Какво парти ще настане в края на месеца....ама лаком *** кръв с.ер.е. Хак им е.

493

Анонимен

преди 2 години

Настаниха ги в хотели, за да дадат пари на техни хора - хотелиери. Обаче през тези 2 месеца трябваше да ремонтират държавните бази, за да могат сега да ги настанят в целия им капацитет на нормални условия. И пак няма да им стигнат местата и ще се окаже че ние доброволците трябва да помагаме. Седяха си на ушите 2 месеца от правителството.

492

Анонимен

преди 2 години

хотелиерите бяха много доволни когато данъците ни плащаха за хохолите и не разбираха какъв си го слагат, а сега изпадат "леко в паника"...

491

Анонимен

преди 2 години

хахахаха

490

хм

преди 2 години

ОСТАВКА НА КИРО ПРОСТИЯ И ЦЕЛИЯ КАБИНЕТ!

489

ТТттт

преди 2 години

До хоратаПърво прочети малко защото условието беше до началото на сезона. И ако ти беше хотелиер нямаше ли да се възползваш. Помисли малко

488

Анонимен

преди 2 години

Имам познат с малко хотелче, който категорично отказа да настанява украинци! Предрече точно тези изпълнения. нямат гонене "клетите" бежанци. В германия и Полша на палатки, а тука СПА.

487

Иван

преди 2 години

Държава, която се грижи повече за чуждите граждани, отколкото за своите НЕ Е РОДИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

486

ало ало

преди 2 години

викайте путин да помага да ги изгоним, като чуят името му и ще изфирясат!

485

Укри - фашисти

преди 2 години

Видяхте ли във фейсбук изказването на една украинка за нас БЪЛГАРИТЕ. Нарича ни ***, фашисти и *** и второ качество хора. Намере го и гледайте. А ние защо ги питаме? А защо не излязохте на протеста на Възраждане да се съберем 200 000 и да бутнем правителството, загробващо БЪЛГАРИЯ???

484

Димитров

преди 2 години

Сирийци и кюрди по резерватите а? Укри по хотелите. Хаха

483

Анонимен

преди 2 години

Правителството сгреши с тези 40 лв. на ден и с настаняването по хотелите. Трябва ни патриотично правителство!

482

пенсионер

преди 2 години

Вие какво си мислите ,че тук са дошли случайни хора ,дошли са тези които имат ,а беднотията се крие по мазета и дупки Не подкрепям войната ,Путин е луд ,но руснаци и украинци са еднакво нагли ,търгаши и винаги готови да излъжат ,всичко това е наслоявано с години от управлението на СССР.Тези ще се бият с години ,а ние трябва да ги хрантутим ,защото сме им длъжни ? Море и почивка не сме виждали с години ,а тези като почнат жегите ще ревнат за планински курорти ,а стига вече .

481

хората

преди 2 години

Добре де, не помислихте ли за сезона ПРЕДИ да се юрнете да ги настанявате по хотелите? То добре беше- реклама колко благороден бил тоз и оня хотелиер. Ам после?

480

Анонимен

преди 2 години

ПAPA,ЗИTИ, но го закриха със звездички

479

Анонимен

преди 2 години

До Иванов ------- Напълно си прав, да им дадат по една метла и да метат, .....поне улиците ще са чисти ако не могат да им осигурят друга работа. Не е необходимо да знаят български, не се изисква някаква специалност или тренировка, а само да въртят метлата....Нооо те предпочитат да са ***

478

Ади

преди 2 години

До Бате ИвоНе съм напълно съгласна, защото това е не просто срам, а унижение за нашия народ - родителите ли не са работили и плащали данъци или нашите децата не заслужават повече от едно украинче? Да, всички са деца и ние също сме отговорни родители. Къде е тази държава, която има пари за други, а собствените си деца оставя на ... ами да вървят в Америка, ако тук не им харесва. Това правителство е ПОЗОР.

477

Аз

преди 2 години

До Анонимендай си твоя надник и зад?ник също

476

Таралеж Накълбо

преди 2 години

Няма проблем. За НАШИТЕ деца нали е добра базата. Тези да си стоят на 4-5 звезди без да работят. То пък защо да работиш ако може и да не...Няма проблем.

475

Иванов

преди 2 години

До Анонимен Я колко улици плачат за метене! И аз искам лукс и екстри и да се разхождам по цял ден по моловете, ама няма!