109

Анонимен

преди 2 години

Целия запад крадливи племе Винаги крадяха, и винаги крадьт... Никогда Никой не ги упреквал. Никой не вдигал глава. И сега правят оправдания за кражби. Что почнаха с едни, започнат и с други. Ей Борел ще дойде ред и на твоя а сметка някой я я вземи. Така что-то много лаяш.

108

Анонимен

преди 2 години

До 127 - млъкни бе ***, тия ли крадци ще ме убеждават че защитават каквито е да е човешки ценности? Толкова ли сте да разберете, че в техните планове и цели - никой обикновен човек, независимо дали европеец, украинец, българин няма знапение. Че всичките ум лозунги за демокрация, свобода и права нямат нищо общо със собствените им действия. Че имаш "права" само когато на тях им отърва.

107

Сатир

преди 2 години

"Борел: ЕС да изземе руските валутни резерви, за да подпомогне Украйна" - Защо не - Да вземем собствеността на старите демокрации, за да върнем всичко откраднато на бившите колонии.

106

Анонимен

преди 2 години

АЛО ДАНС, ВРАЖЕКСИ АГЕНТ РУСКИ ТУК, АРЕСТУВАЙ, ЕКСТРАДИРАЙ!

105

Анонимен

преди 2 години

РАША ХЕПТЕН ЩЕ ОГОЛЕЕ,ЩЕ Й ПРИСЕДНЕ!

104

Анонимен

преди 2 години

До Тенгри Кан, к.105 Грамадната сума, която г-н Борел, фрау Урсула и т.н. се готвят безочливо да откраднат, е твърде вероятно Русия да я оцени в брой атомни бомби,които руският народ ще хвърли чрез своите самолети ИЛ-80 върху родината на шефа на Съвета на Европа с надпис Подарок от России. Предполагам, че 5-6 броя стигат. Народ не се лишава от тази грамадна сума заради алчността на Западна Европа и САЩ.

103

НЯКОЙ

преди 2 години

Някога фашистите в Германия са конфискували парите на евреите, така че историята май се повтаря, пък после Путин бил лош.

102

българин

преди 2 години

Крадец ли се кани да става ЕС?-:((( Много разочароващо ако се случи!

101

Анонимен

преди 2 години

ТОВАРИЩИ, ЧАКАЙТЕ БЕ, НАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ И КАПИТАЛИЗЪМ? ЩО РЕВЕТЕ СЕГА? АЙДЕ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ЕКСПРОПРИАЦИЯ.. . КАТО Е АН ВАШ ГРЪБ НЕ Е ДОБРЕ, А? ВИЕ КАТО КОНФИСКУВАХТЕ АКТИВИТЕ НА РЕНО В РУСИ МОЖЕ, НАЛИ?

100

Анонимен

преди 2 години

НИЕ ТРЯБВА ДА КОНФИСКУВАМЕ РУСКИТЕ ИМОТИ ПО МОРЕТО,Ч Е ДА СИ ПЛАТЯТ ЗАДЕТО НИ СПРЯХА ГАЗА!

99

Анонимен

преди 2 години

"Ценностите" на самопровъзгласилата се за "развита"западна цивлизация в пълния им блясък. Толкова за "основания на право ред". И като оставим настрана геополитиката, дано все повече хора почнат да си дават сметка какви античовеци са по върховете и взимат решения касаещи живота ни.

98

Анонимен

преди 2 години

ААА НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПРИХВАНЕМ ГЛОБАТА ЗАДЕТО НИ СПРЯХА ГАЗА И НАРУШИХА МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР!

97

Анонимен

преди 2 години

2014-2015 гледах интервю с един умен човек, не му запомних името за съжаление. Той каза дословно: "Гледайте на ЕС като на октопод. Като всеки жив организъм, трябва да се храни. Така, че трябва да пуска пипалата си и да заграби колкото може повече. Докопа ли веднъж, не пуска. И ще направи всичко необходимо, за да оцелее" /той-октопода/ /В случая храната са ресурси, човешки и природни на страните-членки и апетитни други територии/.

96

Ианов

преди 2 години

Къде е неприкосновената частна собственост? Утре някой може да реши, че моите пари могат да свършат много по-добра работа на друг и да му ги даде.

95

Анонимен

преди 2 години

Данков Крадци и лъжци! Боже, накажи ги!

94

Анонимен

преди 2 години

крадци и мошеници само крадат чуждото

93

1

преди 2 години

Ей от ЕС,не се мислете,за господари на света,какви средства ,ще отнемате,ако ще отнемате,отнемете всички помощи,дадени от ЕС,на комика зеленски,той ви лъже,а вие,все го инжектирате със средствата,на всички членки на ЕС,нямате право на това,трябва да попитате,дали трябва да дарявате средства,от членския внос на страните,не всички са съгласни,на това.

92

Анонимен

преди 2 години

Евала на НАТО. Настрои братски народи да се избиват и ще използва техните пари, за да плати за тази война. Русия изчака прекалено дълго и сега ще плати цената за това. Трябваше много преди 2014 този въпрос да бъде решен.

91

Русия

преди 2 години

открадна олиото и пшеницата на Украйна, сега да си я платят. Да си платят и откраднатите перални, тоалетни и т.н.

90

фодал

преди 2 години

Това ми напомня за практиките от средновековието. Да не се наложи тия пари да се връщат с огромни лихви