42

Анонимен

преди 2 години

Щом отричат, значи ще обявят

41

Анонимен

преди 2 години

Досега се съдрахте да лъжете, защо сега трябва да ви вярваме?

40

Анонимен

преди 2 години

Украйна е бойното поле между Русия и САЩ и Великобритания. Украйна е нищо.

39

Анонимен

преди 2 години

Ще обяви война на САЩ и Великобритания, както българските фашисти обявиха през декември 1941 година, за да са съпричастни със своите европейски партньори Нацистка Германия и Фашистка Италия.

38

г

преди 2 години

Абе вие казахте, че и в Украйна няма да влезете 2-3 дни преди това, ама как да е :Д:Д

37

Тето

преди 2 години

До АнонименКачили са ги на танка посудата. А българите щото сме много свет. Хайде моля ти се окрадоха собствената си държава и я затриха последните 30 години. Даже тухлите избиват. ДЕМОКРАТИТЕ последните 30 години. Само парата гледат.

36

БZП

преди 2 години

Песков е категоричен! Няма да е на 9-ти! Щом той го казва, няма как да не е истина, нали? Но виж, на 10-ти вече е друга бира! Тогава може, защото на мелачката и трябва пресно месо! Много още руснаци могат да бъдат пожертвани заради очевидната еректилна дисфункция на Сударя Путин! И те с типичната крепостна нагласа ще се метнат напред. Затова и дълги години после ще обясняват, че не са знаели достатъчно.

35

Тето

преди 2 години

До АнтикомунистТи си предател първо, после си антикомунист. И социализма и комунизма е измислен в Европа. Ааа може и да си капиталист или както е модерно олигарх. И в Русия не управляват комунистите.

34

Асоциален Примитив

преди 2 години

Светът се раздели на два лагера, отхвърлете старите програмации кой какъв е, за да разберетте какво се случва. Едните са към Англия (Украйна, България и много други) а останалите са с Русия и Германия. Няма ввече англо-сакси, има англичани и германци наZисти слуги на ешкеНАZИте.

33

Анонимен

преди 2 години

Да, Тето, руснаците си умират за украинската посуда, за украинските климатици, прахосмукачки, телефони и какво ли още не. Руснаците са мародери по принцип. А публикуваните записи на камери от пощи в Беларус го доказват.

32

българин

преди 2 години

До: By the way (номер 29) Искам само малко да те поправя: Хитлер е започнал войната изненадващо, без предварително да разкрива плановете си. Но в интерес на истината, по късно същата сутрин на 22-ри юни 1941 г. първо Гьобелс говори по радиото от името на фюрера, после самият Адолф Хитлер прави прокламация към германския народ. В нея той описва войната като "военна операция" (Дежа Вю?), като представя себе си за миротворец, който цели да деболшевизира (пак Дежа Вю?) Съветския Съюз!

31

Тето

преди 2 години

До АнонименАми бих отишъл с удоволствие на лов и риболов, даже Байкал бих искал да видя с удоволствие. ААА домати в Англия, не благодаря, по добре маслини в Гърция. В англия е целото *** на човечеството там, да им слушам индийските чалги по улиците. И да ходят с камерите да чакат бъгларите като ни приеха в ЕС, е това няма как да го забравя. Да им слугуват такива като вас, милеещите за западната ласка

30

Анонимен

преди 2 години

Песков приказваше, по подобен начин, че Русия няма да нахлува в Украйна. А Русия нахлу в Украйна. Сега ни залъгва с подобен руски пропаганден бълвоч. А американското и английското разузнаване предупреждаваха непрекъснато, че Русия ще нахлуе в Украйна. И Русия нахлу в Украйна. Няма да обръщам повече внимание на руски пропагандни помиярчета като Песков.

29

Тето

преди 2 години

То па някой е умрел за украинските им посуда. По малко пият от руснаците ли ? Ми че тука бежанците всичките са руснаци говорят руски. Баба меца със скъпите коли. Вие си лайте, че селата са ви изчезнали и скоро ще станем като Мачу Пикчу

28

Путине

преди 2 години

Само така, ако не си обявил война не можеш да я загубиш, най-много да обявиш неуспешна операция.

27

Анонимен

преди 2 години

Част от оборудването, откраднато от руските войски, е отнесено в близко село, а друга част е отпътувала по суша за Чечения, на повече от 1100 км. Това бяха модерни машини, оборудвани с GPS модули, които им позволяваха да бъдат проследени чак до село Захан Юрт в Чечения. Освен това това оборудване може да се управлява дистанционно, по-специално комбайните. Когато окупаторите докараха откраднатите комбайни в Чечения, разбраха, че не могат дори да ги включат, защото комбайните са блокирани дистанционно, разкрива украинският бизнесмен.

26

Анонимен

преди 2 години

Откраднати от Мелитопол трактори Джон Диър на стойност 5 млн. долара са били блокирани дистанционно в Русия.Мародерите, чиято самоличност остава неизвеестна, са откраднали техника на John Deere на стойност близо 5 млн. долара. Само един комбайн се оценява на 300 000 долара. Според източника, първо са били откраднати два комбайна, трактор и сеялка. През следващите няколко седмици са откраднати останалите 27 единици селскостопанско оборудване. Камерата успява да заснеме, че за изнасянето на оборудването е използван военен камион с бяла буква Z, нарисувана върху него.

25

Анонимен

преди 2 години

Do 23Не само тоалетни чинии. Крадат лаптопи телефони. Има три часово видео как ги мъкнат в Беларус и оттам ги пращат в Русия без аналоговите. Даже са откраднали трактори и сеялки и са ги закарали в Чечня видно от ГПС проследяването на машините.

24

By the way

преди 2 години

Хитлер също не е обявявал война на СССР, когато го напада. Путин има добър "учител".

23

Руски скотове

преди 2 години

Никой нормален човек вече не вярва на нито една фашистка дума.Нали нямаше да нападате Украйна бе, у *роди? Бой по мръсните морди, от това разбирате само!