36

редник от Азов

преди 2 години

Батальонът се строява за последен път, старото се о.ерява, зайците бегът. Батальон Азов.

35

Нов

преди 2 години

Комплексар , понеже не го избраха за министър, сега се прави на умен, този не става и *** за зеле, казваха бабите.

34

Анонимен

преди 2 години

русия стана за смях пред целия свят

33

Джо Лекия

преди 2 години

Т72 Родени 1980 година, идеални мишени а съвременните оръжия. Тагарев, като бивш министър останал достойнсво, но с пенсия бива да запази самообладание и с малкото си самоуважение! Небива да се излага като дребен журналист както го прави и неграмотното момче застанало начело на нашата държава. За информация един руски батальон е с численост от 650/800 до 1100/1300 човека. Вместо тези удостоени с държавни титли хора да се опитът да успокоят положението те разпалват страсти и страх!? Тагарееев..

32

БОЗО

преди 2 години

До Владо Село, село много си пр...ост. Батальъна включва до 300 човека и губи не значи че всички са избити.Част са мъртви, част са ранени, а част са се на...*** от стлах и така този батальон не може да воюва поне месец, два и то само след доокомплектовка!

31

Inatut

преди 2 години

Давайте копейките да им пробиваме тиквите, защото тука едни 10% д.е.били. да се тварят на лади и за Омск , барабар с резиденто

30

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че няма вариант фашистка Русия да победи в тази война. Това би означавало, че ще се повтори сценария с Хитлерова Германия. Русия трябва и ще бъде унижена и победена.

29

Анонимен

преди 2 години

Тагарев губи по около 1 млн мозъчни клетки дневно от 20 години насам. Мисля, че мозъчните клетки са средно около 4 млрд за нормален човек. Тагарев не е съвсем нормален, но да кажем, че е притежавал около 3,5 млрд. Всеки може да изчисли колко са му останали към днешна дата. Толкова от мен и мисля, че отделих прекалено много време да коментирам това чехълче. Лека нощ.

28

Анонимен

преди 2 години

Тагарев прочети отново географията. За да тръгнат руснаците на запад единия туристически маршрут е през Полша а другия през ч.море към приятелите сърби. Те ще се опитват да настъпват през тази територия а сащ ще ги отблъскват с ракетите си които ща падат на нашите глави.

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя е абсолютен клоун. Лъже повече и от Зеленски.

26

Владо

преди 2 години

Това бТВ ли му го казаха на тоя ,то до сега да е изчезнала цялата руска армия по тези сметки.Един батальон е около 1000човека ,смятах колко са неграмотни тези хора дето пускат тези новини и коментари.

25

АнонимеН

преди 2 години

МНОГО Е МАЛКО!!! АКО АЗ БЯХ НА МЯСТОТО НА БАЙДЪН ИЛИ ЗЕЛЕНСКИ ДА СЪМ ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ЗА ЗАЛИЧАВАНЕТО НА МОРДОРСКВА ! НАЧИНИ КОЛКОТО ИСКАШ

24

Аз

преди 2 години

Какво означава милитаризиран батальон и с каква численост е?

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя е един виртуален измислен специалист. Мнението му е неадекватно, лъжливо и не струва пукната пара.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28Въпреки че не се котира рублата рубладжии бол в България - да се чудиш

21

Анонимен

преди 2 години

тоя не е добре с акъла си,отдалече му личи,кои глуупаци е гласували за ткавиз да са в парламента

20

Анонимен

преди 2 години

Тагаревчук дай личен пример и заминавай в Одеса. Много ти знае устата ама си мишок. Ако може други да се бият а той само да си стои отстрани да гледа по телевизията и да дава акъл. Типичната атлантическа пачавpа. Може да се ожените с ирландската овчарка Банов. И двамата сте един дол дренки и по акъл и по морал.

19

Васил

преди 2 години

Прдерастикопеле!

18

variola

преди 2 години

Добре че е Тошко, този треторазряден офицер да дава информация на нашите медии ! Тошката танк не е виждал в действие на полигон, не може да различи БМП от БРДМ на живо. Голтак си беше и голтак си остана !

17

Анонимен

преди 2 години

Защо постоянно се дава трибуна на тази личност с психически отклонения Тагарев?