157

Кики

преди 2 години

*** на Копейкин са на нивото на идолите им в Москва!

156

Анонимен

преди 2 години

Може да си забодеш знамето у вас, но на обществените сгради в Република България, може да стои само българското знаме.Защо фъндъкова не е боднала до сега знамето на Сърбия, на Ирак, на Сирия...

155

Анонимен

преди 2 години

Всичко скача от юни, а те ни съветват да спрем да си караме колите, да пестим. И това е заради солидарността с държава, извън НАТО и ЕС. До сега не бяха солидарни с нито една такава държава, никога не се е случвало. Общо всички мразят само и единствено Русия, не обичат, а лицемерят с Украйна. Толкова е гнусно!

154

Анонимен

преди 2 години

ще дойдат общински избори и ще виете на куч в бандеровската община

153

Анонимен

преди 2 години

НЕ СТЕ НАРОД А М ЪР ША И ЗАТОВА С ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ СВЪРШИ

152

Анонимен

преди 2 години

Как не ги е срам тези от СОС , които крадът и с гъ...за си да се изказват .

151

Към Анонимен

преди 2 години

Ми що не се хванете с Копейкин и дружно да емегрерате бре братския съветски народ . Ивейте там байрака.

150

Анонимен

преди 2 години

А, вашето поведение бе?Кой ви дава право да веете символа на Бандеровци, на азовските нацисти? Украйна на славяните е едно, но Украйна на майдановците съвсем друго.Герб окончателно потвърдиха, че са ястреби начело с един *** и напорист Андрешко. Приключих с вас и се срамувам, че съм ви подкрепял.Бъдете сигурни, че вече сме много.Лошото е, че нито Киро става, нито Янев, че и той се е забъркал с долнопробни метреси.Как пък не се намери един лидер със свестно семейство! Май само Костадинов остана

149

Оставка

преди 2 години

Вън! НОВИ ИЗБОРИ!

148

ИСТИНАТА

преди 2 години

АНГЛИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН И СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКАТА ШЛЬОКАВИЦА,НАРЕЧЕНА ЕЗИК! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ АНГЛИЯ И САЩ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

147

Закривай

преди 2 години

окрайна!

146

Анонимен

преди 2 години

Тия герберски калинки вместо да ми развяват чуждо знаме на сградата на кметството, да вземат да осигурят топла вода и след 1-ви юни, че тогава ще ядат хурката.

145

Позор

преди 2 години

На Костадинов и бандата му в парламента плащаме грешни пари да ходят да крадат по первазите чужди вещи!

144

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН И СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКАТА ШЛЬОКАВИЦА,НАРЕЧЕНА ЕЗИК! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

143

Офффф

преди 2 години

Аз неискам украинско знаме никъде в България, освен на бежанския палатков лагер до границата!

142

Шаши

преди 2 години

Само да питам: След като Столична община е окупирана от украинците, какво правим? Тя не е легитимна. Кога ще имаме нова община и кога ще се гласува? Всички решения на СОС са невалидни, така излиза.

141

Анонимен

преди 2 години

Тоя даже и трагикомедия не е, жива трагедия е! Боже, защо такива продажници се избират на възлови места, че и пари за това вземат? И самочувствие да плещят простотии.

140

Продажници

преди 2 години

За тях достоинството на България не е на първо място. Да им припомним, че при посещението на Росен Плевнелиев в Киев през 2014г. украинските националисти са скъсали българското знаме. Никога не съм се срамувал от това, че съм българин, но такива д_педавци са срам за нас.

139

Какво следва

преди 2 години

Оказва се, че Софийският Общински съвет се нуждае от сериозно обезпаразитяване. Да не забравяме това на следващите общински избори.

138

Предатели

преди 2 години

В Киев дали са издигнали Българския флаг на общината им? От благодарност, че подслонихме жените и децата им 4-5 звездни хотели по морето.