109

Анонимен

преди 2 години

Украйна вече е потопила 11 руски кораба. Пише сумарно кораби и катери, така че не знам точно колко са катерите, но се увеличават. Засега само подводници не съм чул да потопяват. С тях е по-трудно, но не и невъзможно.Жертвите от руска страна надминаха 25 хиляди, а свалените самальоти са над 200!

108

Анонимен

преди 2 години

Черно море по протежението на варна и бургас вече е успешно превзето

107

Анонимен

преди 2 години

Да избиеш толкова хора само за да реализираш имперските си амбиции си е военно престъпление> Дано да видим Путин арестуван в Хага!!! Прав е някой писал преди мен "Русия ще огладнеееееее" !

106

Анонимен

преди 2 години

Рашките имаха шанс преди Америка да даде модерни оръжия. Вече се забавиха.

105

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Соломон Паси каза няколко изречения които са в интерес на България - България трябва да е Фронтова Държава , САЩ трябва да си преместят Ядрените Оръжия в Бургас и Варна , Туристите трябва да се изгонят от Хотелите и там да се настани САЩ Армията .Президента Първанов - Един Министър прати БГ Армията в Афганистан , нямаха оръжие и каски , този Министър не Дойде на Посрещането на Ковчезите с Умрелите БГ Войници .

104

МНЕНИЕ

преди 2 години

Русофобите се задъхват - не могат да обяснят защо България обеднява все повече .Въпреки Американските Танкове в България .

103

Червенушко

преди 2 години

Голямата мечта на Румен Радев Беларус ако е дясната ръка на Русия то България да е лявата . Слава на БСП !

102

Анонимен

преди 2 години

Е що да не го ударят? Те им удрят цялата държава стотици мостове са унищожени, ЖП линии, Заводи .... много ясно ,че ще им ударят връзката към Крим. От където мислят да атакуват Одеса.

101

Краят

преди 2 години

Латвийски военен е заявил че Киев иска да удари Кримският мост на 9-май и че това ще доведе до ядрен отговор от страна на Русия.....ужас.

100

ДО 126

преди 2 години

Русия ще огладнее ?Вярващ ли си ?ЕС ще види какво е глад .

99

Джо

преди 2 години

25 000+ убити руснаци, 60 000 ранени, унищожени над 200 самолета, над 1000 танка, над 2500 бронетранспортьори и прочие. Всичко доказано с факти и снимки от руските гробища. Пък вий си вийте, че *** н побеждавал кеф. И още ще има. ;)

98

Анонимен

преди 2 години

То на тези американци и англичани,освен войни и кражби на пари и природни ресурси от други страни нищо друго не им в главите...те не могат да виреят когато има мир в света...

97

Анонимен

преди 2 години

До 124 Много си е добре човека. След тези самови разрушения Украйна няма да спре да се бие. Путинистан в даден момент, ще огладнее и ще иска Мир. А мира ще означава победа за Украйна и влизане в ЕС и НАТО. С такива силни съюзници Украйна неможе да бъде превзета.

96

Сега

преди 2 години

Джо,този наци фейк не минава вече измисли друго примерно нещо с Кримският мост?!

95

пияница мистик

преди 2 години

До Сибирстан === Абе чети им малоумщинитe и им се кефи :))) В началото Путаpaната с изкривена от злоба физиономия говореше, че вече държава Украйна няма да има и ще убие Зеленски и цалата му фамилия. Нaшите pyтлеpaси заквичаха от възторг и заповтаряха думите му. После Пyтаpaната видя, че няма да стане както си я мисли и заяви, че само източна Украйна му е нужна. Нашите пyтин0питeци изведнъж заквичаха в хор новите слова на Вожда, че видите ли колко добър изверг бил. Вече не искал цяла Украйна :)

94

Джо

преди 2 години

Къде е фрегатата Адмирал Макаров? На гости на крайсера Масква - на черноморското дъно. Ха ха!!!

93

Факт

преди 2 години

Туко що Украинските медии съобщиха че тяхната армия,победоносно отстъпва по целият фронт в Донбас.А Руската и ДНР армии позорно настъпват...

92

Анонимен

преди 2 години

БГ.си е затънало и без война.

91

Данчо Пръча

преди 2 години

Асен Василев (ОЧКО) ще отблъсне агресора.

90

Анонимен

преди 2 години

България е в НАТО. Руските гимии ако пробват нещо ... всичките ще отидат на дъното. Както отидоха на Хитлер и на Япония. Никой неможе да се мери с флота на САЩ и Англия. Такъв няма. Най малко това , ще е путинистан . Виждаме, какво става около бреговете на Украйна с корабите на окупатора. А те нямат нито флот , нито самолети.