187

Анонимен

преди 2 години

еврейски неонацист

186

Фашист

преди 2 години

Говори за нацизъм

185

Деебъ

преди 2 години

Стига бе, наркомане! Висиш на едно кресло, говориш глупости всеки ден, все просиш пари и оръжия. Заобиколен си с цял взвод горили да те вардят, ходиш навсякъде с охрана. Затворил си се в бункера и не смееш да шаваш!

184

Анонимен

преди 2 години

Много объркани българи, обсебени от глупост и лошотията. Липсва им образованост, много жалки. Ако са на мястото на украинците и половин ден няма да издържат.

183

Бнг

преди 2 години

Интересно защо чистокръвния хазар Зеленски се оженил за украйнска *** и има деца от нея?

182

Анонимен

преди 2 години

По-голямо зло от Зелебоба няма. Плюя на Украйна и на Зеленски. Вие сте зло в изкристализиран вид. Русия ще ви изтрепе напълно заслужено.

181

Д-р Путин

преди 2 години

""С Нато и фащ да се приключва, че да се успокои светът най- после!"............... в частност и с укрофашагите и наркоманчето също трябва да се приключва!!!Да.... Това е решението, но това е тежко злокачествено образование и трябва сериозно оперативно лечение и.... и доктор Путин вече започна ампутацията!!!!

180

сериозно...?

преди 2 години

Що за объркано същество може да каже "подкрепям Русия в тази война" и "солидарен съм към украинското население" в две съседни изречения? Най-вероятно такова, което не разбира значението на думата "солидарност" отвъд това, което е прочело в тълковния речник. Zомбита, разбрахме ви вече zеутралитета, няма нужда да пишете повече.

179

Аз есмь царь

преди 2 години

Самият Зелебобик е най-голямото ЗЛО.

178

Да, така е

преди 2 години

Върна се. ПРЕЗ 20014 ГОДИНА, платено с американски пари и водено от нацистки реваншисти

177

Аз есмь царь

преди 2 години

Самата Зеля е най-голямото ЗЛО.

176

msm

преди 2 години

И руССия го е подкарала да създава измислени руССки републики в независима Украйна. Докъде ли ще го докарат!? Полярното изчадие В.Путин и неговата клика заслужават съдбата на Милошевич и Младич!

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 247 - Сърбия в лицето на Милошевич и Радко Младич убиваха и разрушаваха градове на хървати, босняци, словенци. Масови гробове на момчета и мъже, създаваха сръбски републики, като само в Хърватска те бяха 3. Ирак окупира и разруши Кувейт, без никаква причина! Афганистан беше убежище на ИД, която атакува САЩ на 11.09.2001. Какво още трябва да научат и осъзнаят невежите за да прогледнат!?

174

Анонимен

преди 2 години

Как Съветският Съюз е включвал България бе неграмотни руски ***?

173

msm

преди 2 години

До ВЪПРОС - Боже колко мъка има по този свят, Боже! Във всяко стадо има крастави и заблудени овци, вярващи, че вълка не е вълк. България е зад Украйна и нейната борба за независимост! Фашистите си личат по време на война - със сила искат да превъзхождат другите нации - разрушават, тероризират и тормозят, убиват! Ламтят за територия и господство! руССия е всичко това в днешно време - ултранационалистическа и фашизирана държава!

172

Злото

преди 2 години

Е точно зеленото артисче което се толкова взе на сериозно със злините, че измести и началника си байдън

171

ВЪПРОС

преди 2 години

Думата Ковид се замести със Зеленски - във всички БГ Новини - в Западна Европа и Света не е така .За мен Зеленски е Бай *** , всички Българи сме на страната на Русия .

170

Анонимен

преди 2 години

Злото се завърна в Украйна още през 2014, с паметниците на фашасистите, с палежа на живи хора и разстрела на протестиращите, с военни формирования от породата на немските СС, с милитаризацията и забраната на езици и народности. И това зло гласува на резолюцията срещу фашизма с "не" или въздържал се, а сега мечтае за нов световен ред, който да оглави, по признание на американския фюрер. Фашизмът и този път ще унищожи европейците, и те пак няма да са разбрали какво точно се случва...

169

наблюдател

преди 2 години

Не знаех,че България е била република на СССР .

168

Анонимен

преди 2 години

България бе напът да стане съветска република на два пъти. Това бе едно от най-срамните дела на нашите болшевишки натегачи. Но дори руснаците тогава ги досрамя да ни вземат.