115

Анонимен

преди 2 години

до 151 моляяя, пенсия на учител 750 лв? Вие в коя България живеета?

114

Анонимен

преди 2 години

до 152 браво, ама в България ли?

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 Живея в град с 16 хиляди население. Защо?

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 "там може да е някой ваш учител от училище." Моите учители от училище отдавна са пенсионери, но никой не рови по кофите. Може би защото всеки учител с над 40 години стаж взема по над 750 лева пенсия. А много от тях дълго след пенсиониране преподаваха частни уроци за прилични пари. Но то се иска работа и акъл. С ядене само не става.

111

Анонимен

преди 2 години

до 149, а като е толкова добре по селата и извън София ти сега къде щивееш само да те питам?

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "Знаеш ли, че в провинцията и 1000 лв месечно е мечта за повечето хора?" Мечта е за хора, които ги мързи да работят и нямат квалификация. Аз съм роден и израсъл в малък град, живял съм и в големи, включително световни мегаполиси: навсякъде е едно и също: хората с възможности са добре, тези без, страдат. НЯма такова нещо като "провинцията". Знам доволно хора от "провинцията" живеещи съвсем нормално и даже много добре. Лозунгите го остави за вечеринките с другарите ти.

109

Само напомням :)

преди 2 години

Оръдието е 37 милиметрово съветско зенитно оръдие 61-К, разработката започва през 1932 година, прието е на въоръжение и започва серийно производство през 1939 г и се произвежда малко след края на Втората Световна война през 1946 г, когато е заменено от по-съвременни и ефективни оръжейни системи. Но като за укрофашисти става - ще го пълнят с джепане и ще пуцат със сачми от лагери :)

108

Анонимен

преди 2 години

Средната заплата в момента е 1600 лева, не 1000, между другото - колко човека вземат 1600 лв чисто??? Знаеш ли, че в провинцията и 1000 лв месечно е мечта за повечето хора? Както вече ти казаха - София не е България, заради такива антибългарски и античовешки политики България загуби 3 милиона души население за 30 години и затова сега България е на страната на нашите братя от Русия, а не на юдо-масоно-сатанистите от САЩ и ЕС

107

Анонимен

преди 2 години

Защитниците на новото време и на ЕС, пожелавам ви чистосърдечно, един ден да не ровите и вие в кофите за пърче хляб, така както много хора го правят сега, дори хора с образование и 50 години трудов стаж. Не се правете, че не ги виждате. Лъскавите коли и витрини, са ви заслепили очите. Вгледайте се в тези нещастни хора ровещи в кофите, там може да е някой ваш учител от училище.

106

Тънък

преди 2 години

кметски хумор

105

Granik

преди 2 години

Това става за сценарии на нова комедия в стил "Господин за един ден" с Тодор Колев ,в който се правеше на войнишки паметник в селото.

104

Анонимен

преди 2 години

господин 133 разходете се в градовете и селата извън София. Ще видите какво е разруха. Училища, които са действали сега са разбити и разрушени. Болници се затварят и в големи градове извън София. БЪЛГАРИЯ НЕ Е САМО СОФИЯ.

103

Анонимен

преди 2 години

До Някой "От както сме в ЕС единственото което сме получили е свободно движение в границите на съюза и нищо повече!!" Я провери пак: в България не знам дали има и ЕДНА сграда или инфраструктурен обект без финасовата подкрепа на ЕС. Я провери пак дали българските студенти плащат такси различни от европейските им връстници в ЕВРОПЕЙСКИТЕ университети. Ако искаш провери и дали земеделието и индустрията ни е интегрирана в ЕС и колко процента от износа ни е за там и дали има мита. И така нататък.

102

Саки

преди 2 години

Ами плевенския кмет ,да предложи оръдията в Панорамата от Руско-турската война и двете картечници с по 10 цеви и ръчно въртене и 10 руски тесака за посичане.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 Средната заплата в България през 89та беше 220 лева другарю. През 80та беше под 200 лева. Билетчетата ти бяха 6 стотинки и затова се возеше на 40 годишни таралясници, и всички в транспорта работеха за без пари. Едните лъжат другите, че им плащат, другите лъжат първите, че им работят. Всички заедно се лъжат, че живеят добре, а автобуса ПУШИ, ПУШИ .... Средната заплата в момента е 1600 лева, не 1000, между другото. И караш кола. Не си спомняш нищо, няма как да "забравиш".

100

Някой

преди 2 години

До 133От както сме в ЕС единственото което сме получили е свободно движение в границите на съюза и нищо повече!!

99

Анонимен

преди 2 години

Я кажи, кое му беше "добре", че ми е любопитно дали изобщо си спомняш нещо оттогава? Много неща бяха по-добре. При заплата 300 лв билетчето за градския транспорт беше 6 ст., 1 заплата = 5000 билета, сега при 1000 лв заплата и 1,60 лв билет, заплатата е 625 билета, т.е. народът е обеднял 8 ПЪТИ, киното беше 50 ст, хлябът, киселото мляко, жилищата, почивките на море - ЗА НАРОДА ГОВОРЯ, онези отгоре винаги са били добре, ама преди поне за народа мислеха! НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ НИЩО!

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 Тия лозунги вършеха работа през Комунизма. Напоследък руските "солдати" се доказаха като нацисти, тъй че, пробвай някой по-съвременен.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Аз искам да попитам като много ни помагат колко държавни училища се построиха от както сме в ЕС? Колко държавни болници?" Аз искам да попитам защо трябва да са държавни? А искам и да попитам колко от добрите ни държавни болници и училища останаха да не са преоборудвани със ЗАПАДНА техника на високо равнище?

96

Анонимен

преди 2 години

Кмете,Киро иска заплата.ЗАПЛАТА!Не се прави на глух.Ама жена ти ще те изгони и цяло село ще ти се смее,нали?Пак тариката иска да мине метър със селската атракция.