95

Я па ти..

преди 2 години

До Шефа 196 Шефе , не си прав ама айде.Позора е за Русия.Отношението към нея вече ще е различно.

94

Хора

преди 2 години

Честит 9-ти Май.

93

Анонимен

преди 2 години

Охооо.... вече сте заели работни места много рано, да не пишете от Сибир? Има българи, които са за Украйна, има и като вас за Русия и искат да се върнем в 19 век. На Русия вече и преминаха най-добрите времена, Китай ще направи така, че енергоносителите и да са по-малко търсени и тенгу нету в Росии.

92

Факт

преди 2 години

Лъжа...

91

Историята се повтаря

преди 2 години

То така и един с мустачки твърдеше, но историята учи и още повече на този ден. Малко да се усмири Европа, че щеше да е ...ланд ако не бяха руските хора и дух.

90

Пенсионер

преди 2 години

До Въпрос 187 А кой е дал право на Путин да съсипе две държави и да навреди на ЕС, от което страдаме всички ?Сигурно ти харесват цените у нас ? Тръгнал Путин да защитава. Засрами се.Айде бегай .

89

Въпрос

преди 2 години

Кой е дал правото на *** фон дер фекален да говори от името на Европа

88

Анонимен

преди 2 години

Когато Британия излизаше от ЕС, спомням си, че имаше някои предположения, че явно лидерите на кралството са много добре осведомени какво предстои за Европа и бързат да напуснат и да се спасят....Сега разбирам какво са знаели, че ще се случи!! И сигурно са получили информацията от Щатите...

87

защо

преди 2 години

Ех Йоанка, Йоанка ... Дано ти си математичката. Ама като гледам хала на Европа, може и да си цитирала. 72 години ...

86

Сандо

преди 2 години

и да си спомним че на тая дата преди 23 години летятха НАТОвски самолети и бомбандираха съседна Сърбия. 3 месеца ги трещяха, сринаха цялата инфраструктура и официалните жертви са към 3.500 цивилисти и над 10.000 ранени и осакатени. Да, това са тия същите дето сега са зад Украйна.

85

Анонимен

преди 2 години

Студена змия!-:((( Отврат!

84

Анонимен

преди 2 години

Ти може да си с Украйна, но аз не съм!

83

Чичо

преди 2 години

Мда...и точно това ще я затрие Европата. Грешният избор.

82

Анонимен

преди 2 години

Тя ще ми каже на чия страна е правилно да бъда! А защо изобщо Европа трябва да заема нечия страна? Да заемаш страна не означава ли, че вече учавства във войната?

81

Бай Гроздан

преди 2 години

И какво е ЕС спрямо Русия?Имали били пари.Добре,но Русия днес не им иска парите за газа,а тя държи ресурсите,а какво са пари,с които нищо не можеш да купиш,както днес Русия не може да купи нищо от ЕС?След като и забраниха всичко да се продава на Русея,остава единствено да забранят и на себе си да купуват от нея с нейните пари,но за нейните ресурси има и други пари,а за парите на ЕС останалите ресурси са прескъпи,за да е конкурентна икономиката им с вълната от Азия.

80

Анонимен

преди 2 години

Работят усилено означава че ще открадне каквото може в нарочно предизвикани смутни времена и ще се пенсионират. Нямат решение за климата и не могат да го наложат на цял свят. До кога ще наливат в безсмислени бойни действия, които не са наш проблем и се изживяват като световен арбитър и жандарм за сметка на бясна инфлация.

79

Анонимен

преди 2 години

УСА говори чрез платените си слуги в Европа. Целта е унищожаването на Европейската икономика.

78

Алтерниращ веганист

преди 2 години

над 50 процента от българите смятат че украйна и нато са предизвикали "специалната операция" в украйна. Това е най-вискок процент в европа. Също се наблюдава корелация между поддръжниците на русия и "специалната й операция" и отричащите ковид и ваксините от преди три месеца. Като пример - прошляците от възраждане. И двете хибридни акции разбира се са водени от русия, и намират най-голям приемственост в населението в българия което се отличава с дълбок путинизъм и агресивна тъпота.

77

Анонимен

преди 2 години

Тая леля пак се изживява като континент. Психически е болна.

76

Бъди

преди 2 години

Проклета, фрау смърт!!!Слава на Русия!!!!